Aquí és per què l’actual ral·li de Bitcoin es pot ampliar excessivament

Ral·li sobreextens

Abans de reduir-se a la meitat, Bitcoin es va reunir fins a prop de 10.000 dòlars, però molts analistes i comerciants creuen que la concentració actual de bous es pot exagerar.

Després de l’11 de maig, quan Bitcoin va reduir a la meitat la recompensa per blocs, la moneda va caure fins als nivells de 8.600 a 8.800 dòlars, però va aconseguir recuperar el ritme i començar a reunir-se de nou per superar els nivells de 9.000 dòlars..

Un comerciant de primera línia, JOE007, que va perdre 20 milions de dòlars en un mes per les seves posicions de Bitcoin anti-ral·li, va afirmar que el corrent actual ha superat els seus límits.

bitcoin, btcusd, criptomoneda, criptografia

Va anomenar la concentració de Bitcoin com a “manifestació organitzada de FOMO”, amb grans balenes que manipulaven el preu mitjançant el motiu de “reduir a la meitat”.


“El gràfic setmanal de Bitcoin és la definició d’un altcoin il·líquid. Cicle hilarant que ha passat. La meva esperança és que la reducció a la meitat destrueixi financerament a tants miners xinesos com sigui possible i en realitat puguem tenir un mercat alcista legítim en lloc d’aquesta pel·lícula de bombes i bolcades “.

El cofundador i conseller delegat de Binance, Changpeng Zhao, es mostrava més alegre amb la qüestió, ja que el seu intercanvi assolia un nou rècord pel seu volum de negociació de 24 hores (16.000 milions de dòlars), publicant a Twitter que el “mode FOMO ara”.

Maleït fill, 15,9 MILIONS de dòlars un parell d’hores després.

Segueixo fort. Mode FOMO ara. Vaig trigar una mica, jeje.

A poc a poc però amb seguretat. https://t.co/Fe1PPX0kim pic.twitter.com/gsgfDyVsbQ

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 30 d’abril de 2020

Nigel Green, fundador i director executiu de l’assessorament financer independent deVere, va opinar que aquest FOMO podria augmentar el preu encara més als mercats criptogràfics i tradicionals en les properes setmanes.

“Amb una recuperació en marxa, no volen perdre’s el valor actual del mercat a llarg termini, que té l’efecte d’augmentar els mercats. Assistim al que probablement es convertirà en una poderosa recuperació en els mercats borsaris mundials a mesura que els inversors esperen la segona meitat del 2020 i el 2020 “, va afirmar Green.

Després de la caiguda del mercat a mitjans de març, que va portar Bitcoin a un mínim del 2020 de 4.106,98 dòlars, amb una pèrdua de gairebé el 50% durant la nit, el sentiment al voltant del període previ a la reducció de la meitat va fer que el preu tornés a prop de 10.000 dòlars, un nivell de resistència crucial..

Els comerciants van mostrar-se molt optimistes que el preu augmentés encara després de reduir-se la meitat, però, per a la seva decepció, va caure fins a 8.601,80 dòlars el mateix dia. Bitcoin es va recuperar a 9.317,88 dòlars el 13 de maig i va continuar augmentant fins a nous nivells de resistència durant una setmana més o menys, però després va tornar a caure i es va estancar entre els 8.800 i els 9.300 dòlars.

La disminució de la recompensa per blocs afecta la comunitat i el mercat de Bitcoin de moltes maneres. Alguns miners es veuran obligats a tancar les operacions, ja que la seva empresa ja no és rendible. Per tal d’arribar a la fi, haurien de vendre el Bitcoin que guanyen a un preu més alt per cobrir els costos operatius.

Aquesta pressió de compra es reflecteix al mercat spot. Tenint en compte la pandèmia COVID19, que ha afectat molt tots els mercats financers, tots els gestors d’actius, fons de cobertura, oficines familiars i fins i tot persones habituals entrarien en pànic i liquidarien els actius volàtils en efectiu per tal de reduir el risc de pèrdues addicionals.

Aquest tipus de fenomen s’anomena crisi de liquiditat. El major descens de preus a mitjans de març a Bitcoin i al referent nord-americà S&El P 500 es va produir a causa d’una venda causada pel pànic. Llavors, els bancs centrals i els governs van iniciar programes d’injecció de liquiditat per portar una afluència de capital als mercats de risc. Com a resultat, el preu de Bitcoin també va augmentar.

Però la crisi continua en curs i és probable que els seus efectes sobre el mercat siguin de llarga durada. Per tant, encara no se sap si els inversors continuaran utilitzant actius propensos al risc mentre la pandèmia del coronavirus encara es desenvolupi. I, per descomptat, això també afecta el preu de Bitcoin.

Segons JOE007, molts no tenen en compte la baixa liquiditat del mercat BTC. El comerciant també va especular que hi ha la possibilitat que la stablecoin de Tether, USDT, es pogués haver utilitzat per augmentar artificialment el preu de Bitcoin per atreure la gent a comprar en la narrativa a la meitat.

A més, el comerciant espera que l’impuls alcista a llarg termini de Bitcoin continuï encara, impulsat per una demanda sistemàtica generada per inversors institucionals i minoristes.

bitcoin, btcusd, criptomoneda, criptografia

Un comerciant que s’anomena Big Chonis Trading també va suggerir que en un tuit anterior es notés la formació d’un senyal TD9 al gràfic diari el 30 d’abril. TD9 és un sistema seqüencial TD que s’il·lumina quan una moneda criptogràfica passa per una concentració excessiva i s’espera una imminent correcció de preus.

“La reducció a la meitat de #bitcoin és d’aquí a 11 dies … Hi ha molt de temps per a una bomba FOMO més …? Difícil d’ignorar, però, com es va tancar l’espelma d’ahir, obrint-se avui en un TD9 ”, ha piulat el comerciant de balenes.

L’analista tècnic de criptomonedes, Zoran Kole, creu que, en un futur pròxim, Bitcoin retrocedirà a un rang de suport entre 7.700 i 8.000 dòlars. Durant la durada de la moneda fins als 9.500 dòlars, el mercat de Bitcoin va passar per una concentració excessivament estesa, amb els bous que van augmentar la probabilitat que fos un lloc local.

“Personalment, crec que hi ha el top local. Poc prematur per anomenar-lo, però sembla un SFP del 9,2 liquiditat nul. Els óssos van fer esclatar la f—. Bullievers eufòrics. Voldria que el 84xx es mantingui per continuar, en cas contrari, 7,7-8 k és la següent àrea d’interès de llarg “, – va dir Kole.

Bitcoin rebutja en una línia de tendència important. Font: Nunya Bizniz

Thies espera que si BTC baixa per sota del nivell de suport de 7.000 dòlars, és probable que comenci una renovació de la tendència a la baixa.

“Si cal, hi haurà 6,8 milers de dòlars i 6,4 milers de dòlars per sota, però un pas a aquests nivells indicaria una continuació de la tendència baixista que ha enviat preus tan baixos com a 3800 dòlars durant l’últim any, després d’haver assolit els 15.000 dòlars al juliol de 2019” – va explicar Thies.

La convergència de Bitcoin enfrontada al rebuig a una resistència important de 10.000 dòlars des del 12 de març, un senyal de venda TD9, el ral·li que s’atura just després de reduir la meitat de BTC i la moneda establerta en un patró de negociació lateral indica que Bitcoin està al final de la seva carrera . Tot i així, no es pot descartar completament la continuació d’un impuls positiu.

Imatge destacada: fortune.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me