6 ICO més reeixits de tots els temps per quantitat recaptada | Part II

ICO

Els ICO (abreviatura de Initial Coin Offerings) han aportat molts inversors, atenció i mala publicitat a l’esfera criptogràfica durant els darrers dos anys. A través d’ICO, també anomenades vendes de vendes de criptografia o esdeveniments de venda de fitxes, diverses empreses han aconseguit reunir molt capital per llançar els seus projectes des del terreny..

Tot i que es creu que més del 70% de les ICO llançades el 2018 van ser estafes totals, hi ha prou exemples positius que demostren que poden ser eines molt valuoses a l’hora d’aconseguir capital.

A continuació, hem creat una llista amb els ICO més reeixits de tots els temps examinant quant han aconseguit recaptar.

1. Filecoin (257 milions de dòlars)

A la part superior de la nostra llista es troba De Filecoin ICO, que va tenir lloc només dos dies al setembre del 2017. Fins aquest dia, es considera l’ICO amb més èxit de tots els temps, per recaptar 257 milions de dòlars. A part d’aquest impressionant ICO, Filecoin també és coneguda per rebre inversions massives i recolzaments dels principals capitalistes de risc de Silicon Valley, inclosos grans noms, com Y Combinator, Naval Ravikant, Andreessen Horowitz i Winklevoss Capital..


Filecoin és un sistema de pagament digital i criptomoneda de codi obert que també té com a objectiu construir una xarxa d’emmagatzematge en núvol descentralitzada mitjançant una tecnologia anomenada IPFS (InterPlanetary File System) per emmagatzemar i registrar dades de manera segura. Alguns creuen que Filecoin ICO va tenir un èxit tan gran perquè el projecte ja comptava amb el suport dels inversors anteriors, mentre que d’altres creuen que el fet de ser el primer ICO que compleix la normativa als EUA va tenir un efecte positiu massiu..

2. Tezos (232 milions de dòlars)

Quan es tracta de llançaments de criptografia, pocs poden competir amb la quantitat de publicitat Tezos va aconseguir crear. Tezos és, sens dubte, un projecte molt controvertit. En resum, és una plataforma de contractes intel·ligents que va introduir el món en la primera “cadena de blocs autoevolucionable”. La plataforma es distingeix de la multitud en permetre als seus titulars de fitxes aprovar i finançar noves actualitzacions de protocols.

Durant el seu ICO al juliol de 2017, el projecte Tezos va aconseguir recaptar més de 232 milions de dòlars. Malgrat diversos obstacles (com la disputa legal entre el director de la Fundació Tezos i l’equip de desenvolupament), Tezos va demostrar que els projectes que aborden reptes de la vida real al món criptogràfic (com l’escalabilitat i la governança) tenen molt bones possibilitats d’obtenir immenses recolzament financer.

3. Sirin Labs (157 milions de dòlars)

Igual que molts altres projectes de blockchain, Sirin Labs pretén salvar la bretxa entre el mercat massiu i l’economia blockchain. Intenta fer-ho amb l’ajuda del seu sistema operatiu anomenat Finney, el primer sistema operatiu de cadena de blocs de codi obert per a telèfons intel·ligents i dispositius d’escriptori tot en un..

Durant el seu ICO al desembre de 2017, Sirin Labs va aconseguir recaptar 157,8 milions de dòlars, cosa que el va convertir en el tercer ICO amb més èxit del món..

Molts experts creuen que aquest ICO va tenir tant d’èxit perquè actualment la demanda de solucions per a PC i telèfons intel·ligents augmenta significativament. No només això, sinó que la seguretat i la privadesa s’estan convertint lentament en dues de les preocupacions més importants per a la base de clients.

4. Bancor (153 milions de dòlars)

Bancor és un projecte de mercat de prediccions basat en blockchain. La plataforma permet als usuaris convertir diferents tokens en lloc d’intercanviar-los als mercats de criptomonedes. El projecte té com a objectiu resoldre un dels problemes més urgents amb què el mercat criptogràfic lluita actualment: la poc liquiditat.

Bancor va celebrar el seu ICO el 12 de juny de 2017 i va aconseguir recaptar un impressionant valor de 153 milions de dòlars d’Ethereum, que s’utilitzaran en el desenvolupament de la plataforma. El projecte blockchain va comptar amb el recolzament d’inversors de primer nivell, com ara l’empresa Blockchain Capital, VC, i el reconegut inversor Tim Draper, que es creu que van influir en gran mesura sobre les opinions dels inversors mitjans cap a aquest projecte..

5. Qash (105 milions de dòlars)

Durant una ICO coneguda com a venda de tokens Qash, que va tenir lloc entre el 6 i el 8 de novembre de 2017, Qash va aconseguir recaptar 105 milions de dòlars, cosa que el va convertir en un dels ICO blockchain de més èxit de tots els temps..

Ara, un any i mig després de l’èxit de l’ICO, el projecte Qash ha evolucionat massivament i l’equip que està darrere del projecte està decidit a treure el màxim partit de tot seguint el full de ruta impressionant..

6. Aragó (73 milions de dòlars)

Aragó ocupa un lloc especial en la història de les ICO amb més èxit de tots els temps, ja que va aconseguir recaptar uns 73 milions de dòlars. Aragó és un projecte de codi obert construït a sobre de la cadena de blocs Ethereum. Pretén convertir-se en una organització autònoma descentralitzada (DAO).

El projecte també és conegut per tenir un dels ICO de finalització més ràpida de la història. El 17 de maig de 2017, Aragó va aconseguir trencar tots els rècords anteriors, ja que va recaptar gairebé 25 milions de dòlars en només 15 minuts.

Conclusió

L’èxit d’una ICO no hauria de determinar-se per la quantitat total de capital recaptat. Des del punt de vista d’un inversor, invertir en una ICO que hagi recaptat més diners no significa necessàriament que les fitxes siguin realment un èxit al mercat. Invertir en un ICO és un tema molt complex.

En mirar la nostra llista de 6 ICO més reeixits per import recaptat, podem concloure que no hi ha un patró perfecte per a l’èxit. Sigui com sigui, sembla que dos dels aspectes més importants que contribueixen a l’èxit d’un ICO són ​​el suport d’inversors seriosos (prèviament) i si el projecte resol o no soluciona problemes de la vida real.

Imatge destacada: itweb.co.za

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me