Aplicacions de criptomonedes que tots els comerciants haurien de tenir el 2020

aplicacions de criptomonedes

Segons estadístiques recents, més de la meitat de la població total del món ha sentit o ha vist alguna cosa relacionada amb els actius criptogràfics. Des dels seus inicis, Bitcoin, l’actiu digital insígnia, ha obert la indústria a tot el món. Actualment, hi ha més de 300 recursos digitals a l’espai criptogràfic. La majoria de la població comercial de la comunitat criptogràfica hi ha participat per diversos motius, inclòs fer-ho per obtenir beneficis.

Si voleu iniciar-vos en el comerç criptogràfic, hauríeu de controlar de forma continuada les tendències de diverses monedes de tant en tant. Tot i això, tenint en compte els horaris atapeïts d’alguns comerciants, és possible que no siguin capaços de controlar les tendències canviants dels actius digitals amb la freqüència que vulguin..

Amb això en ment, algunes aplicacions de criptomonedes han estat dissenyades per analitzar i proporcionar-vos preus en temps real dels actius digitals i proporcionar-vos les coses que necessiteu per començar el vostre viatge com a comerciant. Per tant, si voleu estar al dia de les últimes novetats i tendències criptogràfiques, necessitareu una aplicació de rastreig de carteres, com ara CoinStats. Aquest tipus d’aplicació sens dubte us facilitarà la vida i us proporcionarà una gran experiència comercial.

Aquest article pretén justificar aquest únic propòsit. Us conduirem a través d’algunes de les aplicacions de criptomoneda que hauríeu de considerar per negociar el 2020.

Coinbase

aplicació mòbil coinbase


cryptoslate.com

Reconegut com un dels millors intercanvis criptogràfics a nivell mundial, Coinbase proporciona a la seva base de clients la sensació bàsica del que implica el comerç criptogràfic. Des de moviments i anàlisis de preus en temps real fins a una àmplia gamma de nous esdeveniments en l’esfera criptogràfica, l’aplicació és un lloc ideal per començar el vostre negoci de comerç criptogràfic..

Coinbase allotja més de 300 actius digitals i permet als individus comprar actius amb el seu efectiu local o canviar els seus actius digitals per efectiu. Aquesta aplicació de criptomonedes també funciona com a línia cartera. Els usuaris poden emmagatzemar els seus diversos actius digitals i estar segurs de la seva seguretat a la cartera. Segons les estadístiques, Coinbase ha dut a terme negocis per un valor aproximat de 20 milions de dòlars i es considera l’intercanvi preferent per als comerciants de criptografia..

Blockfolio

Blockfolio

blog.blockfolio.com

Si us aventureu al món criptogràfic i voleu un desglossament bàsic de com funciona tot sense perdre molts diners, Blockfolio us ensenyarà tot això. Blockfolio ofereix als comerciants tendències de preus actualitzades, gràfics de preus diaris, gràfics i notificacions de preus.

Aquesta aplicació de criptomonedes allotja almenys unes 800 monedes amb informació detallada sobre totes elles. L’aplicació ofereix funcions bàsiques, com ara notificacions de preus, llibres de comandes, gràfics i notícies bàsiques al món de les criptografies d’entitats conegudes, incloses CoinDesk i Revista Bitcoin. Blockfolio té oficines gairebé a tot el món, ja que compta amb monedes fiduciàries en aproximadament 30 monedes diferents. 

TabTrader

TabTrader

cryptonigeria.blogspot.com

TabTrader és una aplicació que combina tots els aspectes tècnics del comerç criptogràfic i la proporciona d’una manera simplificada perquè els usuaris entenguin fàcilment. L’aplicació admet diverses funcions pròpies de la indústria criptogràfica i ofereix anàlisis de preus en temps real. Algunes de les funcions destacades de l’aplicació inclouen la compra i venda d’actius digitals, el comerç de marges a Ethereum i el comerç de palanquejament.

L’aplicació s’ha optimitzat per reduir el consum de bateria i permetre als comerciants comerciar fàcilment sense límits. Té tots els indicadors tècnics que hauria de tenir una aplicació de criptografia normal i permet a la seva base de clients comprar actius digitals a la seva plataforma mitjançant targetes de crèdit.

CryptoTrader

CryptoTrader

Com una de les aplicacions de criptomoneda més interactives del mercat, CryptoTrader proporciona anàlisi i detalls en temps real d’una àmplia varietat d’actius digitals al mercat criptogràfic. Com a resultat de les seves funcions optimitzades, ofereix un servei perfecte, una interfície d’usuari ben desenvolupada i gràfics optimitzats adaptables per a telèfons intel·ligents. Compta amb una de les carteres més segures, ja que proporciona als usuaris diverses opcions d’autenticació per evitar que els pirates informàtics tinguin accés. L’aplicació admet una àmplia varietat d’actius criptogràfics, com ara Bitcoin, Augur, Zcash, Dash.

CoinDex

CoinDex

CoinDex permet als usuaris prendre el control dels seus actius criptogràfics i admet una àmplia gamma de criptomonedes a tot el mercat. L’accessibilitat és una característica que destaca aquesta aplicació entre les diverses aplicacions comercials del mercat. Els usuaris de la plataforma poden triar qualsevol moneda que vulguin de la pantalla d’inici i obtenir tota la informació necessària sobre la criptografia.

Aquesta aplicació també proporciona als usuaris la quantitat de guanys o pèrdues d’actius que han experimentat en un període de temps específic. A més, CoinDex ofereix les darreres novetats de la indústria criptogràfica, així com les ICO properes o en curs, que és una cosa que qualsevol operador de criptografia hauria de conèixer.. 

CoinCap

Aplicació CoinCap

medium.com

Amb el CoinCap aplicació, un comerciant sempre supervisaria el valor de tots els actius digitals de la indústria criptogràfica amb només prémer el botó. Com a resultat dels gràfics presents a la interfície de l’aplicació, un comerciant pot fer un seguiment fàcil del preu i del nombre total d’actius en cada moment. A més, l’aplicació proporciona als usuaris un botó “Cerca”. Té un gestor d’alertes que avisa els usuaris sobre els esdeveniments del mercat de criptografia. Com a resultat del gestor d’alertes, els usuaris poden decidir cobrar els seus actius digitals si el preu dels actius està baixant de manera crítica fins al punt de la pèrdua. 

Conclusió

En general, els actius digitals han existit durant el que sembla ser molt de temps, i les persones que han aprofitat la seva existència han obtingut enormes beneficis. La majoria dels comerciants podrien pensar que, amb els preus dels cryptos ja a un nivell alt, no podrien mantenir-se al dia, però, com es diu, el millor moment per començar és ara. Per fer que l’aventura en l’espai criptogràfic sigui una realitat, s’haurien de considerar les aplicacions de criptomoneda esmentades anteriorment per fer que l’experiència de negociació sigui agradable..

Imatge destacada: fxleaders.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me