Bybit Review: Bybit és segur i legítim el 2021

Establerta el 2018 i registrada a les Illes Verges Britàniques, Bybit és una plataforma de negociació de futurs en criptomoneda.

De fet, els futurs swap perpetus són el seu únic producte!

Tot i que Bybit permet un intercanvi entre les quatre monedes que admeten a la seva plataforma, no permeten als seus usuaris comprar cap criptomoneda amb mètodes de pagament fiat.

Tanmateix, aquest estret enfocament en futurs swap perpetus funciona bé per a Bybit i han vist un augment constant del seu volum de negociació durant l’últim any. Els principals competidors de Bybit són altres plataformes de derivats criptogràfics com FTX i Bitmex.

Bybit Pros

 • Cap KYC fa que el registre sigui molt ràpid, és molt fàcil començar a cotitzar a Bybit.
 • A diferència d’alguns altres intercanvis de criptomonedes, Bybit té una aplicació per a mòbils, cosa que facilita el comerç fora de l’ordinador.
 • Bybit és un dels pocs intercanvis que ofereix futurs swap perpetus per a monedes com XRP i EOS.
 • A Bybit és possible operar amb un apalancament extremadament elevat, especialment en productes Bitcoin.
 • Comissions comercials baixes, inclosa una bonificació per al fabricant de mercats.
 • El fons d’assegurança Bybit garanteix que no s’hauran de socialitzar les pèrdues a tot l’ecosistema Bybit.
 • Diversos tipus de comandes fan que Bybit sigui adequat per a inversors i inversors avançats.

Bybit Cons


 • Només és possible negociar quatre monedes a Bybit i l’intercanvi no ha anunciat la seva intenció de donar suport més.
 • Els ciutadans nord-americans tenen bloquejat l’òbit.
 • És difícil verificar que les estadístiques de volum de Bybit siguin realment exactes, de manera que és difícil saber amb certesa la quantitat de negociació que realment està succeint a la plataforma..
 • Bybit no admet les compres fiat de criptomoneda.

The Bybit Company

Tot i que Bybit està registrat a les Illes Verges Britàniques, la seva seu central és a Singapur. També tenen oficines a Hong Kong i Taiwan.

Tot i que la seva clientela és principalment asiàtica, Bybit també atén el mercat europeu de criptomonedes. El conseller delegat de Bybit és Ben Zhou i la companyia anima els seus usuaris a contactar-hi a Twitter.

El comerç a Bybit és fàcil, ja que té una interfície d’interfície d’usuari fantàstica i una visió comercial completa. El registre és senzill i dura només un parell de minuts. Per començar aquesta revisió, tractarem una de les preguntes que més es fa sobre Bybit…

És Bybit Legit?

Atès que molts operadors de criptomonedes mai no han sentit a parlar de Bybit, és normal preguntar si és segur per a Bybit?

La resposta és sí, Bybit és molt legítim. Mai no han estat piratejats i Bybit adopta diverses precaucions per garantir una seguretat comercial òptima a la seva plataforma.

Per exemple, tenen una política que obliga a que la criptomoneda només es pugui retirar tres vegades al dia. Això impedeix que un pirata informàtic pugui accedir a un compte i esgotar-lo a l’instant. En permetre només les retirades unes quantes vegades al dia, es dóna temps a una persona amb un compte compromès per bloquejar-lo de manera que no es puguin fer retirades. Bitmex té una funció similar, però només permeten retirades una vegada al dia.

Bybit també té molt de compte amb com emmagatzemen la seva criptomoneda. Per exemple, quan els usuaris dipositen fons a Bybit, el xifratge s’envia directament a una cartera d’emmagatzematge en fred. L’avantatge d’una cartera d’emmagatzematge en fred és que és exponencialment més difícil de piratejar que un "cartera calenta." La majoria de les vegades que es roben fons d ‘un intercanvi, es roben al la cartera calenta de l’intercanvi.

Els ciutadans nord-americans poden utilitzar Bybit??

Malauradament, els ciutadans nord-americans no poden utilitzar Bybit. Això es deu a la manca de claredat reguladora als Estats Units i al temor de ser demandat per un dels reguladors nord-americans com la SEC.

La prohibició dels nord-americans s’aplica mitjançant una geo-prohibició d’adreces IP. És a dir, qualsevol adreça IP nord-americana es bloqueja automàticament per utilitzar l’intercanvi. Alguns usuaris emprenedors han descobert que és possible circumnavegar aquesta prohibició mitjançant una VPN. Tot i que això és possible, també és arriscat.

Si Bybit descobreixi que un compte és americà i accedeix a l’intercanvi a través d’una VPN, pot congelar el compte i és possible que el comerciant no pugui recuperar els seus fons.

Suport internacional

Bybit està orgullós de la seva base d’usuaris internacionals i actualment tenen més de 100.000 usuaris registrats a la seva plataforma. Per atendre aquesta multitud internacional, es pot accedir a Bybit en els idiomes següents: anglès, xinès, xinès tradicional, coreà i japonès.

Com que Bybit té la seva seu a Àsia, és lògic que la seva clientela sigui majoritàriament asiàtica. Malauradament, no només els nord-americans no poden accedir a Bybit.

KYC a Bybit i països prohibits d’utilitzar Exchange

Bybit no té cap política KYC, sinó que compleixen la seva prohibició geogràfica comprovant les adreces IP dels seus usuaris. A més dels nord-americans, hi ha diversos altres països que tenen impedit l’ús de Bybit.

Els ciutadans de Québec (Canadà), Singapur, Cuba, Crimea, Sebastopol, Iran, Síria, Corea del Nord i Sudan no poden utilitzar l’intercanvi.

Quins serveis ofereix Bybit?

Com s’ha esmentat, Bybit és diferent a la resta d’intercanvis de criptomonedes, ja que el seu únic producte és futurs de permuta permanent.

Un producte tradicional de futurs té una data de caducitat. En aquesta data es tanca el contracte i es paga qualsevol diferència de preu. Tanmateix, un producte de futurs de permuta permanent no té data de caducitat, de manera que un comerciant pot mantenir-lo el temps que vulgui.

Actualment, Bybit ofereix un producte de futurs swap perpetuos en quatre monedes diferents: Bitcoin, EOS, Ether i Ripple XRP. Tot i que es tracta d’un nombre molt limitat d’opcions comercials, aquests productes comercials són bastant difícils de trobar i no hi ha moltes altres plataformes comercials.

Comerç de marges

Una altra de les característiques interessants de Bybit és el seu comerç amb palanquejament. Bybit ofereix operacions d’apalancament elevat, fins a un apalancament de fins a 100 vegades en els seus futurs swap perpetus de Bitcoin.

Amb aquest apalancament, només $ 1 a la baixa exposa un operador a 100 $ en volatilitat de Bitcoin. És una manera fàcil de guanyar diners ràpidament i una manera encara més senzilla de perdre diners ràpidament. Fins i tot el menor canvi de preu pot acabar amb la posició d’un comerciant quan utilitza un apalancament de 100 vegades.

No obstant això, per al comerciant experimentat, pot ser que el palanquejament sigui el que busquen. Hi ha més informació sobre el comerç de marges a Bybit disponible aquí.

Límits de negociació de marges

Tot i que Bybit ofereix operacions de palanquejament molt elevades, hi ha límits. Per exemple, l’únic comerç de palanquejament 100 vegades disponible és per al futur de permutació perpetua de Bitcoin, i aquest comerç té un límit màxim de 150 BTC. La quantitat màxima de palanquejament que es pot utilitzar per a Ethereum és de 50 vegades i aquest comerç té un límit de 3.000 ETH.

El mateix límit de palanquejament de 50 vegades també s’aplica a les operacions Ripple XRP i EOS. Presumiblement, aquest límit existeix, ja que Bybit creu que aquestes monedes altes són més volàtils que Bitcoin i que massa apalancament seria massa arriscat.

Comprar amb Fiat a Bybit

Actualment Bybit no accepta dipòsits fiduciaris de cap tipus. Sense targetes de dèbit, transferències bancàries ni transferències bancàries. Algunes persones han preguntat com comprar a Bybit, però això no és possible. L’única manera de negociar a Bybit és enviar criptomonedes a la plataforma de negociació.

És per això que la millor manera de negociar a Bybit és adquirir criptografia en una borsa com Coinbase o Kraken i enviar-la a la borsa Bybit..

L’única cosa bona de Bybit és que accepten dipòsits en totes les monedes que comercialitzin, BTC, ETH, XRP i EOS. Això és diferent de Bitmex, que només accepta dipòsits BTC, tot i que comercialitzen diverses monedes diferents a la seva plataforma.

Per què Bybit és especial??

Bybit definitivament no és el vostre intercanvi de criptomonedes mitjà i hi ha diverses funcions que els diferencien d’altres plataformes. La primera d’aquestes funcions té a veure amb la manera com executen operacions.

El motor de coincidència de Bybit

Un motor de coincidència és una d’aquestes coses que la majoria dels comerciants no pensen fins que no comença a anar malament. Afortunadament, la probabilitat que el motor de Bybit falli és molt baixa. El sistema de negociació Bybit està dissenyat per gestionar més de 100.000 transaccions per segon, el que és suficient per gestionar fins i tot el trànsit més intens. Bybit també afirma que les operacions s’executen en un termini de 10 microsegons per evitar el lliscament.

Aquesta tecnologia superior es tradueix en un gran temps d’activitat i Bybit afirma que la seva disponibilitat d’intercanvi és actualment del 99,99%. Si alguna cosa surt malament, o si el motor coincident executa una operació de manera incorrecta, Bybit promet assumir el cost de qualsevol error.

Programa d’afiliació

Bybit té un programa d’afiliació per animar els seus usuaris a reclutar amics i familiars a la plataforma. Quan un comerciant contracta algú altre a la plataforma, rebrà fins al 30% dels beneficis comercials d’aquesta persona.

Fins i tot hi ha un programa de subafiliació de manera que quan algú registra un amic i aquest amic s’inscriu a algú altre, el comerciant original rep el 10% de les comissions de negociació per la derivació de l’amic..

Bybit busca facilitar la contractació de persones i prometre una bonificació de 60 dòlars als usuaris nous, sempre que compleixin determinades condicions. En aquest cas, per rebre la bonificació un nou usuari ha de dipositar com a mínim 6 ETH o 0,2 BTC al seu compte. Bybit també ofereix altres bonificacions més petites. Hi ha més informació sobre el seu programa de bonificació disponible aquí.

Fins ara Bybit ha pagat més de 200 BTC en comissions, cosa que il·lustra que el seu programa d’afiliació no només es mostra, sinó que és una part important de l’estratègia de contractació de Bybit..

Competicions comercials

Una altra característica interessant que diferencia Bybit d’altres intercanvis són els concursos que tenen. Bybit estableix regularment concursos comercials. Els usuaris poden participar en aquests concursos i l’únic que han de fer per classificar-se és mantenir un saldo mínim del compte, normalment 0,05 BTC.

Els concursos són esdeveniments per equips amb un líder designat. Si un equip guanya, el líder de l’equip sol rebre el 30% dels diners i la resta de guanys es reparteixen de manera uniforme entre tots els altres membres de l’equip. Depenent de les regles del concurs i de la quantitat de persones que hi participin, el pressupost pot arribar als 100 Bitcoin.

Bybit organitza regularment aquests concursos i són una manera divertida perquè els usuaris guanyin una mica de Bitcoin negociant bé. Per obtenir més informació, podeu consultar les pàgines d’anuncis d’alguns concursos anteriors, inclòs el BTC Brawl Competition i la Competència comercial japonesa.

Negociació a Bybit

El primer que s’ha de tenir en compte a l’hora d’analitzar el comerç Bybit és la quantitat de liquiditat que té l’intercanvi. Segons les seves pròpies mètriques, actualment estan netejant uns 500.000.000 de dòlars en volum de negociació diària. No obstant això, és molt difícil saber si aquest número és precís. Aquest volum de negociació significaria que són més populars que Binance, generalment considerat l’intercanvi de criptomonedes més gran del món.

A més de reclamar un volum tan elevat, CoinMarketCap no informa sobre el volum de Bybit, que és lleugerament sospitós. CMC té xifres de volum per a la majoria d’intercanvis importants i és estrany que no aparegui a la llista.

Tot això, ja sigui que Bybit estigui netejant 500.000.000 de dòlars al dia o 50.000.000 de dòlars al dia, probablement no tingui cap diferència per al comerciant minorista mitjà que llegeixi aquesta revisió de Bybit. Quan es negocien uns quants centenars de dòlars alhora, la liquiditat poques vegades és un problema. Determinar la liquiditat precisa només comença a importar una vegada que la mida del comerç comença a ser significativa.

Comissions de negociació a Bybit

Bybit té un calendari de quotes de negociació bastant únic. El comprador del mercat paga una comissió del 0,075% pel comerç, mentre que el fabricant del mercat rep una bonificació del 0,025% pel comerç.

Aquest tipus de règim de comissions de negociació anima a la gent a establir límit d’operacions en lloc de triturar el botó de compra o venda del mercat. És un calendari de comissions de negociació que es veu més sovint a les borses de derivats. Els intercanvis de criptografia a criptografia poques vegades fan servir aquest tipus de tarifes de negociació.

Pel que fa a les comissions d’abbit per retirades, l’intercanvi tècnicament no en té cap. Què sí que ho tenen és un "quota de miner." És a dir, una tarifa dissenyada per pagar el cost d’una transacció a la xarxa. La tarifa del miner és la següent: 0,0005 per BTC, 0,01 per ETH, 0,25 per Ripple XRP, 0,1 per EOS i 5 per USDT.

Naturalment, aquests honoraris dels miners són superiors als costos mitjans de transacció de les monedes respectives i Bybit s’enfronta amb alegria a la diferència.

Fons d’Assegurança Bybit

El fons d’assegurança està dissenyat per cobrir una pèrdua en cas que es tanqui una posició a, "pitjor que el preu fallit." A la pràctica, això significa que si una operació passa per sota de zero abans que es pugui retirar, el fons d’assegurances cobrirà aquesta pèrdua.

Algunes borses utilitzen un esquema de pèrdues socialitzades en lloc d’un fons d’assegurances. Es tracta d’un esquema pel qual s’elimina la pèrdua d’un comerç dels beneficis de tots els comerciants de la borsa. Les pèrdues socialitzades són extremadament impopulars, per una bona raó, de manera que és bo que Bybit tingui un fons d’assegurances.

Hi ha més informació sobre el fons d’assegurances de Bybit al seu lloc web.

Marge de creu

El marge creuat permet a Bybit utilitzar tot el saldo d’un comerciant a la cartera per evitar liquidacions. És una eina útil, ja que en algunes situacions pot ser la diferència entre liquidar-se o no. Més informació sobre el funcionament exacte del marge creuat es pot trobar aquí.

Tipus d’ordres

Com hauria de fer qualsevol intercanvi professional de derivats, Bybit té una gran varietat de tipus de comandes diferents. Naturalment, tenen un ordre límit i un ordre stop loss, però més enllà d’això tenen uns quants tipus d’ordre més complexos.

Una comanda només per correu postal, per exemple, només farà una comanda si es dirigeix ​​a la llibreta de comandes perquè el comerciant rebi una bonificació. Si la comanda ometrà el llibre de comandes i es transmetrà (de pagament) com a comanda de mercat, no es publicarà.

Un ordre de tancament de desencadenament està dissenyat per executar-se independentment del que passi, fins i tot si no hi ha un marge suficient per al comerç. Ho fa cancel·lant altres operacions als llibres, alliberant un marge addicional per a aquest comerç més important.

Hi ha més informació sobre aquests tipus de comandes, així com d’altres al lloc web de Bybit.

L’aplicació mòbil

Bybit ha llançat recentment una nova marca aplicació mòbil tant per a Android com per a Apple. L’aplicació està dissenyada específicament per oferir gairebé el mateix nombre de funcions que la plataforma Bybit habitual.

Mitjançant l’aplicació és possible canviar qualsevol dels quatre productes de futurs criptogràfics que ofereix Bybit, així com intercanviar entre les quatre monedes. Hi ha totes les eines de negociació estàndard a l’aplicació, igual que la plataforma, incloses les opcions de stop loss i beneficis de l’entrada.

Potser les dues funcions més convenients de l’aplicació són les següents. Una d’elles és la possibilitat de rebre notificacions de preus, cosa que facilita estar al dia de les darreres accions de preus. L’altre és l’atenció instantània al client des de l’aplicació. Bybit s’enorgulleix d’anunciar que ara compta amb l’atenció al client en els idiomes següents: anglès, xinès (mandarí i cantonès), japonès, coreà i rus.

Tot i que les noves aplicacions tenen tendència a ser errònies i no sempre funcionen com s’ha promès, fins ara les ressenyes de l’aplicació Bybit són bons i els comerciants definitivament ho troben útil.

Atenció al client

A més de l’aplicació mòbil, també és possible obtenir assistència al client de Bybit mitjançant la seva adreça de correu electrònic: [protegit per correu electrònic] o contactant amb l’equip d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Abans de contactar amb l’equip, però, pot ser útil comprovar el fitxer Pàgina d’assistència de Bybit. Aquí hi ha desenes d’articles sobre una àmplia varietat de temes diferents, de manera que qualsevol pregunta que tingueu ja pugui ser contestada aquí.

Finalment, hi ha un grup de xat de negociació per a Bybit a Telegram. Presumiblement es tracta més d’un xat de grup informal i no està realment dissenyat amb finalitats d’assistència, però, és possible que altres comerciants puguin resoldre problemes fàcils..

Comenceu a cotitzar a Bybit avui mateix

Vam decidir escriure aquesta revisió de Bybit a causa del creixent interès dels comerciants en derivats criptogràfics. Amb intercanvis com Coinbase i Kraken que ja ofereixen excel·lents serveis d’intercanvi de criptografia a criptografia, s’ha deixat en mans d’intercanvis com Bybit.com oferir productes de futurs, especialment futurs de permuta permanent..

Tot i que Bybit no és un nom conegut com Coinbase, que operen des de fa diversos anys, mai no han estat piratejats i tenen un historial de seguretat excel·lent. També tenen un llibre de comandes bastant profund que pot proporcionar molta liquiditat a tots els inversors minoristes menys al més gran.

Potser la millor característica de Bybit és que, en lloc d’oferir productes futurs BTC / ETH, també han creat futurs XRP i EOS. Per a qualsevol persona que vulgui canviar futurs per aquestes monedes, Bybit és una bona opció. Amb els seus múltiples tipus de comandes, fons d’assegurances i un motor de coincidència excel·lent, Bybit és, sens dubte, una bona plataforma de negociació per treballar-hi, ja sigui nou en operacions comercials o ja tingueu anys d’experiència.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me