Anàlisi de valor i de mercat de la xarxa Pi (PI) el 2021

Valor de la xarxa Pi

La criptomoneda Pi és un projecte que té com a objectiu fer possible la mineria de moneda digital als vostres dispositius mòbils. La mineria de criptos populars, com Bitcoin, és una empresa costosa, especialment amb l’aparició dels ASIC. Hi ha un argument de llarga data que la mineria BTC consumeix molta energia, cosa que els crítics de Bitcoin diuen que és un malbaratament.

Actualment hi ha almenys 8.000 criptomonedes, moltes de les quals han millorat en alguns aspectes de Bitcoin. Per exemple, Bitcoin Cash (BCH), una forquilla de Bitcoin, compta amb transaccions més ràpides i més econòmiques, i també ho fa Litecoin (LTC). Per a Pi, la millora és en l’aspecte de la mineria, intentant facilitar la mineria de criptografia tan fàcil com utilitzar qualsevol aplicació de xarxes socials.

Visió general de la xarxa Pi

Llançat al març de 2019, el projecte es basa en una tecnologia d’avantguarda que permet l’explotació energètica eficient de PiCoin, la moneda original de la xarxa. Els entusiastes de les criptografies interessades en la mineria de criptomonedes poden guanyar PiCoin fàcilment instal·lant una aplicació mòbil.

Una cosa destacable de la xarxa Pi és que és tan eficient en la mineria que no haureu de mantenir el telèfon endollat ​​a la paret. El procés és eficaç energèticament i el podeu fer sense esgotar la bateria del telèfon. A més, mitjançant el telèfon, podeu extreure PiCoin des de qualsevol lloc, tant si esteu de viatge com a casa vostra. Això encaixa perfectament amb els horaris ocupats que caracteritzen la vida d’una persona mitjana actual.


Per garantir la confiança, la xarxa Pi utilitza el protocol de consens estel·lar, l’algorisme de consens utilitzat per la xarxa estel·lar per verificar les transaccions. Tanmateix, s’ha modificat per permetre a les persones explotar PiCoin en dispositius mòbils i altres. D’acord amb la Llibre blanc del Pi, un dels motius per crear la criptomoneda és equilibrar l’escassetat i l’accés als diners. Per tant, permetre que les persones es vegin recompensades per la mineria als seus telèfons, cosa que és una manera significativa d’aconseguir-ho.

A part de només habilitar la mineria de criptomonedes Pi en dispositius mòbils, el valor de la xarxa Pi inculca contractes intel·ligents, principalment compatibles amb Ethereum (ETH). A través de la xarxa Pi, els usuaris poden tenir accés a contractes intel·ligents i utilitzar-los per a diferents finalitats.

Qui són els usuaris de la xarxa Pi?

Els usuaris de la xarxa Pi es distribueixen a tot el món. Ajuden a fer créixer la xarxa realitzant diferents funcions per mantenir la xarxa en marxa. Hi ha tres categories d’aquests usuaris, a saber:

Pioners: mantenen la xarxa ocupada només iniciant-se a la seva aplicació diàriament i confirmant que no són robots.

Col·laboradors: construeixen una xarxa de confiança proporcionant una llista de pioners que coneixen personalment.

Ambaixadors: utilitzen la xarxa Pi i també introdueixen altres usuaris mitjançant referències. En altres paraules, són constructors d’equips.

Node: Usuari que combina els rols dels dos primers i opera un node de xarxa Pi. Aquesta categoria d’usuaris de la xarxa ajuda a validar la xarxa i a mantenir-ne la integritat, a més de fer els altres rols. Tothom que faci algun dels rols anteriors pot guanyar noves monedes Pi pel seu paper en el manteniment de la xarxa.

El disseny de la xarxa Pi fa que sigui molt còmode d’utilitzar i, per a això, els usuaris s’hi han desplaçat. Al cap de dos mesos del seu llançament, la xarxa ja ho havia fet gravat més de 200.000 usuaris actius. A principis de febrer de 2021, la xarxa tenia almenys 2,5 milions de miners que explotaven la criptomoneda mitjançant diferents dispositius i més de 10 milions d’usuaris..

Fins i tot amb aquest progrés, la xarxa Pi encara es troba en la primera de les tres fases del projecte. La criptografia Pi estarà disponible als intercanvis de criptomonedes al final de la tercera fase. En aquesta etapa, aquells que estiguin minant ara podran canviar la seva criptomoneda Pi per altres monedes. El projecte encara està en fase beta i es poden afegir nous miners estrictament per invitació. La mineria de Pi continuarà fins que la xarxa arribi a 10 milions de pioners compromesos (miners). Aquest és el moment en què la recompensa minera caurà a zero.

Amb una mineria tan limitada de noves monedes, la moneda de la xarxa probablement podria ser molt escassa i, per tant, podria ser més valuosa, ja que el subministrament en circulació es fixarà, igual que Bitcoin.

Predicció de valor i preu de la xarxa Pi

Com que Pi encara està en fase beta, és bastant difícil predir el valor de la xarxa Pi. Els miners han expressat optimisme pel seu valor futur a causa de l’eficiència i la facilitat d’ús per a la mineria.

Tanmateix, tot i que encara no s’ha llançat a les borses i, per tant, no té cap valor real, de moment, l’intercanvi de criptomonedes Changelly ha donat algunes prediccions de preus. L’intercanvi va predir que el valor de la xarxa Pi serà de 0,16 dòlars a principis de 2020. Això no es va produir i el valor actual és de 0,00 dòlars.

Aquesta és una oportunitat per als nous miners d’entrar al projecte i començar a minar. De manera que tindran la major part de la criptografia possible abans que comenci la negociació. Changelly també prediu que el preu pot pujar a 5 dòlars el 2025 i que aquells que ja tinguin les criptomonedes podrien obtenir beneficis significatius per aleshores.

Conclusió

És probable que el valor de la xarxa Pi creixi quan aparegui finalment a les borses. L’equip de la xarxa Pi té previst fer que la criptografia Pi sigui la més popular del futur. Algunes persones ja l’anomenen “el futur Bitcoin”. Si voleu formar part d’aquest revolucionari projecte de criptomoneda i la meva criptografia als vostres dispositius mòbils, encara podeu fer-ho ara i formar part del futur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me