10 criptomonedes prometedores inferiors a 10 dòlars per invertir el 2021

criptomonedes prometedores

Com podem veure, Bitcoin es troba ara mateix en l’escenari central a l’espai de les criptomonedes amb els seus guanys de preus inusuals. Segueix, per descomptat, Ethereum, que és literalment la segona criptomoneda més gran després de Bitcoin. Sembla que algunes petites capitalitzacions mereixen més atenció de la que estan rebent ara mateix. En aquest article es descriu el més prometedor d’aquests cryptos de capitalització petita, que actualment valen menys de 10 dòlars.

Aquests actius digitals es seleccionen en funció de diferents factors. Si busqueu criptomonedes prometedores menors de 10 dòlars per comprar-les de manera barata, aquesta pot ser la informació que esteu buscant. Quines són les criptomonedes més prometedores de menys de 10 dòlars??

1. Lúmens estel·lars (XLM)

Preu actual XLM: 0,5030 $

Capitalització borsària: 11.248.026.861 dòlars


Volum (24 hores): 3.373.397.495 dòlars

La xarxa Stellar és una de les xarxes de criptomonedes més reconegudes pel que fa als pagaments. Bifurcada de Ripple, la companyia ara competeix estretament amb la seva empresa matriu en termes de liquidació de remeses. La xarxa té milions de comptes que utilitzen la seva xarxa de pagaments ràpids i econòmics per a la transferència de fons.

A part dels pagaments, Stellar s’està convertint gradualment en un centre per a les stablecoins, que els seus clients també utilitzen com a pont per enviar transaccions per la xarxa. La segona moneda estable en volum més gran: el USDC acaba de llançar-se a la xarxa la setmana passada. Combinant pagaments que són cada vegada més populars i estables que prefereixen els comerciants per una menor volatilitat, és probable que el testimoni XLM natiu de Stellar vegi dies molt més brillants per endavant..

2. Tron (TRX)

Preu actual TRX: 0,05243 $

Capitalització borsària: 3.744.403.112 dòlars

Volum (24 hores): 3.733.881.305 dòlars

Tron és un projecte de criptomoneda força controvertit que ha atret moltes crítiques de parts de la comunitat de criptografia. Tot i això, malgrat les crítiques, el fundador i conseller delegat Justin Sun sembla molt centrat a desenvolupar la xarxa per competir amb projectes de primer nivell, com ara Ethereum, del qual va sortir i amb el qual comparteix moltes coses en comú..

Tot i que Ethereum encara és líder en contractes i contractes intel·ligents, cosa que Tron també admet, la xarxa Tron comença a tenir avantatges sobre Ethereum, ja que les tarifes de transacció a causa de problemes d’escala es converteixen en una preocupació per als usuaris d’Ethereum. La xarxa també va començar a donar suport als tokens DeFi, com Wrapped BTC i Wrapped ETH. Molts dels fans de DeFi d’Ethereum s’han traslladat al Tron, menys concorregut i menys costós, amb aquest desenvolupament. Si aquesta tendència continua, TRX definitivament té un futur prometedor per davant.

3. Dogecoin (DOGE)

Preu actual de DOGE: 0,05826 $

Capitalització borsària: 7.479.351.834 dòlars

Volum (24 hores): 5.325.286.602 dòlars

La moneda meme, oi? Sí, Dogecoin és la divertida moneda criptogràfica creada per a aquells que no estan realment interessats en l’aspecte científic de la criptografia per deixar-los divertir mentre exploren l’espai. No obstant això, esdeveniments recents suggereixen que hi pot haver més en aquesta moneda “Dog” del que sembla.

Després d’una sèrie de tuits del CEO de Tesla, Elon Musk, Dogecoin ha augmentat de manera espectacular, convertint-la en una de les criptomonedes amb millor rendiment d’aquest any. Fins i tot els desenvolupadors darrere de la criptografia l’han deixat en pau durant un temps, però la recent bomba ha obligat a tornar a actualitzar-se i assegurar-se que la xarxa sigui capaç de gestionar l’enorme trànsit generat pel nou interès. En el futur, és poc probable que l’interès generat baixi i Dogecoin pugui mantenir el seu ascens per l’escala criptogràfica..

4. Cardano (ADA)

Preu ADA actual: 0,8488 dòlars

Capitalització borsària: 26.407.071.454 dòlars

Volum (24 hores): 8.658.559.193 dòlars

Cardano és sens dubte una de les criptomonedes més prometedores de menys de 10 dòlars. El director general del projecte, Charles Hoskinson, treballa les 24 hores del dia per veure que ADA veu l’adopció per a diferents casos d’ús, ja que això és crucial per al valor de la criptomoneda..

Fins ara ha avançat significativament, ja que els comerciants accepten ADA com a pagament. La companyia també s’ha associat amb institucions educatives per utilitzar la seva tecnologia per verificar els certificats i amb els governs per utilitzar-la en la governança i altres àrees. Tot i que el valor encara és baix en termes monetaris, això podria canviar en el futur, ja que l’adopció es traduirà en valor per a criptomonedes..

5. EOS (EOS)

Preu EOS actual: 4,85 dòlars

Capitalització borsària: 4.610.215.889 dòlars

Volum (24 hores): 8.413.226.300 dòlars

EOS és un proper rival d’Ethereum i Tron per a contractes dapps i intel·ligents. El projecte planeja facilitar als desenvolupadors la creació de dapps a la seva xarxa sense estrès. El seu testimoni natiu, EOS, s’utilitza per interactuar amb aquests dapps i contractes intel·ligents.

Com que aquest aspecte de la tecnologia blockchain continua creixent en popularitat, el valor del testimoni segurament augmentarà, cosa que significa que el futur podria ser molt brillant per a ell.

6. Polígon (MATIC)

Preu MATIC actual: 0,1097 dòlars

Capitalització borsària: 546.120.182 dòlars

Volum (24 hores): 231.761.345 dòlars

Polygon és una xarxa de capa 2 que se centra a proporcionar solucions d’escala. Recentment canviat de marca de Matic Network, la xarxa s’acaba d’integrar amb la cadena de blocs d’Ethereum per ajudar a aportar solucions als problemes d’escala de Ethereum i reduir les comissions de transacció. Com que es tracta d’un greu problema que afronta Ethereum, Polygon ofereix aquesta solució tan necessària mitjançant el seu testimoni MATIC per a molts dels processos. L’actiu pot trigar després de l’ETH i començar a volar en el futur.

7. Testimoni bàsic d’atenció (BAT)

Preu actual de les MTD: 0,5509 dòlars

Capitalització borsària: 819.136.558 dòlars

Volum (24 hores): 566.433.259 dòlars

BAT és una criptomoneda que s’utilitza per donar a conèixer creadors i usuaris de contingut a les xarxes socials com Twitter i Reddit. Usuaris d’un navegador centrat en la privadesa: Brave també rep consells a BAT. A mesura que més persones busquen privadesa, és més probable que utilitzin aquest navegador i guanyin BAT, cosa que significa que serà més popular i, per tant, augmentarà el seu valor. Per això, és una de les criptomonedes més prometedores que cal tenir en compte.

8. DigiByte (DGB)

Preu DGB actual: 0,07014 dòlars

Capitalització borsària: 988.162.360 dòlars

Volum (24 hores): 111.362.243 dòlars

Digibyte és una xarxa blockchain que admet la creació d’actius. Té una de les xarxes més sòlides tecnològicament que l’equip afirma que està molt infravalorada. A mesura que la recerca de la tecnologia de so avança a l’espai, és probable que Digibyte esdevingui més valuós amb el temps.

9. Ripple (XRP)

Preu actual XRP: 0,5680 $

Capitalització borsària: 25.954.788.664 $

Volum (24 hores): 11.898.169.275 dòlars

XRP és el testimoni natiu utilitzat per l’empresa de pagaments internacionals Ondulació. El testimoni s’utilitza per proporcionar liquiditat als pagaments a RippleNet, la xarxa de pagament. XRP no ha anat bé des que es va estavellar després del mercat alcista del 2017. La situació es va agreujar amb les qüestions legals a què s’enfrontava l’empresa des de desembre de 2020.

Tot i això, XRP ha demostrat força malgrat aquest repte. L’actiu va augmentar un 80% en 24 hores en un moment en què Ripple va respondre a les denúncies en contra. Els fans de XRP van dir que es tractava d’una demostració de la independència de la fitxa de Ripple i del fet que podria funcionar bé sense la companyia..

Com que el pagament s’està convertint en un servei molt buscat (especialment ràpid i barat), és probable que Ripple guanyi més rellevància, cosa que significa que XRP també s’adoptarà, convertint-se en una de les criptomonedes més prometedores del mercat. Fins i tot ara, el testimoni demostra una gran força, amb un preu superior als 0,5 dòlars.

10. REN (REN)

Preu actual de REN: 0,9369 dòlars

Capitalització borsària: 942.517.215 dòlars

Volum (24 hores): 300.947.383 dòlars

Ren és una xarxa de protocol obert que permet que les cadenes de blocs puguin interoperar i proporcionar liquiditat per a l’intercanvi de tokens DeFi. Amb aquesta funció, la xarxa planeja augmentar l’accés als tokens DeFi eliminant les barreres a la interoperabilitat entre diferents cadenes de blocs.

D’aquesta manera s’eliminarà la necessitat d’utilitzar recursos Wrapped com WrappedBTC. REN, el testimoni natiu, serveix de vincle entre els operadors de nodes que formen la màquina virtual Ren (RenVm). Amb el creixent ecosistema DeFi, la rellevància de la xarxa podria augmentar, ja que manté la tecnologia crítica necessària per operar el creixent ecosistema DeFi.

Conclusió

Les monedes digitals són un nou vehicle d’inversió que us pot ajudar a obtenir recompenses ràpidament. Tot i això, les criptomonedes també són una forma d’inversió volàtil que pot provocar una pèrdua total de fons. És important vigilar la mida del mercat de cada actiu criptogràfic. És probable que les monedes criptogràfiques esmentades en aquesta peça creixin i aportin més recompenses en el futur.

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2018 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 15 de febrer de 2021.

Imatge destacada: fvptrade.medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me