BlockFi Review

Quant a BlockFi

BlockFi és una plataforma de gestió financera que se centra en actius de criptomoneda. Ofereix una selecció de serveis bancaris per a la vostra criptomoneda, inclosos els comptes d’interès i els préstecs amb criptografia, així com serveis de préstec de bitcoins per a grans institucions..

El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

Pàgina inicial de BlockFi

La companyia ha guanyat molta força en els darrers anys i aquesta revisió us ajudarà a entendre exactament com funciona BlockFi i com pot ser beneficiós per a vosaltres..

Compra monedes a BlockFi


Pros i contres de BlockFi

Pros

 • Tipus d’interès extremadament competitius
 • Obteniu un préstec sense cap xec de crèdit
 • Els préstecs es liquidaran en 24 hores
 • Els negocis de criptografia a criptografia són fàcils d’executar
 • És poc probable que una plataforma ben finançada i regulada fugi amb els seus diners

Contres

 • El 2020 es va produir una violació de dades: no hi ha monedes robades
 • Risc de bretxa en comptes d’interessos
 • Custòdia

Pros

Contres

 • Tipus d’interès extremadament competitius
 • El 2020 es va produir una violació de dades: no hi ha monedes robades
 • Obteniu un préstec sense cap xec de crèdit
 • Risc de bretxa en comptes d’interessos
 • Els préstecs es liquidaran en 24 hores
 • Custòdia
 • Els negocis de criptografia a criptografia són fàcils d’executar
 • És poc probable que una plataforma ben finançada i regulada fugi amb els seus diners

Què és BlockFi?

BlockFi és una plataforma de préstecs privada centrada en la criptomoneda que es va fundar el 2017. El seu fundador i CEO, Zac Prince, té anys d’experiència de lideratge en múltiples empreses tecnològiques, inclosos els líders dels equips de desenvolupament de negocis d’Orchard Platform i Zibby..

entrevista zac prince

Zac Prince on Squawk al carrer

Flori Márquez, cofundador i vicepresident d’Operacions, també té anys d’experiència en la gestió de productes de préstec alternatius. Entre d’altres, va ajudar a escalar una cartera de 125 milions de dòlars per a Bond Street.

entrevista zac prince

Flori Márquez al Conferència Bitcoin sud-americana

L’empresa va ser creada per emular els bancs de l’àrea de criptomonedes alhora que observava els comptes d’estalvi i les targetes de crèdit criptogràfiques. Avui, BlockFi ofereix comptes d’interessos que permeten als clients obtenir interessos pel seu criptogràfic i els préstecs avalats per la criptomoneda d’un client.

BlockFi opera amb múltiples criptomonedes, però se centra principalment en Bitcoin, Litecoin i Ethereum. Altres actius inclouen monedes estables basades en USD, com ara GUSD o USDC.

Quins són els principals serveis de BlockFi?

Els comptes d’interessos i els préstecs criptogràfics són els dos serveis principals disponibles actualment. Els comptes d’interès permeten als usuaris guanyar interès per la criptomoneda.

El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

Al mateix temps, els préstecs són adequats per a aquells que vulguin un préstec en USD avalat per la seva moneda, de manera que no necessiten vendre la seva moneda per poder obtenir un préstec tradicional..

PRÉSTECS CRYPTO & COMPTES D’INTERÈS

Logotip BlockFi

BlockFi

 • Els comptes d’interès criptogràfic guanyen fins al 8,6%
 • Ha recaptat més de 108 milions de dòlars en finançament de capital de risc
 • Admet Bitcoin, Litecoin i Ethereum, així com GUSD i Tether

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Ledn

Ledn

 • Ideal per als hodlers canadencs de Bitcoin que busquen préstecs CAD
 • Els comptes d’interès criptogràfics guanyen fins al 7,5%
 • Monedes sota custòdia de comptes Bitgo assegurats

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de capital sense cadena

Capital sense cadena

 • Obteniu accés als fons del préstec en menys de 48 hores
 • Plataforma intuïtiva i fàcil d’utilitzar
 • Bitcoin emmagatzemat en carteres Multi-sig

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

A més d’aquests dos productes principals, BlockFi també ofereix facilitats de negociació, de manera que els usuaris poden gestionar els seus actius criptogràfics i optimitzar la seva cartera. A diferència de moltes empreses del sector de les criptomonedes, BlockFi està regulat i està subjecte a la Llei de secret bancari.

El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

Vegem de prop les ofertes de BlockFi.

Comptes d’interès de Bitcoin BlockFi

El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

Un compte d’interès BlockFi funciona igual que un compte d’estalvi habitual que podeu tenir amb el vostre banc. El compte permet als usuaris guanyar interès en diverses monedes compatibles. Es tracta d’un producte que feia molt de temps que s’havia esperat al mercat de les criptomonedes, ja que us permet guanyar fins a un 8% d’interès APY en lloc de deixar la vostra criptomoneda inactiva..

Blockfi APY

Tipus d’interès anuals de BlockFi a la columna dreta

Els interessos es pagaran a finals de mes i podeu triar entre diversos nivells si voleu mantenir el vostre Bitcoin al compte. Obteniu un 6% pels primers 5 BTC i un 3,2% APY pel vostre saldo superior a 5. Totes les tarifes esmentades en aquesta revisió estan subjectes a canvis..

Els comptes d’interès de BlockFi es comparen amb els altres de l’espai

La bona notícia sobre el compte d’interès BlockFi és que podeu obtenir més interessos que en un compte bancari. En molts països, l’interès que podríeu obtenir d’un compte d’estalvi no supera l’1,5% i sovint és inferior a això.

Com a tal, podeu comprar una moneda estable d’un intercanvi i dipositar-la en un compte d’interès BlockFi per obtenir més interessos del que us oferiria el vostre banc.

Tot i això, sempre heu de tenir en compte que BlockFi té la següent afirmació clarament esmentada al seu lloc web:

Com a tal, el dipòsit de criptomonedes en aquest tipus de compte es fa al seu propi risc.

Límits de retirada

Els límits de retirada són una altra cosa a tenir en compte, ja que, com en el cas de moltes altres institucions de custòdia, hi ha límits a l’hora de quant es pot retirar alhora..

A partir del 2020, podeu retirar 100 BTC cada setmana, que en general haurien de ser més que suficients per a la gran majoria d’usuaris. Tanmateix, és possible que els usuaris avançats vulguin examinar els límits i les tarifes de retirada de cada moneda.

Blockfi APY

Els comptes d’interès BlockFi estan disponibles per a clients de tot el món amb un parell d’excepcions que figuren al seu lloc web. El compte d’interessos està disponible per a clients de la majoria dels estats dels EUA, amb l’excepció de Nova York.

Préstecs amb criptografia BlockFi

El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

Com es pot deduir del nom, els préstecs criptogràfics BlockFi us permeten contractar un préstec en USD, GUSD o USDC utilitzant la vostra criptomoneda com a garantia. Com que el préstec a valorar és del 50%, podeu contractar un préstec de fins al 50% del valor dels actius criptogràfics que depositeu..

Es triga un parell de minuts a sol·licitar aquest préstec i, si la vostra sol·licitud té èxit, podeu esperar tenir els diners al vostre compte bancari en menys de 90 minuts..

Hi ha diversos motius pels quals és possible que vulgueu contractar un préstec amb criptografia, amb exemples com ara comprar una casa, diversificar les inversions, pagar el deute o finançar una empresa..

La compra de propietats és un dels principals motius pels quals la gent decideix contractar un préstec amb criptografia, ja que els prestadors tradicionals no accepten pagaments per una casa en criptografia.

A més, els tipus de préstec són molt millors que els prestadors tradicionals, ja que el risc de BlockFi és molt inferior

comparació de préstecs blockfi

Els tipus de préstec de BlockFi són molt millors que els prestadors tradicionals

Finalment, la darrera raó per utilitzar aquesta tècnica és la necessitat de demanar prestat fons sense liquidar actius. A més, també podeu obtenir alguns avantatges fiscals, ja que l’IRS tracta la criptomoneda com a propietat i contractar un préstec contra els vostres actius criptogràfics no és un fet imposable..

Operacions de criptografia a criptografia

BlockFi permet als usuaris canviar qualsevol dels actius actuals que tenen en dipòsit per altres actius admesos per la plataforma. Hi ha una petita comissió quan es negocia entre actius. Podeu fer operacions de criptografia a criptografia entre qualsevol dels recursos següents:

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Coinbase dollars (USDC)
 • Ethereum (ETH)
 • Paxos (PAX)
 • Dòlars bessons (GUSD)

blockfi crypto per operacions de criptografia

Pantalla de comerç criptogràfic de Blockfi

S’envia diners en efectiu per cable

La possibilitat d’enviar diners en efectiu per cable s’ha afegit el març de 2020 i és el primer servei que ofereix la plataforma per a aquells que mai no han comprat criptomoneda. Els usuaris poden enviar cables USD a la plataforma BlockFi per comprar monedes estables i obtenir interessos de fins al 8,6%.

Tots els cables s’intercanvien immediatament per GUSD, i la funció està disponible en determinats estats dels EUA i internacionalment en aquest moment, amb la intenció que estigui disponible a nivell mundial en un futur proper. Cal que tingueu un compte d’interès BlockFi perquè totes les vostres compres de moneda estable es puguin dipositar allà i pugueu començar a obtenir interessos immediatament.

blockfi crypto per operacions de criptografia

La transferència bancària de Blockfi ha afegit recentment com a mètode de finançament del compte

Tot i que és possible que hi hagi càrrecs per part de la institució bancària que utilitzeu per enviar una transferència bancària, BlockFi no cobra als usuaris l’import que reben, que quedarà reflectit al vostre compte. Hi ha un import mínim de 10 dòlars que podeu transferir i el procés per afegir els fons al vostre compte triga d’un a tres dies laborables.

BlockFi és una plataforma segura?

BlockFi diposita els actius dels clients amb el seu principal custodi, Bessons, una empresa de confiança amb llicència del Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York. Gemini té cobertura d’assegurança d’actius digitals i compleix els estàndards de compliment bancari i els requisits específics de reserva de capital.

entrevista zac prince

BlockFi manté els fons de tots els clients a Gemini Custody

Per tant, BlockFi és tan segur com Gemini. Hi ha, per descomptat, riscos associats a plataformes d’aquest tipus, i potser el més gran és el risc de contrapart (també conegut com a risc de morositat).

Es refereix al risc a què s’exposen els que presten diners a qualsevol persona. Com que bàsicament funciona com un banc, BlockFi no és diferent, de manera que us poseu en risc de morositat quan utilitzeu els seus serveis.

La plataforma és molt transparent sobre el que passaria en cas d’escenari de judici final. L’equip va esmentar que en el cas que la plataforma s’hagi piratejat, Gemini, el principal guardià de BlockFi, manté els actius en dipòsit frigorífic, que està assegurat per Aon..

Captura de pantalla de Twitter

En cas que el compte d’usuari estigui compromès, el protocol especificava que el compte es bloqueja durant una setmana, fins que l’equip pugui realitzar una videoconferència amb el titular del compte per poder confirmar la seva identitat.

Si es confirma la identitat, l’usuari tindrà accés al seu compte i es canviarà la seva adreça de correu electrònic i la seva contrasenya.

Tothom que incompleix els seus préstecs és un escenari molt poc probable amb qualsevol institució financera, i BlockFi és segur que això no pot passar simplement perquè tenen un procés exhaustiu de gestió de riscos i anàlisi de crèdit..

recordatori de pagament del préstec blockfi

Notificació del pagament del préstec de l’aplicació BlockFi

Com que la plataforma només presta prestataris institucionals o persones que estan disposades a publicar una garantia, tothom no compleixi els seus préstecs continua sent un escenari molt poc probable..

Tot el que BlockFi ha de fer per gestionar el risc és marcar els seus prestataris si el mercat es mou contra ells. És per això que BlockFi no fa cap verificació de crèdit contra els prestataris: ja han registrat com a mínim el doble del valor del préstec en garantia.

PRÉSTECS CRYPTO & COMPTES D’INTERÈS

Logotip BlockFi

BlockFi

 • Els comptes d’interès criptogràfic guanyen fins al 8,6%
 • Ha recaptat més de 108 milions de dòlars en finançament de capital de risc
 • Admet Bitcoin, Litecoin i Ethereum, així com GUSD i Tether

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Ledn

Ledn

 • Ideal per als hodlers canadencs de Bitcoin que busquen préstecs CAD
 • Els comptes d’interès criptogràfics guanyen fins al 7,5%
 • Monedes sota custòdia de comptes Bitgo assegurats

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de capital sense cadena

Capital sense cadena

 • Obteniu accés als fons del préstec en menys de 48 hores
 • Plataforma intuïtiva i fàcil d’utilitzar
 • Bitcoin emmagatzemat en carteres Multi-sig

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

BlockFi ofereix autenticació de dos factors?

La plataforma ofereix autenticació de dos factors per a tots els comptes en línia, seguint l’estàndard de seguretat del sector. En habilitar l’autenticació de dos factors, podeu afegir una segona capa de protecció al compte i se us demanarà que introduïu un codi de verificació generat per una aplicació cada vegada que inicieu sessió al vostre compte..

El vostre navegador no admet vídeos incrustats.

El Autenticador LastPass és la nostra opció preferida basada en aplicacions U2F

BlockFi recomana que tots els usuaris activin l’autenticació de dos factors als seus comptes i no es fa responsable dels usuaris no autoritzats que puguin accedir al compte si no teniu habilitada l’autenticació de dos factors..

Vam tornar a consultar BlockFi i vam preguntar sobre l’autenticació de maquinari mitjançant un dispositiu com Yubikey. Ens van dir que hi treballaven, així que espero que ho veiem aviat.

Com guanya diners Block-Fi??

recordatori de pagament del préstec blockfi

La plataforma guanya diners prestant els actius criptogràfics a comerciants i fons d’inversió o a fabricants de mercats sense recepta. També poden prestar els actius a empreses que necessitin tenir un inventari de criptografia per poder proporcionar liquiditat als seus clients..

BlockFi esmenta en una publicació del blog que funciona amb institucions que necessiten liquiditat i els presta actius criptogràfics a un ritme més elevat. Els principals tipus de prestataris inclouen els següents:

Comerciants i fons d’inversió

Aquests prestataris requereixen criptomoneda per alimentar les seves estratègies comercials o tancar diferències de preus erronis entre les borses.

Fabricants de mercats sense recepta

Aquests prestataris connecten compradors i venedors que no volen fer les seves transaccions a través d’intercanvis públics, a canvi del que sovint és un fort increment. Aquests prestataris solien tenir a mà actius criptogràfics per poder satisfer la demanda, de manera que demanen préstecs a prestadors com BlockFi per satisfer les seves necessitats..

recordatori de pagament del préstec blockfi

els comerciants i els fabricants de mercats OTC prenen préstecs de BlockFi

Caixers automàtics de criptomonedes i altres empreses que requereixen un inventari de criptomonedes

Aquestes empreses requereixen criptomoneda líquida per a les seves operacions diàries, però prefereixen mantenir la majoria dels seus actius a l’emmagatzematge frigorífic.

bitcoin atm

Els intents de finançament d’empreses destacats de BlockFi

La plataforma va començar a ser coneguda al món de les criptomonedes quan va començar a rebre un finançament de risc excepcional. L’agost de 2019, la companyia va rebre un fons de la sèrie A de 18,3 milions de dòlars, que va ser seguit per un Fons de la sèrie B. 30 milions de dòlars.

entrevista zac prince

Val Ventures va encapçalar el segon fons de risc i hi van participar diversos inversors notables, inclosos CMT Digital, Purple Arch Ventures, Arrington XRP Capital, Winklevoss Capital, Morgan Creek Digital, Avon Ventures, Akuna Capital, PJC, Castle Island Ventures, Kenetic Capital, i HashKey Capital.

HashKey Capital va ser un dels inversors més destacats de Block-Fi, i van ser el motiu pel qual l’empresa va poder expandir el mercat de Singapur en menys d’un any.

Fins ara, BlockFi ha recaptat més de 108 milions de dòlars.

L’aplicació mòbil BlockFi

entrevista zac prince

El maig de 2020, BlockFi va llançar una aplicació mòbil disponible per a usuaris d’iOS i Android, amb el propòsit d’oferir un accés fàcil a la plataforma en moviment. Algunes de les funcions de l’aplicació inclouen:

Registra't

Inscripció fàcil i segura

Només cal un parell de minuts per començar i accedir a tota la seva cartera des del telèfon.

Registra't

Obertura de comptes que generen interessos

Podeu obrir un compte d’interès BlockFi des del vostre telèfon i començar a interessar-vos per totes les criptomonedes populars, inclosos Bitcoin, Litecoin i Ether..

Registra't

Prendre diners mitjançant l’aplicació

Els préstecs amb criptografia garantits el mateix dia estan disponibles amb només un parell d’aixetes al telèfon, cosa que us permet accedir a l’efectiu perquè no hàgiu de vendre els vostres actius criptogràfics i desencadenar esdeveniments imposables..

Registra't

Fàcil transferència mòbil

Podeu transferir fons directament des d’un dels vostres xifres carteres al vostre compte BlockFi. L’aplicació també us permet diversificar la vostra cartera sense haver de fer noves inversions.

Registra't

Capa de seguretat addicional

Totes les transaccions realitzades a través de l’aplicació mòbil són segures mitjançant el responsable principal de BlockFi, Gemini.

A partir de juny de 2020, l’aplicació mòbil no té funcions comercials i reconeixement facial per al registre, però són funcions que BlockFi va prometre que posarà a disposició en el futur.

Té BlockFi un programa de referència?

BLockFi té un programa de referència per a clients que vulguin portar els seus amics a la plataforma. A partir de maig de 2020, tots els clients de BlockFi poden guanyar fins a 20 dòlars en BTC per cada amic a qui remeten que obri un compte d’interès BlockFi. Els clients poden guanyar 10 dòlars en BTC per als cinc primers amics als quals fan referència i 20 dòlars en BTC per als següents.

entrevista zac prince

Alguna vegada s’ha bloquejat BlockFi?

Al maig de 2020, els pirates informàtics van poder comprometre els sistemes de seguretat de la plataforma i van aconseguir obtenir accés no autoritzat a informació confidencial que incloïa noms d’usuaris, dates de naixement, adreces de correu electrònic, adreces de casa i historial d’activitats..

BlockFi va publicar un informe d’incidents al seu lloc web, destacant que l’activitat del pirata informàtic s’ha bloquejat i, com a resultat, “no hi ha fons, contrasenyes, números de seguretat social, números d’identificació fiscal, passaports, llicències, informació de comptes bancaris o similars no públics. informació d’identificació ”s’havia exposat.

enviar monedes a blockfi

Segons l’informe de l’incident, l’intent de pirateria es va fer mitjançant un Atac d’intercanvi de SIM en un dels empleats de l’empresa. Els segrestadors van poder controlar el número de telèfon de l’empleat i van poder restablir la contrasenya de correu electrònic del treballador i entrar als sistemes BlockFi.

Van intentar sense èxit fer retirades no autoritzades. La violació de dades va durar aproximadament 90 minuts, ja que BlockFi va reaccionar ràpidament i va suspendre l’accés de l’empleat per evitar un ús indegut.

BlockFi va publicar un comunicat esmentant que la companyia va poder evitar un segon intent d’atac. També estableixen controls d’identitat addicionals per a tots els empleats en un futur immediat i suspendran qualsevol segon factor d’SMS.

BlockFi és una plataforma legit?

Tot i la pirateria del maig de 2020, tot indica que BlockFi és una plataforma legítima que permet als usuaris obtenir els avantatges de rebre interessos sobre els seus actius de criptomoneda i obtenir accés a préstecs amb criptomoneda..

Igual que amb qualsevol cosa que tingui a veure amb la criptomoneda que deixa la vostra cartera, heu d’entendre que hi ha un cert grau de risc associat, cosa que significa que els vostres actius estarien en risc si la plataforma experimentés un pirateig catastròfic.

Com es configura un compte a BlockFi

 1. Anar a BlockFi.com. Seleccioneu “Començar”

  Blockfi casa

 2. Empleneu el formulari amb la vostra adreça de correu electrònic real (BlockFi li enviarà un correu electrònic de verificació).

  Forma Blockfi

 3. Feu clic a l’enllaç de verificació del correu electrònic. Això redirigirà de nou a BlockFi.

  verificar Correu

A partir d’aquí haureu de triar si voleu triar un compte d’interès de Bitcoin o un préstec en dòlars amb garantia de Bitcoin.

A continuació es mostren els passos per obtenir cadascun d’aquests comptes.

Obtenir un compte d’interès de Bitcoin de BlockFi

 1. Ara que esteu de nou al lloc blockfi, seleccioneu Compte d’interessos.

  tria el compte d’interessos

 2. Seguiu els passos fins a Completeu la verificació KYC.

 1. Torneu al lloc de BlockFi i iniciar Sessió. A continuació, feu clic a Dipòsit.

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 2. Ara heu de triar quin actiu criptogràfic voleu dipositar i obtenir interessos. Feu clic a un dels recursos Crypto a continuació.

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 3. Feu servir la vostra cartera per envieu monedes a l’adreça criptogràfica que us mostri BlockFi a la pàgina següent.

  Podeu copiar l’adreça o escanejar el codi QR.

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

Ara parlem dels préstecs garantits per Bitcoin. Obteniu informació sobre com iniciar el compte, pas a pas, mitjançant la guia següent.

Obtenir un préstec en dòlars recolzat per Bitcoin de BlockFi

 1. En aquest moment, heu verificat el vostre correu electrònic i esteu de nou al lloc de Blockfi. Seleccioneu Préstecs criptogràfics des del menú.

  tria el compte d’interessos

 2. Seguiu els passos fins a Completeu la verificació KYC.

 1. Torneu al lloc de BlockFi i iniciar Sessió. A continuació, feu clic a Dipòsit.

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 2. Feu clic al botó Nou préstec botó

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 3. Ara heu de triar quin actiu criptogràfic voleu dipositar i obtenir interessos. Feu clic a un dels recursos Crypto a continuació.

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 4. Introduïu l’import en USD que voleu que sigui el préstec i feu clic Calculeu la vostra oferta

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 5. A continuació, trieu el vostre Préstec a valor (LTV).

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 6. Seleccioneu Continuar.

  El préstec amb suport Bitcoin Blockfi

 7. Empleneu la informació bancària i per a què necessiteu els diners i feu clic Continuar.

  Blockfi continua

 8. En 24 hores hauríeu de fer-ho rebre un correu electrònic de BlockFi. Semblarà una cosa semblant a la següent. El préstec amb suport Bitcoin Blockfi
 9. El contracte de préstec s’inclourà al correu electrònic. Signeu-lo i torneu-lo a BlockFi.

 10. Feu servir la vostra cartera per envieu monedes a l’adreça criptogràfica que us proporcioni BlockFi després de tornar l’acord signat.

enviar monedes a blockfi

Un dia després de rebre la garantia, BlockFi enviarà USD al vostre compte bancari mitjançant una transferència bancària o una moneda estable a una adreça de cartera que trieu..

I ja està! Ara teniu diners en efectiu i no heu hagut de vendre el vostre Bitcoin!

PRÉSTECS CRYPTO & COMPTES D’INTERÈS

Logotip BlockFi

BlockFi

 • Els comptes d’interès criptogràfic guanyen fins al 8,6%
 • Ha recaptat més de 108 milions de dòlars en finançament de capital de risc
 • Admet Bitcoin, Litecoin i Ethereum, així com GUSD i Tether

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Ledn

Ledn

 • Ideal per als hodlers canadencs de Bitcoin que busquen préstecs CAD
 • Els comptes d’interès criptogràfics guanyen fins al 7,5%
 • Monedes sota custòdia de comptes Bitgo assegurats

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de capital sense cadena

Capital sense cadena

 • Obteniu accés als fons del préstec en menys de 48 hores
 • Plataforma intuïtiva i fàcil d’utilitzar
 • Bitcoin emmagatzemat en carteres Multi-sig

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Valoració: 9,4 / 10

BlockFi és la nostra millor selecció de Bitcoin i criptografia hodlers buscant guanyar una mica d’ingressos passius en les seves participacions. Per descomptat, hi ha riscos. Els grans moviments del mercat podrien evitar que BlockFi executés les seves mesures de mitigació del risc, però és per això que tenen requisits de garantia tan grans. Aquest és el risc principal que han d’acceptar els usuaris de BlockFi. L’altre risc són els pirates informàtics i, tot i que BlockFi ha tingut una bretxa, ningú no ha acabat amb cap moneda. No obstant això, en la resta de fronts, BlockFi té un risc molt baix i les recompenses són àmplies. La seva interfície fàcil d’usuari facilita l’obertura i el finançament de comptes i els productes en si són excel·lents en funció de les vostres necessitats.

Li donem a BlockFi una puntuació de 9,4 sobre 10!

Pros

 • Tipus d’interès extremadament competitius
 • Obteniu un préstec sense cap xec de crèdit
 • Els préstecs es liquidaran en 24 hores
 • Els negocis de criptografia a criptografia són fàcils d’executar
 • És poc probable que una plataforma ben finançada i regulada fugi amb els seus diners

Contres

 • El 2020 es va produir una violació de dades: no hi ha monedes robades
 • Risc de bretxa en comptes d’interessos
 • Custòdia

Pros

Contres

 • Tipus d’interès extremadament competitius
 • Es va produir una violació de dades el 2020: no hi ha monedes robades
 • Obteniu un préstec sense cap xec de crèdit
 • Risc de bretxa en comptes d’interessos
 • Els préstecs es liquidaran en 24 hores
 • Custòdia
 • Els negocis de criptografia a criptografia són fàcils d’executar
 • És poc probable que una plataforma ben finançada i regulada fugi amb els seus diners

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me