Coinmama

Contents

Introducció: Què és CoinMama?

CoinMama és un intercanvi de criptomonedes adaptat als cripto-novells. Ofereix només serveis de corretatge: compra i venda de deu criptomonedes. No en trobareu cartera, gràfics de cartera, o qualsevol característica complexa de CoinMama. Tot i que ofereix una forma fàcil i ràpida de comprar criptografia amb la vostra targeta de crèdit o dèbit, CoinMama també té comissions importants, probablement les més altes del mercat..

Captura de pantalla de la pàgina d'inici de coinmama.com Pàgina d’inici de Coinmama

Penseu en CoinMama com una botiga de comerç electrònic per a criptografia i no gaire més. El principal avantatge d’utilitzar CoinMama rau en la seva disponibilitat i rapidesa a tot el món. Els desavantatges inclouen la manca de funcions com ara una cartera i problemes de privadesa.

Compra monedes a Coinmama

CoinMama: pros i contres

Pros:


Tres mans agafades

Per a principiants. Si hi ha un intercanvi que un cripto-novell pot utilitzar per comprar la seva primera moneda, és CoinMama. Van racionalitzar el procés de compra, ho van explicar amb detall i CoinMama us envia monedes ràpidament.

Terra amb bitcoin

La compra de criptografia està disponible a tot el món. A diferència d’altres intercanvis, CoinMama us ajuda a comprar criptografia a més de 180 països, fins i tot amb una targeta de dèbit.

Persona en el ioga amb bombeta com a cap

Guies fàcils d’entendre. Un dels objectius assolits pels fundadors de CoinMama és educar el món sobre la criptografia. I ho estan fent bé en aquest sentit. Trobareu una resposta a qualsevol pregunta que pugueu tenir a la base de coneixement.

Mà agafant tres persones

Equip d’assistència útil. Tot i que CoinMama no disposa d’atenció al client per xat en directe ni per telèfon, el seu suport per correu electrònic per a usuaris verificats és ràpid i fiable.

Contres:

Icona de gràfic

Tarifes elevades. Les comissions combinades de CoinMama per comprar criptografia amb targeta de crèdit són del 10,9%. L’ús de la transferència bancària redueix les taxes fins al 5%.

Mà pressionant un botó

Senzillesa. Els usuaris avançats de criptografia descobriran ràpidament que CoinMama ofereix pocs càrrecs elevats.

Signe de Bitcoin i venda

La venda de criptomonedes es limita a Bitcoin per a clients dels 37 països europeus SEPA.

Pros

 • Amigable per a principiants
 • La compra de criptografia està disponible a tot el món
 • Guies fàcils d’entendre
 • Equip d’assistència útil

Contres

 • Tarifes elevades
 • No hi ha funcions comercials avançades
 • Molts europeus només poden vendre Bitcoin

Pros

Contres

 • Amigable per a principiants
 • Tarifes elevades
 • La compra de criptografia està disponible a tot el món
 • No hi ha funcions comercials avançades
 • Guies fàcils d’entendre
 • Molts europeus només poden vendre Bitcoin
 • Equip d’assistència útil

Què pensen els usuaris sobre Coinmama

Amb una Puntuació de Trustpilot de 4,5 CoinMama és un dels preferits dels clients.

Persona que escriu al porta-retalls

El que lloen els usuaris:

 • Excel·lents opcions de pagament
 • Fiabilitat
 • Transaccions ràpides i senzilles
 • Un equip de suport increïble (cridar a Ivan, un dels herois de la felicitat de CoinMama)

El que no agrada als usuaris:

 • Estricte procés de verificació
 • Tarifes més altes
 • Alguns països només poden comprar i NO vendre

Tot plegat, malgrat les altes tarifes, obtindreu el que pagueu: un lloc sensible, ràpid i fiable per comprar i vendre criptografia amb un equip d’assistència que es preocupa per vosaltres i us escolta.

Antecedents de CoinMama

CoinMama es va fundar el 2013 a Israel. Recentment, CoinMama opera a Eslovàquia. CoinMama afirma que actualment dóna servei a més de 1.900.000 usuaris de 188 països. Proporcionen un camí ràpid per fer-ho comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit / dèbit, o amb el vostre compte bancari. També podeu comprar més criptomonedes, incloses ETH, XRP i LTC.

És segur CoinMama?

Caixa de seguretat amb il·lustració de cartera de telèfon

Coinmama no us proporciona cap cartera per a cap criptomoneda. No emmagatzema ni inverteix els fons dels clients. D’aquesta manera, CoinMama es protegeix de ser un centre d’un atac. Això també significa que és responsabilitat vostra assegurar la vostra cartera allotjada.

Taula de comparació

Aquesta taula compara Coinmama amb altres intercanvis populars.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA

Serveis CoinMama

Programa d’afiliació

Gràfic d'informació del programa d'afiliació

CoinMama ofereix un programa d’afiliació obert. El trobareu a la pestanya “Eines de màrqueting” del vostre compte. Podeu guanyar el 15% de la comissió de CoinMama en totes les compres de la vostra referència. No hi ha limitacions quant a la quantitat de persones que podeu fer referència a CoinMama. Però hi ha un problema. Només podeu treure diners després de tres comandes realitzades amb èxit per almenys 3 persones diferents a les quals heu referit.

Programa de fidelització Coinmama per tarifes reduïdes

Regals i bosses de la compra a prop d’una targeta de fidelitat

Les taxes altes són un desavantatge important en l’ús de CoinMama. Com a resposta, van introduir Coinmama Loyalty el 2019 per oferir tres nivells d’estalvi de quotes. Els nivells de fidelització de Coinmama són:

Crypto Curious. Es tracta de nous usuaris de Coinmama que paguen la quota completa (10,9%).

Entusiastes dels criptogràfics. Per obtenir i mantenir el nivell de fidelitat dels entusiastes es requereix una compra acumulada de 5.000 USD durant un període continuat de 90 dies. L’entusiasme us estalvia un 12,5% en les tarifes de CoinMama. I també gaudiu de temps de resposta d’atenció al client més ràpids.

Creients criptogràfics. Per obtenir i mantenir l’estat de creient, necessiteu un import acumulat de 18.000 USD durant un període continuat de 90 dies. Gastar 50.000 dòlars o més també us permetrà obtenir aquest nivell. Els fidels estalvien un 25% en les tarifes de CoinMama i reben assistència VIP al client.

Infografia sobre els nivells de lleialtat de Coinmama

Els estalvis de fidelització apareixen com a bonificació de criptografia en fer la sortida.

Cupons

Il·lustració del cupó de descompte

Després de registrar-me, vaig notar immediatament un enllaç de cupons al meu perfil. No hi havia promocions actives quan em vaig registrar, però Googling ràpid em va donar un codi per obtenir un descompte del 5% en la primera compra. Tanmateix, no hi havia cap camp per introduir aquest cupó, de manera que no funciona o simplement feu clic a esquer.

Comissions i mètodes de pagament admesos

Podeu comprar criptocurrency a CoinMama amb qualsevol targeta MasterCard o Visa de dèbit o crèdit. També podeu utilitzar una transferència bancària estàndard per comprar criptografia. CoinMama no accepta American Express, Discover Card ni Paypal.

Captura de pantalla dels mètodes de pagament de Coinmamas Font – Coinmama

El mètode de transferència bancària està disponible mitjançant la transferència SEPA a Europa i la transferència SWIFT a qualsevol altre lloc. Si no us importa esperar, CoinMama accepta comandes de transferència bancària de fins a 12.000 USD per dia laborable.

Tarifes CoinMama

Aplicació mòbil amb concepte de transferència de diners

Els preus que figuren a CoinMama es basen en la mitjana de TradeBlock XBX + 2%. A més, hi ha una comissió de CoinMama (3,90%) en les transaccions de compra i un 0,9% en les transaccions de venda..

Les transaccions amb targeta amb una taxa de criptografia bloquejada i lliurament instantani, comporten una tarifa d’impuls addicional del 5,00%.

En total, totes les taxes sumen un Comissió del 10,9% per les compres amb targeta.

Les comandes per transferència bancària (SWIFT, SEPA i pagaments més ràpids) no tenen cap taxa d’impuls i no comporten cap comissió addicional si la vostra compra supera els 1.000 USD.

Tot i que CoinMama proporciona un codi de comerciant a l’emissor de la targeta quan reclama els vostres pagaments, decideixen si apliquen comissions anticipades. CoinMama us aconsella contactar amb el vostre banc i impugnar aquesta comissió.

Si utilitzeu un compte que no està en monedes admeses per defecte, podeu afrontar-ne un taxa de canvi des de i cap a la vostra moneda local.

Captura de pantalla de la secció de tarifes coinmama.com Font – Coinmama

Les comandes de transferència bancària (SWIFT, SEPA i Faster Payments – UK) no tenen cap comissió d’impuls. Si viviu fora d’Europa o del Regne Unit, podeu comprar criptografia a través d’un Transferència bancària SWIFT. Les comandes superiors a 1000 USD no comporten cap comissió de processament addicional. Recordeu aquí que les comandes de transferència bancària inferiors a 1.000 USD tenen una comissió de processament de 20 GBP. El vostre banc també pot cobrar una comissió més, aquesta vegada per iniciar la transferència.

Països donats suport

Mapa del Món

Coinmama admet tots els països, estats i territoris que no figuren a continuació. Si no veieu el vostre estat d’origen o país a la taula següent, podeu comprar i vendre a Coinmama.

Regions restringides

Països restringits Cuba Crimea Iran Israel Líban Corea del Nord Territoris palestins Sudan del Sud Sudan Síria
Estats dels Estats Units restituïts Florida Hawaii Nou Mèxic Oregon Vermont Hawaii
Territori restringit dels EUA Samoa Americana Guam Illes Mariannes del Nord Puerto Rico Illes Perifèriques Menors dels EUA Illes Verges

Monedes compatibles a CoinMama:

Pots amb monedes i criptomonedes

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Bitcoin Cash (BCH)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Ethereum Classic (ETC)
 5. Cardano ADA
 6. Litecoin (LTC)
 7. Qtum (QTUM)
 8. Ripple (XRP)
 9. Tezos (XTZ)
 10. Eos (EOS)

Límits i liquiditat

Concepte d’anàlisi del mercat de valors

Límits de transaccions de Coinmama són limitacions de rodament. Això significa que s’apliquen a qualsevol període de 24 hores o 30 dies. Els límits de transaccions es restableixen en funció de la vostra despesa i no en el primer del mes. Podeu comprovar els límits iniciant sessió al vostre compte i seleccionar “límits”.

Els límits de CoinMama compten totes les vostres transaccions, tant de compra com de venda, juntes.

Nivell 1 (límit de transacció del compte: 15.000 USD) Diàriament: Targeta (només compra): 5.000 dòlars / 5 comandes Transferència bancària (compra & vendre): 12.000 dòlars Mensual: Targeta (només compra): 15.000 $ / 20 comandes Límit de transferència bancària (compra & vendre): 15.000 dòlars / 50 comandes
Nivell 2 (límit de transacció del compte: 50.000 USD) Diàriament: Targeta (només compra): 5 comandes / 5.000 $ Transferència bancària (compra & vendre): 10 comandes / 30.000 dòlars Mensual: Targeta (només compra): 30 comandes / 30.000 $ Transferència bancària (compra &vendre): 50 comandes / 50.000 dòlars
Nivell 3 (límit de transacció del compte: 1.000.000 USD) Diàriament: Targeta (només compra): 5 comandes / 7.500 $ Límit de transferència bancària (compra & vendre): 10 comandes / 30.000 dòlars Mensual: Targeta (només compra): 30 comandes / 40.000 $ Transferència bancària (compra &vendre): 50 comandes / 100.000 dòlars

Per pujar als nivells 2 & 3, primer heu de gastar 7.500 dòlars o el mateix en criptografia amb CoinMama. També haureu de completar la verificació addicional proporcionant:

 • una identificació vàlida més emesa pel govern i
 • una factura de serveis públics o
 • un extracte bancari dels darrers 6 mesos

Podeu penjar aquests documents mitjançant el formulari de verificació del vostre compte de CoinMama.

Text VIP amb corona

Nivell 4 està reservat per a compradors de bitllets elevats. Si en sou un, poseu-vos en contacte amb CoinMama a [email protected] Us guiaran pels requisits de verificació i KYC necessaris.

Interfície d’usuari

En aquell moment, CoinMama només tenia una interfície web. No hi ha cap aplicació CoinMama, de manera que haureu d’utilitzar un navegador mòbil al telèfon per accedir al lloc web.

Telèfon mòbil amb text

Les opcions més importants que necessiteu: comprar, vendre & Compte – són proeminent. No hi ha molt més que obstaculitzi aquesta visió. Necessitareu un addicional aplicació de cartera al vostre equip per utilitzar el lloc.

Temps de dipòsit

A CoinMama no hi ha dipòsits directes ni comptes bancaris o de crèdit vinculats. Esteu comprant monedes directament de CoinMama. Una cosa a tenir en compte és que teniu 30 minuts abans de fer una comanda i confirmar l’adreça de la cartera. En cas contrari, la vostra comanda es cancel·larà.

COMPARACIÓ

Logotip Etoro

Etoro

 • Comenceu a negociar ràpidament; límits alts
 • Una manera fàcil per als nouvinguts d’obtenir bitcoins
 • El seu capital està en risc

COMPRA ARA

No promovem, no recolzem ni obtenim comissions pel comerç de valors de cap tipus, inclosos els CFD, però, eToro requereix que us proporcionem la següent exempció de responsabilitat: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament aprofitar. El 62% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Logotip de Coinmama

Coinmama

 • Funciona a gairebé tots els països
 • Límits més alts per comprar bitcoins amb targeta de crèdit
 • Corredor fiable i de confiança

COMPRA ARA Logotip de Kraken

Kraken

 • Gran liquiditat i baixes comissions
 • Admet la majoria de països
 • Intercanvi de confiança, iniciat el 2011

COMPRA ARA

Com de ràpid envia CoinMama les vostres monedes?

Llums de velocitat

Amb targeta:

 • Tan aviat com confirmeu la vostra adreça de cartera de recepció, les vostres monedes arribaran en 10-20 minuts.

Mitjançant transferència bancària:

 • Europa. Les transferències bancàries SEPA triguen unes 24 hores a completar-se. Si el pagament no arriba a CoinMama en un termini de set dies, caducarà i no s’enviaran les monedes.
 • La resta del món. Les transferències bancàries SWIFT triguen entre 2 i 3 dies hàbils a completar-se.

Atenció al client

Persona que parla amb chat-bot

CoinMama no té xat en directe ni assistència telefònica. Només hi ha un chatbot & assistència per correu electrònic.

El servei de verificació del compte funciona les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mentre que podeu obtenir:

 • Atenció al client: diumenge a dijous de 9:00 a 18:00 GMT + 3
 • Consultes empresarials: diumenge a dijous de 9:00 a 18:00 GMT + 3

Seguretat

Captura de pantalla de Twitter

El 15 de febrer de 2019 una llista de 450.000 correus electrònics i contrasenyes resumides dels usuaris de CoinMama registrats fins al 5 d’agost de 2017 es van publicar en un registre web fosc.

Tot i que ningú no podia robar la criptomoneda dels usuaris, l’exposició de dades personals era inevitable. CoinMama, en aquell moment, va demanar als seus usuaris que canviessin les contrasenyes, 2FA o una mesura de seguretat similar encara s’ha d’introduir.

Privadesa

Concepte d’emmagatzematge de dades

CoinMama no conté dades dels clients als servidors d’intercanvi, però això només no garanteix la vostra privadesa. Atès que CoinMama té llicència de FinCEN i IMPA, disposa de procediments Know Your Customer (KYC) i de lluita contra el blanqueig de diners (AML). No podeu canviar cap valor sense proporcionar les vostres dades personals, és a dir. verificant el vostre compte.

Tauler amb el nivell un

Es necessita el nivell 1 de KYC per començar a comprar o vendre criptografia. Com veureu d’aquí a un moment, haureu de proporcionar correu electrònic, nom complet, data de naixement, número de telèfon, país, adreça, identificació nacional / carnet de conduir / passaport i selfie amb document d’identificació.

Tauler amb els nivells dos i tres

Nivells KYC 2 & 3 són necessaris per a límits de despesa més alts. En aquests casos, haureu d’enviar identificació vàlida addicional, comprovant de residència i confirmació de la font dels fons.

Coinmama suprimirà les vostres dades personals si ho sol·liciteu?

Tutorial de CoinMama: Com comprar Bitcoin a CoinMama

Crea una infografia del compte coinmama

Crear un compte

Pas 1: registreu-vos

Registra't a CoinMama

Pas 2: confirmeu la vostra adreça de correu electrònic

Feu clic a l'enllaç Confirmació

Verificació del compte

Actualment, la verificació d’usuaris triga diverses hores. Durant la reducció a la meitat de Bitcoin de maig, vaig trigar menys de 24 hores a verificar el meu compte.

Pas 3: introduïu la vostra informació personal

Verifiqueu les dades personals a CoinMama

Pas 4: pengeu els vostres documents

Verificació de CoinMama, pengeu els vostres documents

Pas 5: espereu a ser verificat

A l'espera de l'aprovació

Pas 6: llest per comprar!

Benvinguda posterior a la verificació

Compte de finançament & Retirada de fons

A CoinMama, afegiu la vostra forma de pagament cada vegada que compreu o veneu. No hi ha cap opció per finançar el vostre compte amb criptomoneda.

L’import mínim de la transacció per a les comandes de compra de criptomoneda a CoinMama és de 50 USD. Per vendre criptomonedes, la quantitat més petita que podeu vendre és el BTC o un altre cripto equivalent de 50 USD.

Comprant monedes a Coinmama

Pas 1: trieu un valor predefinit o introduïu un import personalitzat

Compra criptografia a CoinMama

Pas 2: introduïu l’adreça de la cartera

Introduïu la vostra adreça de cartera

Pas 3: trieu la vostra forma de pagament

Trieu el mètode de pagament

Pas 4: compra amb targeta bancària o transferència bancària

Comprar amb targeta

Pas 4a: Accepteu el TOC SEPA

SEPA ToC

Pas 4a: instruccions de transferència bancària SEPA

Instruccions SEPA

Pas 4b: confirmeu l’adreça de la cartera

Confirmeu la vostra cartera

Venent monedes a CoinMama

Pas 1: trieu l’import que voleu vendre

Ven Bitcoin

Pas 2: trieu el vostre mètode de pagament

Trieu el mètode de pagament

Pas 3: introduïu les dades bancàries

Introduïu les vostres dades bancàries (SWIFT)

Estafes habituals de CoinMama que cal evitar

Corredor & Estafes de gestió de comptes

Finestra emergent d’oportunitats de per vida

L’escenari típic consisteix en que un agent amb el qual mai no heu estat en contacte us acostaria amb una “oportunitat de tota la vida”. A més, aquests “corredors” us arriben esmentant un retorn de la inversió garantit o us obliguen a enviar fons per retirar els vostres beneficis. CoinMama no ofereix aquest tipus de serveis, de manera que podeu reconèixer l’estafa si algú es presenta com a “CoinMama Broker”.

L ‘”agent” de CoinMama es posa en contacte amb vosaltres

Una finestra emergent al cent per cent real

Molt relacionat amb el tipus d’estafa anterior, algú es posa en contacte amb vosaltres fent-vos passar per un “agent de CoinMama”. CoinMama no ofereix assistència telefònica, telemàrqueting ni venda directa. En cas que algú que representi CoinMama us posi en contacte d’aquesta manera, poseu-vos en contacte amb CoinMama a través del correu electrònic oficial o de les xarxes socials.

Estafes de comerciants

S'ha produït un error en el pagament

En primer lloc, envieu sempre les vostres compres de CoinMama a la vostra cartera i no a la cartera de cap comerciant. L’estafa de comerciant passa quan utilitzeu criptografia per comprar alguna cosa en una botiga en línia. En casos d’estafa, el comerciant fals afirma que no va rebre cap pagament. Això es refuta fàcilment mitjançant la confirmació de Blockchain. A més, podeu utilitzar qualsevol explorador de blockchain per veure les transaccions de cartera del comerciant introduint la seva adreça de cartera.

Altres estafes

Altres finestres emergents

Algunes estafes són més àmplies que CoinMama. Però, si algú descobreix que teniu un compte de CoinMama, és possible que us consideri la presa d’una estafa ràpida. El suport tècnic fals que requereixi accés directe al vostre equip pot obtenir qualsevol informació que tingueu emmagatzemada. Les estafes de cites són més senzilles. La persona simpàtica de l’altre extrem us demana que li envieu el petit signe d’amor en forma de BTC.

Comparació amb altres intercanvis

CoinMama vs. Binance

Coinmama contra Binance

Binance immediatament us demana que activeu l’autenticació de dos factors. També podeu fer una sol·licitud de compra a Binance sense verificació prèvia de KYC. A diferència de CoinMama, Binance us ofereix comprar monedes de venedors locals i mitjançant pagament de tercers (Simplex, Koinal …) junt amb les compres de crèdit bancari. Tant CoinMama com Binance estan disponibles a tot el món.

CoinMama contra CoinBase

Coinmama contra Coinbase

CoinMama cobreix molt més països del món que CoinBase. Tot i que CoinBase ofereix funcions i maneres més avançades de guanyar monedes gratuïtes, valen poc si no podeu accedir-hi des del vostre país de residència..

CoinMama contra Bitstamp

Coinmama contra Bitstamp

CoinMama i Bitstamp requereixen que supereu el procés KYC abans de poder canviar. El procés de verificació és el mateix que a CoinMama. Un avantatge que Bitstamp té sobre CoinMama és la presència de 2FA. Però, les taxes del 5% de Bitstamp, a més de les taxes d’impuls, les fan gairebé iguals en termes de preu.

Conclusió

En general, CoinMama és una forma segura i ràpida de comprar criptografia. Les seves tarifes són les més altes del mercat, independentment de si utilitzeu una targeta bancària o una transferència bancària. A la cara positiva, podeu tenir les monedes a la cartera en qüestió de minuts.

Compra monedes a Coinmama

Veredicte:

Valoració: 6,0 sobre 10.

Veredicte final

La nostra valoració

6.0

Visiteu el lloc

Preguntes freqüents

Està assegurat CoinMama FDIC?

No. Els productes d’inversió sense dipòsit, com CoinMama, no estan assegurats per FDIC.

Com puc treure els meus diners de CoinMama??

No podeu mantenir la vostra criptografia a CoinMama. No ofereixen cap tipus de cartera ni serveis de cartera, de manera que no us haureu de preocupar de treure els vostres diners de Coinmama. Per a fiat, només heu de fer una sol·licitud de retirada i proporcionar-los la vostra informació bancària.

Quant triga a retirar-se d’aquest intercanvi?

Un cop CoinMama aprovi el vostre pagament i confirmeu l’adreça de la cartera, les monedes s’envien a la cartera en un termini de 10 minuts. Els podreu veure tan aviat com es confirmi la transacció a Blockchain. Això sol passar en pocs minuts, però pot trigar més quan el Blockchain està ocupat.

Hauria de conservar les meves monedes a CoinMama?

No podeu conservar les vostres monedes a CoinMama. En lloc d’això, necessiteu una cartera allotjada per si mateixa que admeti la criptografia que heu comprat. Coinmama ni tan sols us deixarà acabar la compra fins que no hagueu proporcionat una adreça de cartera perquè enviïn les monedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me