Càpsula Cryptosteel

revisió de la càpsula cryptsteel

És curiós si val la pena utilitzar la càpsula Cryptosteel?

Sembla que la resposta breu és que no.

És una pena dir-ho, però el nou disseny de ‘càpsula’ és un gran pas enrere.

On van anar les coses tan malament??

En aquesta revisió exhaustiva, revelem el bo, el dolent i tot el que és lleig del producte de còpia de seguretat de segona generació de Cryptosteel.


És una llarga llista de decepcions i sembla que encara no està a l’alçada del Billfodl (un dels primers competidors i la nostra millor selecció per a qualsevol persona que necessiti fer una còpia de seguretat de la seva cartera).

Pros

 • La safata és fàcil d’obtenir rajoles
 • Garantia de satisfacció de tota la vida amb reembossament (tot i que Cryptosteel és famós pel mal servei al client)

Contres

 • Font tancada (patent pendent)
 • Les rajoles podrien caure fàcilment i perdre la còpia de seguretat
 • La safata es pot vessar fàcilment
 • Viouslybviament, una còpia de seguretat criptogràfica – atrau els teives
 • No ofereix cap avantatge addicional respecte a l’original
 • Molt car

Pros

Contres

 • La safata és fàcil d’obtenir rajoles
 • Font tancada (patent pendent)
 • Garantia de satisfacció de tota la vida amb reembossament (tot i que Cryptosteel és famós pel mal servei al client)
 • Les rajoles podrien caure fàcilment i perdre la còpia de seguretat
 • La safata es pot vessar fàcilment
 • Viouslybviament, una còpia de seguretat criptogràfica – atrau els teives
 • No ofereix cap avantatge addicional respecte a l’original
 • Molt car

Però abans d’entrar massa a la càpsula, vegem qui hauria d’obtenir un dispositiu de còpia de seguretat d’acer inoxidable.

Qui hauria de comprar un dispositiu de còpia de seguretat de llavors

 • Inversors criptogràfics amb qualsevol suma significativa de bitcoins
 • Inversors criptogràfics que vulguin magatzem frigorífic i restauració de carteres
 • Inversors criptogràfics que volen controlar les seves pròpies finances

Per què comprar una còpia de seguretat de llavors??

Amb la solució de Bitcoin al problema de la doble despesa, l’escassetat digital es va introduir al món. La capacitat de crear un actiu digital únic i irreplicable va ser una novetat d’aquest tipus.

La necessitat de gestionar i de forma segura fer una còpia de seguretat aquests elements sensibles es van trobar finalment amb el mètode BIP 39.

Aquestes combinacions de 12 o 24 paraules són l’única font per restaurar un cartera bitcoin i, per tant, garanteixen una protecció significativa.

Però emmagatzemar-los digitalment va resultar una i altra vegada massa perillós.

La protecció de les paraules inicials és obligatòria per a qualsevol persona que tingui previst mantenir una suma significativa de bitcoins durant qualsevol període de temps superior a uns dies.

Assegurar-se que es pugui restaurar la cartera després d’una catàstrofe com ara un incendi domèstic, un terratrèmol o fins i tot una detonació nuclear proporciona un alt grau de confort per als seriosos HODLer.

Finalment, les empreses van sorgir per fer front a aquesta necessitat i van produir els diversos dispositius de còpia de seguretat de frases reals que fem servir actualment.

Aquests dispositius es van desenvolupar com una manera d’augmentar la longevitat i la seguretat de la frase llavor molt més enllà del que cartera de paper és capaç de fer-ho.

Hi ha hagut moltes iteracions sobre aquest enfocament, ja que es va provar i millorar de forma incremental la millor manera de gravar i emmagatzemar la frase llavor de manera segura i incorruptible..

Entre aquests, hi ha el popular mètode fixat amb casset i ranures i rajoles que utilitza caràcters gravats o estampats individualment, un disseny de codi obert utilitzat per Cryptosteel i altres.

Més recentment, es va introduir una nova iteració sobre l’anterior model basat en cassets amb la càpsula Cryptosteel.

La protecció de les paraules inicials és obligatòria per a qualsevol persona que tingui previst mantenir una suma significativa de bitcoins durant qualsevol període de temps superior a uns dies.

Assegurar-se que es pot restaurar la cartera després d’una catàstrofe com ara un incendi a la llar, un terratrèmol o fins i tot una detonació nuclear proporciona un alt grau de confort per als seriosos HODLer.

Conceptes bàsics sobre Cryptosteel

Dissenyat i fabricat al Regne Unit, Cryptosteel es basa en el seu primer producte: una implementació de codi obert de la versió de cassets i rajoles del dispositiu de còpia de seguretat d’acer..

La càpsula trenca aquest llegat amb el seu predecessor mitjançant la introducció d’un nou disseny, que està pendent de patent.

Com que el disseny de la càpsula està tancat a la competència o la millora, Cryptosteel ha fet una aproximació brusca i ha traït el seu ethos original que s’alineava estretament amb el de Bitcoin.

La càpsula pot permetre emmagatzemar 123 rajoles totals (no només lletres i números, sinó també caràcters especials).

Dos Determinisme jeràrquic A la càpsula hi cabran frases de llavor de 12 paraules o una de 24 paraules (es necessiten 96 caràcters), així com altres dades, com ara una clau privada.

Preu

El Cryptosteel es comercialitza per uns $ 100 USD després de l’enviament.

Unboxing & Impressions

La càpsula Cryptosteel encarregada per a aquesta revisió es va enviar internacionalment als Estats Units mitjançant DHL en un paquet marró normal. L’embalatge del producte en si és llis i amb molta marca.

Càpsula Cryptosteel

A la caixa hi ha un parell de safates de plàstic modelades que contenen les rajoles i la càpsula.

Càpsula Cryptosteel

La caixa exterior es desplega en un diagrama interior que facilita el muntatge i la identificació de les ubicacions de cada lletra o número.

Diagrama de la càpsula Cryptosteel Diagrama de la càpsula Cryptosteel

Al paquet s’inclou una petita obra d’art “gràcies” sense acreditar amb relleu en cartolina, probablement obra de Rafael Akahira.

L’obra d’art promociona de manera destacada les paraules “codi obert” i, òbviament, no es relaciona amb la càpsula, sinó amb el seu anterior producte basat en cassets.

Les obres d’art no s’ajusten a la marca del producte i, en general, no són atractives.

A causa del mal ajustament amb la informació factual, el suport mitjà (no hi ha cap enllaç de sortida a l’artista al lloc web) i l’estètica discordant, al meu parer, seria millor deixar fora l’art de l’embalatge de la càpsula Cryptosteel..

El màrqueting en línia també és inusual per a un dispositiu d’aquest tipus, ja que una de les imatges principals mostra que s’enfonsa al coll d’un model masculí sense camisa (sorprenentment no es troba dins de l’escot d’un model femení ben dotat).

Sembla que això sigui purament un tipus d’atractiu sexual o que suggereixi als possibles compradors (la gran majoria homes) que s’imaginin com a guerrers alfa per triar el producte..

Descripció de la càpsula

La càpsula Cryptosteel és un cilindre d’acer inoxidable amb cantonades arrodonides i una superfície exterior lleugerament moleta. Mesura 102 mm (4 “) de llarg amb un diàmetre de 16 mm (0,63”). Les parets de la càpsula tenen uns 1,5 mm de gruix.

Primer pla de cicló Cryptosteel

Totes les parts del Cryptosteel són d’acer inoxidable sòlid.

Un petit nucli rectangular (sobre el qual es col·loquen les fitxes dels personatges) sobresurt de la tapa i es fixa a la secció més llarga amb una tapa roscada.

Aquesta tapa presenta un petit orifici perpendicular per connectar el dispositiu a una lama metàl·lica.

Tapa de criptosteel

Els fils són una mica fins, però encara permeten una mica de fluix que causa problemes en obrir o tancar.

Fils de criptosteel

Les rajoles tenen un anvers convex, un revers còncau i els caràcters en minúscula estan emmarcats per dos punts per facilitar la lectura.

Rajoles de criptosteel

Característiques

El Cryptosteel replica l’emmagatzematge fora de línia de claus privades, contrasenyes i llavors de recuperació de carteres sense la necessitat de cap implicació de tercers..

És la darrera iteració (encara que no la millor) sobre la varietat de productes que han fet que la informació alfanumèrica a prova de desastres estigui disponible per a bitcoiners o altres persones conscients de la seguretat.

Formats d’informació emmagatzemables

 • BIP39 (llavors de recuperació de 12 paraules sense abreviar)
 • BIP39 (abreviatures de 4 lletres de llavors de recuperació de 24 paraules)
 • Shamir Backup SLIP0039 (abreviatures de 4 lletres de llavors de recuperació de 20 paraules)
 • Claus arrel BIP32 Claus privades WIF
 • Llavors mnemotècniques Monero (llavors de recuperació de 25 paraules)
 • Contrasenyes ASCII aleatòries
 • PIN
 • Números de compte d’assegurança
 • Contrasenyes mestres per al gestor de contrasenyes
 • Informació i contrasenyes del compte bancari
 • Coordenades GPS
 • Codis Rainbow
 • Coordenades de la corba el·líptica

Configuració del dispositiu

La càpsula es pot configurar directament fora de la caixa simplement descargolant la tapa i afegint rajoles.

Una petita cinta de tela a la ranura al final del nucli us recorda que heu d’afegir un element de fixació un cop s’hagin col·locat les rajoles..

Un cop afegides les vostres dades, es reemplaçarà el límit.

Els passos addicionals opcionals són afegir un segell de manipulació o, possiblement, enfosquir el dispositiu en algun altre element o ubicació; una bona pràctica per a qualsevol dispositiu de còpia de seguretat física.

Tot i que la càrrega de les rajoles és lleugerament més ràpida, la recuperació d’aquest dispositiu triga molt més del que faria amb una còpia de seguretat d’estil de casset, de manera que si alguna vegada necessiteu recuperar-la ràpidament, aquesta no és la vostra còpia de seguretat..

Cryptosteel recorda posar el subjectador

Malauradament, hi ha un defecte fatal que espera si fixeu incorrectament la rajola de fixació. Si no es tanquen completament al voltant del final del nucli, les rajoles poden caure quan s’obri per restaurar una cartera.

En aquest cas, experimentareu una pèrdua total de les vostres monedes, un resultat que les còpies de seguretat de llavors de recuperació estan dissenyades específicament per evitar.

El fitxer va ser fixat incorrectament al final del procés sense voler-ho pel revisor i es va haver de doblar encara més per assegurar-lo.

Les rajoles s’haurien caigut si s’hagués mantingut la tapa al revés, només la sort va salvar la còpia de seguretat en aquest cas.

Resum

La càpsula Cryptosteel és una mala addició a la varietat d’opcions per fer còpies de seguretat de les paraules de recuperació de llavors.

A causa del potencial de pèrdua de dades catastròfiques si la rajola de fixació no es col·loca correctament, no podem recolzar aquest producte i us recomanem que busqueu alternatives que tinguin present aquesta amenaça.

L’estranya il·lustració ‘de codi obert’ d’un producte pendent de patent, la complicada configuració del dispositiu i la manca de seguretat addicional real proporcionada per l’arranjament de rajoles fa que es pregunti per què comprarien la càpsula.

Tenint en compte que la càpsula té un preu encara més elevat que el model de casset, això ens fa preguntar-nos també quin era l’objectiu d’aquest producte, a més d’una captura d’efectiu.

Pros

 • La safata és fàcil d’obtenir rajoles
 • Garantia de satisfacció de tota la vida amb reembossament (tot i que Cryptosteel és famós pel mal servei al client)

Contres

 • Font tancada (patent pendent)
 • Les rajoles podrien caure fàcilment i perdre la còpia de seguretat
 • La safata es pot vessar fàcilment
 • Obbviament, una còpia de seguretat criptogràfica – atrau els teives
 • No ofereix cap avantatge addicional respecte a l’original
 • Molt car

Pros

Contres

 • La safata és fàcil d’obtenir rajoles
 • Font tancada (patent pendent)
 • Garantia de satisfacció de tota la vida amb reembossament (tot i que Cryptosteel és famós pel mal servei al client)
 • Les rajoles podrien caure fàcilment i perdre la còpia de seguretat
 • La safata es pot vessar fàcilment
 • Obbviament, una còpia de seguretat criptogràfica – atrau els teives
 • No ofereix cap avantatge addicional respecte a l’original
 • Molt car

Valoració: 3,5 / 10

És difícil exagerar quin és un pas enrere d’aquest disseny respecte al disseny de codi obert original. Per empitjorar les coses, Cryptosteel ha optat per seguir la ruta de la patentació, que és totalment antitètica a la seva missió original de codi obert. Aparentment només quan no hi ha competència i necessiten diners de kickstarters, el codi obert és un valor per a ells. És una llàstima realment.

Donem a la càpsula Cryptosteel una puntuació de 3,5 sobre 10!

Feu-vos un favor i agafeu un Billfodl en canvi. És constantment la nostra millor selecció de productes de còpia de seguretat de carteres any rere any!

Preguntes freqüents

És segur Cryptosteel Capsule?

La càpsula Cryptosteel ha conegut defectes de disseny en la manera d’emmagatzemar les paraules de llavors. Molts usuaris s’han queixat que quan van anar a veure la seva llavor, van sortir totes les rajoles i van perdre totes les seves monedes.

Quin tipus d’acer utilitza Cryptosteel?

Cryptosteel utilitza acer inoxidable 304. El 304 es considera generalment inferior al 316 per a casos d’ús com criptocòpies de seguretat i, per tant, altres productes, com el Billfodl, tendeixen a superar el criptosteel en proves independents.

Què és millor: cryptosteel, billfodl o cryptotag?

Cryptotag té el punt de fusió més alt ja que està fabricat amb titani, però no s’ha provat de manera independent com ho ha fet el Billfodl, per la qual cosa és difícil dir com es resistiria en una prova real..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me