Bitcoin substituirà la moneda de Fiat | A continuació s’explica com serà possible

Bitcoin

Durant un període de temps bastant llarg, va ser una pràctica habitual entre alguns inversors considerats invertir algunes de les seves participacions en or o altres productes bàsics valuosos. És correcte fins a cert punt, ja que l’or és una bona opció per salvar les carteres de la inflació i de les caigudes del mercat de valors. I el que és interessant de notar és que s’està sorgint la mateixa idea sobre Bitcoin.

No està gens malament invertir en Bitcoin una proporció de les vostres participacions, ja que invertiu en or creient que és una mercaderia valuosa. El que s’ha de tenir en compte és la quantitat que hauríeu d’invertir en Bitcoin a mesura que invertiu en or pensant que és un actiu segur bastant millor.

Bitcoin també és volàtil per naturalesa com l’or

BitcoinFont: TheIndependent

La crisi econòmica a causa de la pandèmia ha fet esclatar els temors d’una inflació immensa entre alguns inversors. Molts bancs centrals, inclosos la Reserva Federal dels Estats Units i el Banc del Canadà, han començat a posar més diners en circulació per mantenir l’activitat econòmica al seu ritme. Sembla la mateixa situació de crisi econòmica que es va veure durant la crisi financera mundial del 2007-08.

I, òbviament, aquesta onada de diners conduiria a una inflació més gran com temien molts inversors. Així doncs, en aquesta situació, els inversors preocupats per l’augment de la inflació es basen en l’or com a cobertura contra aquest. Tot i que veiem que els bancs centrals poden avançar-se per augmentar la quantitat de diners resultant en una quantitat limitada d’or disponible al món. Proveu Bitcoin Prime per obtenir més informació.


Pot Bitcoin lluitar contra la inflació?

El Bitcoin no s’ha pogut inflar, ja que l’heu d’extreure per obtenir més monedes. És un testimoni digital dissenyat específicament com a alternativa a les monedes nacionals inflacionistes. A més, té un límit màxim de 21 milions de monedes. També hi ha algunes monedes noves, però només es creen com a recompensa per als “miners”. Aquests miners utilitzen el seu poder informàtic per registrar i validar transaccions criptogràfiques. El 88 per cent de la quantitat total de Bitcoin s’ha extret fins ara.

Però, en el cas de l’or, veiem que no serveix de res al món real. Es podria utilitzar per fer dissenys de joies, per a decoracions o com a col·leccionable. Tot i que podem utilitzar Bitcoin per pagar diversos béns i serveis a un venedor d’usuaris criptogràfics. Aquests dos actius són dignes de mètodes de pagament si obteniu compradors disposats.

Com a inversió, hi ha molta gent que compra Bitcoin com l’or que no es preocupa pel rendiment del mercat de valors. L’or és un actiu exaltat i, generalment, es creu que és un producte bàsic segur, però, tot i així, es veu afectat en èpoques de turbulència del mercat. Tant l’or com els bitcoins són actius volàtils i també s’utilitzen com a cobertura contra la inflació.

Cartera òptima per incloure com a mínim un 6% BTC

Un estudi de la investigació de l’economista Yale Aleh Tsyvinski i un informe de Bitcoinist revelen que només heu de tenir al voltant del 6% de BTC a la vostra cartera per obtenir una construcció òptima. I fins i tot si sou un comerciant de criptografia amb experiència, haureu de mantenir almenys un 4% d’assignació de BTC. L’estudi també mostra que els més experimentats comerciants de criptografia gosa invertir només un 1% dels seus actius en aquest espai.

Rendibilitat potencial superior?

criptomonedaFont: IG

Tsyvinski, un crític, va afirmar en aquest informe que és cert que les criptomonedes són de naturalesa volàtil, però que encara es consideren un actiu amb rendibilitats potencials més altes. Aquest estudi només va tractar Bitcoin, Ethereum i Ripple.

Dragan Boscovic de la Arizona State University també va transmetre la mateixa opinió. Opina que els inversors institucionals estan particularment interessats a invertir en aquest nou actiu, ja que consideren que és una valuosa oportunitat d’inversió; això animarà els inversors individuals. Això també ajudaria a desenvolupar un interès per als propietaris de petites botigues i els consumidors per començar a cotitzar en criptomoneda. D’altra banda, l’estudi de Tsyvinski s’oposa al premi Nobel Robert Shiller, que va anomenar Bitcoin com un experiment fallit “un exemple més de comportament humà faddish”.

Comprensió del risc

Així, podeu fer una petita inversió a Bitcoin al principi … Els experts diuen que heu de fer una investigació exhaustiva i deures abans de submergir-vos en inversions més grans. Comprengui en profunditat la tecnologia de blockchain subjacent i la naturalesa dels recursos digitals. Si inverteix sense sentit, gastaria sense invertir.

Els inversors seriosos que ho planifiquen invertir en criptomoneda hauríeu d’abordar-lo amb una mentalitat a llarg termini i també hauríeu d’estar preparats per afrontar moments difícils i volàtils que us podrien comportar la possibilitat de perdre el 100% d’aquesta moneda digital.

Imatge destacada: DanielsTrading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me