Com comprar Bitcoin amb PayPal

Comprar bitcoin amb PayPal no és tan complicat com podria semblar. No es pot comprar Bitcoin directament des de Paypal (encara), però sí que es pot comprar Bitcoin mitjançant paypal en alguns bons intercanvis. Assegureu-vos que teniu primer un compte de PayPal. Quan estigueu configurat, podreu triar la vostra plataforma.

Capítol 1:

Etoro

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Captura de pantalla de la pàgina d'inici etoro.com Pàgina d’inici d’eToro

Creada el 2007, eToro és una plataforma de criptografia amb múltiples actius que permet invertir en criptomonedes i accions. És un mercat important per a aquells que vulguin comprar i vendre productes, ja siguin accions, matèries primeres com el gas i el petroli, o moneda del món real. Des de la seva creació, ha estat canviant la manera de veure de la gestió de diners, obrint els mercats financers a qualsevol persona, independentment dels antecedents o dels ingressos.

Per cert, eToro també és una de les maneres més fàcils de comprar bitcoins amb PayPal. Tant si preferiu utilitzar la transferència bancària, la transferència bancària o PayPal i els seus competidors, podeu dipositar-la al vostre compte en línia. A més, també podeu retirar fons del vostre compte en qualsevol moment que vulgueu.

Al nostre parer, eToro és la plataforma que cal utilitzar si voleu invertir el vostre bitcoin per treure’n profit. En el mateix sentit, és fantàstic per a aquells que potser no necessiten bitcoins, però l’intercanvi els farà arribar al mercat.

Tot i que eToro és ideal per pagar per bitcoins, és millor no canviar CFD a la plataforma, sobretot si no sabeu què feu. Amb un risc tan elevat de perdre diners, el millor és mantenir-se en les seves capacitats d’intercanvi.


PROS

 • Gran reputació
 • Super fàcil d’utilitzar
 • Molt segur
 • Dipòsits i retirades instantànies
 • Fàcil d’utilitzar
 • Tarifes baixes

CONTRES

 • Els actius comercials de CFD poden ser perillosos si no els enteneu

Comprar Bitcoin amb PayPal a eToro

 1. Registreu-vos a / inicieu sessió a un compte existent a eToro
 2. Seleccioneu Bitcoin / BTC des del menú desplegable o utilitzeu la barra de cerca
 3. Feu clic a Comerç
 4. Trieu Comerç (preus de mercat actuals, més ràpids) o Comanda (esperar preus ideals, més lent)
 5. Entrada quant voleu canviar a bitcoin o quant vols comprar
 6. Feu clic a Comerç Obert

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Paxful

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Captura de pantalla de la pàgina d'inici de paxful.com Pàgina d’inici de Paxful

Paxful és un mercat de persona a persona que admet més de 300 mètodes de pagament en general. Des de transferències bancàries a targetes regal i més enllà. Una de les maneres més rendibles de comprar bitcoins a l’entorn, tot el que necessiteu per començar és un compte PayPal verificat. A l’hora d’utilitzar PayPal, la majoria de venedors volen saber a qui venen una persona legítima. Un cop verificat, el comerç és senzill, senzill i no necessita gens de temps.

PROS

 • Molt segur
 • Àmplia gamma de possibles mètodes de pagament
 • Varietat de venedors
 • Sistema d’escrow
 • Tarifes baixes

CONTRES

 • Risc d’estafes

Comprar Bitcoin amb PayPal a Paxful

 1. Aneu a Paxful
 2. Introduïu l’import vols pagar
 3. Encertat Cerca
 4. Reviseu els venedors – el vostre bitcoin estarà en dipòsit fins que no ho feu
 5. Un cop rebis el bitcoin, retireu-lo a una cartera bitcoin per a la seva custòdia. Ens endinsarem en això més endavant

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

LocalBitcoins

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Captura de pantalla de la pàgina principal de localbitcoins.com Pàgina d’inici de LocalBitcoins

Funcionant de manera similar a Paxful, LocalBitcoins és un intercanvi P2P que permet a persones de més de 200 països comerciar-hi. Abans de la corba fintech, LocalBitcoins es va crear a Finlàndia el 2012. Des d’aleshores s’ha convertit en un mitjà de compra de bitcoin increïblement fiable i accepta més de 20 mètodes de pagament diferents..

Els venedors de LocalBitcoin estableixen els seus propis preus en la seva moneda local. També hi ha moltes coses a la plataforma, cosa que significa que la competència és elevada i els preus poden funcionar al vostre favor. Un cop heu trobat un venedor que accepta PayPal, esteu a punt per iniciar un procés que trigui deu minuts com a màxim.

Igual que amb Paxful, Bitcoin queda bloquejat en un dipòsit fins que el comprador accepta el pagament. D’aquesta manera, es protegeix ambdues parts de no perdre el seu costat del comerç. També podeu comerciar de forma anònima a la plataforma, cosa que no ofereixen els altres. Dit això, és possible que alguns venedors us demanin verificació d’identificació només per assegurar-vos.

PROS

 • Fàcil inscripció
 • Fàcil d’utilitzar
 • Molts venedors
 • Tipus de canvi competitius
 • Fideïcomís

CONTRES

 • Comissions més altes per Paypal: això
 • Degut a les comissions de PayPal
 • Pot trigar una estona a trobar el venedor ideal

Comprar Bitcoin amb PayPal a LocalBitcoins

 1. Aneu a LocalBitcoins
 2. Trieu quant bitcoin tu vols
 3. Seleccioneu Moneda local
 4. Trieu PayPal
 5. Encertat Cerca
 6. Reviseu els venedors – esbrineu quina confiança són, quins pagaments accepten i si hi ha taxes
 7. Quan hàgiu triat, feu clic a Comprar
 8. Enviar sol·licitud de comerç

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

xCoins

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Captura de pantalla de la pàgina principal de xcoins.io Pàgina d’inici de xCoins

xCoins funciona de manera molt diferent a la resta de plataformes que hem escollit. Una plataforma de préstecs peer-to-peer, gira al voltant de les persones que presten Bitcoin, en lloc de vendre’l. Per tant, les compres només es fan durant un temps fixat i haureu de retornar el bitllet en una quantitat global, en el termini que hàgiu comentat vosaltres i el prestador..

Com que xCoins fa coincidir els prestadors amb els compradors, cada préstec és segur i, per tant, s’inclouen comissions al dipòsit de seguretat per garantir que no es produeixin transaccions brutes. Les comissions inclouen la comissió del prestador, que és el 10% del vostre dipòsit; origen del préstec, que n’és el 3,5%, i comissions de processament de PayPal del 2,9% del dipòsit més 0,30 dòlars. Viouslybviament, el préstec no és per a tothom, però si ho podeu i ho preferiu, pot ser una manera excel·lent d’obtenir bitcoin sense inversió..

PROS

 • Fàcil d’usar
 • Senzill
 • Processament ràpid

CONTRES

 • Tarifes elevades i moltes d’elles
 • Límits de transaccions

Comprar Bitcoin amb PayPal a xCoins

 1. Registreu-vos / inicieu la sessió a xCoins
 2. Entrada quant bitcoin tu vols
 3. Fer el pagament
 4. Rebre el bitcoin

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Capítol 2:

Qualsevol persona que hagi utilitzat PayPal al llarg dels anys sap que té els seus pros i els seus contres. Tant si l’heu utilitzat a eBay com com a mitjà de pagament, té tants punts bons com no tan bons.

Avantatges de PayPal

Paraula de pros escrita amb quadrats de fusta

 • És un mercat global: Amb PayPal, podeu utilitzar-lo amb qualsevol moneda des de USD fins a INR. No importa on visqueu al món, podeu comprar o vendre alguna cosa a una altra persona en un lloc completament diferent. Tot i que té comissions de tipus de canvi, no estan gens malament.
 • És fàcil d’utilitzar: Gairebé tothom sap utilitzar PayPal, independentment de l’edat. És tan fàcil com donar a algú el vostre nom o enllaç de PayPal i ja heu acabat.
 • No necessiteu un compte de PayPal per pagar algú mitjançant PayPal: En canvi, podeu pagar amb targeta de dèbit o crèdit.
 • Un munt de botigues i empreses utilitzen PayPal: Ja sigui Papa John’s o Uber, podeu utilitzar PayPal per a compres en línia de gairebé qualsevol cosa. Encara no es pot dir el mateix sobre els seus competidors.

Contres de PayPal

Paraula contrària escrita amb quadrats de fusta

 • Les taxes són astronòmiques: A més de les comissions de canvi, les comissions de PayPal poden augmentar increïblement. Com a exemple, si heu pagat una gran quantitat com a empresa, en perdrà una gran part per les seves comissions. Hi ha comissions de transacció per enviar o rebre pagaments empresarials, comissions de retrocessió i comissions per a pagaments internacionals.
 • De vegades poc fiable: Tot i que PayPal tendeix a funcionar amb tanta freqüència com el rellotge, de tant en tant us podeu sorprendre amb un pagament que s’està processant. Si esteu esperant que aquests diners arribin al vostre compte, són males notícies fins que s’esborren.
 • No es comptabilitzen totes les monedes: Es poden utilitzar 25 monedes, hi ha 180 al món.

Capítol 3:

Com puc comprar Bitcoin amb PayPal?

Tot i que això pot resultar frustrant, hi ha un raonament sòlid al darrere. Un dels principals atractius de PayPal és la protecció del comprador. Amb això, es protegeix un comprador si no rep el que ha pagat. Quan es tracta de bitcoins, les transaccions no es poden revertir. Com a resultat, les seves polítiques finalment xoquen. Com que no hi ha manera de demostrar que el comprador no ha rebut la criptomoneda que ha comprat, PayPal no els pot protegir.

Il·lustració de protecció del comprador

Dit això, hi ha maneres de subvertir-ho mitjançant l’ús de plataformes que accepten o podrien acceptar pagaments de PayPal. Molta gent fa anys que compra bitcoins amb PayPal gràcies a xarxes i intercanvis de tercers.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip local de bitcoins

Bitcoins locals

 • Suport a gairebé tots els països
 • S’accepta una àmplia gamma de mètodes de pagament
 • Intercanvi de confiança des del 2012

COMPRA ARA

Hauria de comprar Bitcoin mitjançant PayPal?

Concepte de pagament digital

De moment, comprar bitcoins amb PayPal no és tan fàcil com ho seria amb els pagaments tradicionals. Però, és possible. Amb la idea que PayPal implementi un intercanvi de criptografia en un futur proper a l’horitzó, és fàcil sentir-se positiu sobre l’era digital i democratitzada..

Tot i que de moment haurà de tenir en compte les comissions de PayPal, és molt convenient que no estaria malament.

Capítol 4:

Hi havia una vegada que Bitcoin només era el que parlaven aquells a Internet. Una nova forma de gastar i invertir; una manera de mantenir el control de les vostres pròpies finances. Tot i això, des del 2009 han canviat moltes coses i, ara, alguns podrien dir que finalment, fins i tot PayPal s’està introduint al món de la criptografia..

Bitcoin es converteix en bitllets de dòlar

A la seva creació el 2009, Bitcoin va ser difícil de comprar. No només s’havia de saber comprar, sinó també cap a on anar. Durant anys, ni una sola canvi de divises el va vendre. Per tant, no només era difícil trobar un intercanvi fiable, trobar-ne un que acceptés pagaments del “món real” era encara més difícil.

Dona que utilitza tauleta per comprar en línia

Cap a la dècada del 2010, començava a sentir-se animat. Més empreses començaven a fer negocis en línia i “Fintech” era l’última paraula de moda. La gent podria pagar tot en línia a través de PayPal, Venmo, CashApp. No cal dir que el bitcoin estava a l’abast del viatge.

Concepte de criptomonedes digitals

Actualment, l’ecosistema de criptomonedes és enorme i intricat 5.000 criptomonedes actualment existent. Com a resultat, també hi ha més maneres que mai de comprar-les. Des de targetes de dèbit i crèdit fins a transferències bancàries, el bitcoin està àmpliament disponible per a tothom qui ho vulgui. No només això, sinó que també podeu utilitzar PayPal.

Bitcoin passa a ser principal

Rètol de neó de notícies Bircoin

Possiblement, una de les coses més importants que va passar al món de les criptografies va ser el seu reconeixement per part dels punts de venda principals. Durant un temps, alguns van pensar que havien sentit el darrer bitcoins. Però aviat, empreses de tecnologia fintech incloïen serveis relacionats amb la criptografia a les seves plataformes. Ara és bastant difícil trobar una aplicació de finançament no convencional que no ofereixi cap tipus d’intercanvi de criptografia.

Captura de pantalla de la secció de pàgina de squareup.com Pàgina inicial de Squareup

Aquesta integració es va produir lentament però de sobte. Els comerciants de Bitcoin deien: “T’ho he dit!” mentre els que anteriorment no hi tenien cap interès hi prestaven atenció. Un dels primers exemples de les criptomonedes que abraça la mainstream va arribar a mans cibernètiques del magnat del pagament en línia, Square. Amb Cash App, ara és tan fàcil negociar bitcoins amb ells com qualsevol moneda física. En conseqüència, realment està donant els seus fruits: Els ingressos trimestrals recents de Square es van disparar un 367%.

Persones amb il·lustracions d’idees brillants

Tot i que PayPal anteriorment va desaprofitar la ideologia criptogràfica, no cal que un científic vegi per què ara canvien d’opinió. Al juny de 2020, es va saber que PayPal estava treballant per permetre la compra directa de criptomoneda a la seva plataforma. Tot i que l’equip no ho ha anunciat oficialment, caldria un tipus especial d’empresa per ignorar els beneficis de Square. Al cap i a la fi, PayPal té una base d’usuaris activa de 325 milions de comptes. Comparativament, Square és de 24 milions.

PayPal i Bitcoin: què va canviar?

Bitcoin i vidre esquerdat

Tot i que sempre heu pogut utilitzar PayPal comprar bitcoin a través de tercers, hi ha mala sang. Històricament, PayPal no ha rebut les criptomonedes amb els braços oberts. El seu membre fundador i conseller delegat, Bill Harris, fins i tot va arribar a anomenar Bitcoin el “La major estafa de la història”. Les reclamacions de criptomonedes van estafar els seus inversors i va argumentar en contra del seu valor. Com diu el vell refrany, cal veure-ho per creure-ho. Suposo que ho va prendre literalment.

Per tant, què ha canviat?

Home que assenyala un gràfic creixent cap al monitor de pantalla

Bé, Square va obtenir un enorme benefici. I, pel que fa a les empreses, si hi ha un benefici per obtenir, volen que es posin a la butxaca. Si una plataforma de pagament relativament nínxol com Square podria créixer més ràpidament que altres, com Venmo, només cal pensar en el que podria significar el bitcoin per a PayPal que tothom utilitza.

PayPal fa el salt criptogràfic

Concepte d’acord empresarial d’aprofitament de mans digital

A banda de Harris, la relació de PayPal i Bitcoin no és exactament nova. Relativament parlant, han estat involucrats durant un temps.

El 2014, PayPal associacions anunciades amb tres processadors de bitcoins, inclòs el popular Coinbase. El 2018, els Estats Units podrien pagar i retirar directament el contingut de les seves carteres digitals al seu compte de PayPal. Aquell mateix any, va provar-ne la prova programa d’incentius basat en blockchain per als empleats.

Un senyal del que vindrà

Fons de blockchain amb mapa del món

Des que va sortir que PayPal s’estava avançant cap a la criptomoneda, la gent tenia coses a dir. Tot i que hi ha molts crítics que veuen que les criptografies es mouen al corrent com una cosa dolenta, no és necessàriament així. Els preus de bitcoins més demandats seran un producte encara més calent i que superarà la prova del temps.

Ripple i guió de criptocoins

De fet, més plataformes de pagament que integrin intercanvis de criptomonedes poden il·luminar el finançament transfronterer. O, fins i tot, com funciona la societat, econòmicament, en el seu conjunt. A més, més empreses que adopten bitcoins a les seves files creen una major exposició per als seus usuaris actuals. El mateix es pot dir per a altres criptomonedes com Ripple o Dash.

Qui sap on serem d’aquí a un any, segons Bitcoin, però ens fa molta il·lusió veure cap a on va tot.

Capítol 5:

Per tant, ja esteu a punt per comprar bitcoins per primera vegada i teniu a punt el vostre PayPal: què passa ara??

Els P2P connecten venedors i compradors, cosa que els permet comerciar entre ells. Moltes d’aquestes persones utilitzen PayPal, algunes no. Amb intercanvis i cadenes, és el contrari. La gent pot comprar i vendre els seus bitcoins, però la majoria no us permeten utilitzar PayPal.

Vegem millor.

Intercanvis de criptomonedes

pagament mitjançant un telèfon intel·ligent mitjançant el concepte de telèfon intel·ligent de diners

El millor exemple d’intercanvi de criptomonedes és el ja desaparegut VirWox. Amb aquest mètode, els usuaris podrien intercanviar ciberconedes com Bitcoin de Second Life Linden Dollars. A continuació, podreu cobrar les vostres criptomonedes en USD mitjançant PayPal.

Mercat d’igual a igual

Dos homes donant la mà il·lustració

Els mercats d’igual a igual ajunten compradors i venedors per negociar directament. Tot i que és digital, la forma en què funciona és molt primitiva: una persona ven una cosa, una altra la compra..

Plataformes de préstecs d’igual a igual

negociació de préstecs per a prestador i prestatari

Les plataformes de préstec P2P són per a prestadors i prestataris, en lloc de per a compradors. Són per a persones que necessiten Bitcoin a corre-cuita o prefereixen no esperar. Funcionant a diferència d’una plataforma de préstecs, aquesta és una forma ràpida i senzilla d’obtenir bitcoins.

Tanmateix, a diferència dels prestadors tradicionals, no acumulareu interès.

Capítol 6:

Carteres Bitcoin recomanades

Cartera amb primer pla de bitcoin

Un cop hàgiu comprat el vostre Bitcoin mitjançant Paypal, necessitareu un lloc on conservar-lo. Tot i que és possible mantenir-lo a la plataforma que l’heu obtingut, és molt més segur subcontractar i buscar alternatives carteres. Malauradament, qualsevol cosa en línia corre el risc de ser piratejat i l’últim que voleu és que algú us agafi el vostre bitcoins.

Trezor Model T

Trezor Model T

Trezor Model T Data de llançament: 2018 Preu: 159 dòlars: Sí Connector: USB tipus C COMPRA ARA!

Trezor model T és una de les carteres de maquinari més luxoses del mercat. Ofereix una pantalla tàctil a tot color i una estació d’acoblament magnètica. També l’ha construït una de les empreses de Bitcoin més antigues de tot el món: Satoshi Labs.

Ledger Nano X

Ledger Nano X

Ledger Nano X Data de llançament 2019 Preu 119 $ Pantalla Sí Emmagatzematge2 MB COMPRA ARA!

Ledger nano X ofereix una de les carteres de maquinari amb Bluetooth més segures del mercat. També ofereix algunes comoditats per a altres criatures, com ara la seva aplicació Ledger Live per solucionar problemes i enviar i rebre monedes fàcilment. Tingueu en compte que utilitzar-lo significa que Ledger coneixerà el contingut de la cartera..

ColdCard

ColdCard Mk3

ColdCard Mk3 Llançament 2019 Preu 119 $ Pantalla Sí Emmagatzematge Targeta SD COMPRA ARA!

Amb molt, la cartera de maquinari més segura, aquesta cartera de maquinari de Bitcoin només us ofereix totes les funcions del mercat. Es tracta d’una cartera avançada, ja que no hi ha cap programari de cartera de targetes fredes per combinar-la, de manera que és important entendre electrum i configurar el vostre propi node..

Si busqueu la màxima seguretat per al vostre bitcoin, les carteres de maquinari són les millors magatzem refrigerat. Sovint s’assemblen a memòries USB, aquests petits però potents dispositius electrònics es van construir amb l’únic propòsit d’assegurar criptomonedes.

Aquestes solucions de maquinari són molt més segures que les alternatives en línia, ja que cal connectar-les al dispositiu per utilitzar-les.

Edge: cartera de programari lliure

Captura de pantalla d'una secció de pàgina edge.app Pàgina inicial de l’aplicació Edge

Edge és una pràctica aplicació mòbil disponible tant a l’App Store d’Apple com a Google Play Store. En registrar-vos, obtindreu un compte segur on podreu mantenir les vostres criptomonedes en un sol lloc. Una altra gran cosa de Edge és la seva reputació. Les seves ressenyes no només diuen que són segures, sinó que el sistema d’inici de sessió és tan segur que altres empreses l’han utilitzat com a sistema d’autenticació.

Conclusió

Aviat, és possible que visquem en un món on comprar bitcoins mitjançant PayPal és tan fàcil com demanar una pizza.

Fins aleshores, aquests intercanvis de criptografia de bona reputació són una manera excel·lent de comprar bitcoins pel que vulgueu fer servir.

Preguntes freqüents

Es pot comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit?

Si, tu pots. Però tot el procés no és com simplement visitar un lloc web i comprar productes. Cal passar per una plataforma especialitzada que s’anomena corretatge o intercanvi. A través d’aquest servei, els vostres diners fiduciaris es canviaran per criptomoneda, en aquest cas per Bitcoin.

Es pot comprar Bitcoin amb una targeta de dèbit?

Comprar Bitcoin amb una targeta de dèbit és perfectament segur, sempre que utilitzeu un intercanvi de confiança.

Es pot comprar Bitcoin amb PayPal?

No directament. Podeu utilitzar PayPal juntament amb una plataforma comercial com Etoro o un mercat peer-to-peer.

Té PayPal una cartera bitcoin?

No, no podeu finançar el vostre compte de PayPal mitjançant Bitcoin des de PayPal. Tot i això, mitjançant un intercanvi com Coinbase podeu vendre bitcoins al vostre compte de PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me