Així pot afectar el Bitcoin el coronavirus Aquí tens el perquè

coronavirus

Tot i que el mercat de criptografia actualment experimenta un augment dels preus, el coronavirus també ha augmentat el nombre de víctimes a un ritme ràpid. Però, com pot afectar aquesta nova soca virus la criptomoneda número u, Bitcoin?

Els inversors temen que la propagació del coronavirus afecti profundament les principals indústries de la Xina, com ara la fabricació, els materials, els béns de consum, així com la criptografia.

Bitcoin va aconseguir assolir un nou màxim anual, seguint mostrant signes alcistes, ja que el mercat borsari xinès va experimentar una forta caiguda després de la seva reobertura de la prolongada pausa de l’any nou lunar.

Molts països van implementar diverses mesures dràstiques, però la Xina, en particular, per aturar o almenys frenar la propagació del virus.

Això significa que moltes empreses estan implementant mesures de precaució, com ara demanar a les persones que treballin a distància per minimitzar el contacte humà a humà, ja que el virus es propaga a través de substàncies corporals que es troben en esternuts i tos. Els països també limiten l’accés a avions i altres mitjans de transport a les seves fronteres, alguns fins i tot aturen completament tots els vols des de la Xina.


Amb aquestes mesures, pot haver-hi alguns efectes que es reflectiran tard o d’hora en el preu de Bitcoin. Aquí hi ha algunes de les maneres en què el coronavirus pot afectar Bitcoin.

coronavirus vs bitcoincryptoslate.com

La mineria de la cadena de blocs disminueix

És obvi que a tot el món hi haurà pèrdues econòmiques, ja que la Xina és un gran productor i fabricant d’algunes de les empreses més grans del mercat. Fins i tot el gegant tecnològic Apple preveu experimentar pèrdues massives de creixement. Un analista sènior va explicar a més que “si no fos pel coronavirus, la sostenibilitat del rendiment a la Xina no es posaria en dubte … (És) un risc important que els inversors han de controlar”.

Les petites i mitjanes empreses també es veuran afectades, ja que el flux de caixa de les compres dels clients disminuirà greument.

No obstant això, la mineria criptogràfica continua les seves operacions a gairebé la seva capacitat regular, ja que les màquines són les principals responsables del procés.

Les fàbriques mineres no necessiten un gran nombre d’empleats, cosa que, en teoria, no hauria d’afectar tant el procés miner. Tot i que hi ha hagut algunes explotacions mineres que han experimentat retards en els nous enviaments de subministraments de xips i subministraments, les instal·lacions han après a adaptar-se i funcionen segons els paràmetres normals.

Si hi haurà més restriccions implementades a causa del Coronavirus, aquesta escassetat probablement afectarà tots els aspectes de la mineria, ja que les empreses no podran actualitzar les parts de màquines i maquinari.

D’acord amb BTC.top, el 4 de febrer, el conseller delegat Jiang Zhuoer va tancar una de les seves explotacions mineres d’una regió remota de la Xina, ja que va haver de tancar totes les màquines mineres a causa del brot. MicroBT, un fabricant de maquinari criptogràfic, també va anunciar que retardava els enviaments.

Com que els recursos miners i elèctrics són menys costosos a les zones de Xinjiang, Mongòlia Interior, Yunnan i Sichuan, la Xina és un dels enormes mercats per als miners de Bitcoin.

Les cinc companyies mineres més grans es basen a la Xina i combinades tenen el control del 50% de tota la potència informàtica a la xarxa Bitcoin, segons la investigació de TokenAnalyst.

Bitmain i Canaan Creative són els principals productors principals de xips miners a la Xina, sent el primer el responsable de fabricar el 66% del maquinari mundial de criptografia minera.

A causa de l’epidèmia de virus, Bitmain, Canaan i MicroBT han publicat avisos públics al seu lloc web en què anunciaven ajornaments en els seus serveis postvenda, afirmant que reprendran les seves operacions el 10 de febrer..

mineria de bitcoinstrendmicro.com

Cancel·lació d’esdeveniments criptogràfics

Molts esdeveniments i conferències del món de la criptografia i la cadena de blocs també han ajornat les seves dates inicials. Principals esdeveniments, com ara niTROn2020 a Seül, Hong Kong Blockchain Week 2020 i Token2049 han retardat la seva data d’inici.

La conferència de criptografia TOKEN2049, que estava prevista per iniciar-se del 17 al 18 de març i que tindria lloc a Hong Kong, s’ha reprogramat a l’octubre i es cita el virus com a principal preocupació.

“Durant les darreres setmanes, hem estat supervisant de prop els desenvolupaments mundials al voltant del Coronavirus. Tot i que Hong Kong gestiona bé la situació i ha pres estrictes precaucions per contenir qualsevol impacte potencial, preval la incertesa “, van anunciar els organitzadors de l’esdeveniment.

El missatge va continuar indicant que el lloc i l’horari de l’esdeveniment seguiran sent els mateixos, tot i que s’ha traslladat la data. Els nous oradors ja s’han inscrit, cosa que significa que l’agenda pot canviar.

DeFiner, una startup de préstecs criptogràfics, també va cancel·lar la seva gira de deu ciutats per a inversors a causa del coronavirus.

A més, l’intercanvi criptogràfic més important, Binance, va fer retrocedir el seu esdeveniment Binance Blockchain Week Vietnam, que inicialment s’havia de celebrar del 29 de febrer al 4 de març a la ciutat de Ho Chi Minh, Vietnam.

“A Binance, prioritzem la salut i la seguretat de tots durant els nostres esdeveniments i, enmig d’aquesta emergència de salut pública mundial, ens hem compromès a fer el correcte i protegir els possibles assistents dels riscos per a la salut associats a les reunions públiques. Per tant, hem d’ajornar aquest esdeveniment “, va escriure l’intercanvi el 3 de febrer.

Binance no ha publicat noves dates per al seu esdeveniment.

Dificultat minera reduïda

mineria criptogràficamasterdc.com

Hi ha hagut una desacceleració de la dificultat minera, cosa que indica que els miners no van poder adquirir nou maquinari actualitzat per a la mineria. Es sospita que això és el resultat directe de la quarantena imposada per les autoritats xineses, que va impedir als fabricants d’equips miners la producció i l’enviament de maquinari..

La dificultat minera és la potència de càlcul necessària per resoldre equacions matemàtiques, de manera que el miner pugui extraure un nou bloc i obtenir la recompensa de Bitcoin. La dificultat minera es va ajustar l’11 de febrer, amb un 0,52% més que fa 2 setmanes. Això espectacles una gran caiguda respecte als nivells de creixement experimentats els dies 28 i 14 de gener, que van ser del 4,67 i del 7,08 per cent, respectivament.

La dificultat de mineria de Bitcoin està programada per adaptar-se a la càrrega de treball de bloqueig cada dues setmanes aproximadament, en funció de la quantitat de potència informàtica a la xarxa. A mesura que hi ha més miners a la xarxa, la dificultat augmenta i, quan els miners surten de la xarxa, la dificultat disminueix.

“Molts miners han anat eliminant màquines de mineria més antigues i han comprat models nous i més potents a mesura que ens apropem a la meitat”, va dir el cofundador i CEO de la startup de criptocrèdia DeFiner, Jason Wu.

Segons Wu, les explotacions mineres han començat a actualitzar màquines antigues, com ara Antminer S7 i S9 de Bitmain des de la segona meitat del 2019.

“És possible que el brot hagi retardat la transició i hagi contribuït al lent creixement de la dificultat minera”, va afirmar Wu.

Prediccions de preus de Bitcoin

Actualment, a la regió Àsia-Pacífic hi ha vint dels 50 principals intercanvis de criptografia i representen gairebé el 40% de les transaccions de Bitcoin que es van processar durant la primera meitat del 2019, van revelar dades de Chainalysis. La firma d’investigació també va concloure que la majoria d’intercanvis es basen a la Xina.

El conseller delegat d’especialistes en finances internacionals deVere Group, Nigel Green, creu que, durant les epidèmies de virus, Bitcoin serà la moneda més avantatjosa que no.

“La trajectòria ascendent contínua del preu del bitcoin es correlaciona amb la propagació del coronavirus”, va remarcar.

“Com més casos individuals s’identifiquen, més països del món es veuen afectats i més gran és l’impacte en els mercats financers tradicionals, més elevat serà el preu del bitcoin”.

predicció de preus bitcoinpixabay.com

L’analista amb seu a Chicago, JH Winterburn, també veu un creixement potencial de Bitcoin, ja que al gràfic, BTC ja ha superat el nivell de resistència de 10.000 dòlars..

“La reacció del mercat xinès va molt més enllà del que s’esperava quan el comerç va tornar després de la ruptura lunar”, va afirmar.

“Un ensurt sanitari seriós i localitzat gairebé exclusiu d’un país sempre tindrà un efecte potencialment devastador sobre l’economia dels materials d’aquest país; la història ens ho ha dit moltes vegades”.

“Podem veure diversos ingressos importants a BTC aquests darrers dies que han arribat de la Xina, de manera que és obvi el que està passant, però també estem veient una fragilitat al mercat de criptografia que potser està sent reforçada per aquesta activitat.

“Hem de tenir en compte que Bitcoin començava a construir-se cap a una perspectiva alcista setmanes abans que el món comencés a prendre seriosament el coronavirus, i això fa que col·locar tots els vostres chips a BTC repetint els màxims del 2017 sigui una aposta arriscada”

“Desgraciadament, esdeveniments com el coronavirus seran més” normals “que el” cigne negre “durant les properes dècades”, va afirmar el conseller delegat de Flipside Crypto, Dave Balter. “Es notarà l’impacte en indústries específiques, però això passarà a formar part de la nova normalitat”.

Bitcoin encara cotitza per sobre de 10.000 dòlars, actualment a 10.176,92 dòlars en el moment d’escriure, amb una disminució de l’1,08% en les darreres 24 hores..

Pensaments finals

Si el brot de coronavirus tindrà ramificacions en el preu de Bitcoin, encara és un tema a debat. Alguns especulen que aquest esdeveniment influirà en el creixement de les criptomonedes, mentre que altres no veuen fortes correlacions amb altres actius.

Imatge destacada: La independent

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me