Bitwise presenta a la SEC l’informe estadístic ‘Myth-Buster’ del mercat Bitcoin [BTC]


publicitat Phemex

Bitwise Asset Management és un dels sol·licitants d’ETF als Estats Units, que ha treballat principalment en la due diligence aquest any. Al març, va publicar un informe que posava de manifest una veritat sombria sobre els mercats de criptomonedes: el “fals volum informat en intercanvis”. No obstant això, tenia un revestiment de plata, ja que es va revelar que passat el núvol de volum fals existeix una perfecta multa ” mercat lliure de criptomonedes.

Bitwise n’ha enviat un altre informe a la SEC (Securities Exchange Commission), que suggereix que la negociació amb bescanvis de criptomonedes «seleccionats» és petita, però prou eficaç per crear-hi un ETF..

Llegiu també: Informe de descodificació de bit a bit: operacions de rentat i volums “10 reals”: opinió dels experts

Bitwise ResearchPresència mundial de negociació d’intercanvis de criptomonedes (Recerca)

Deu intercanvis amb volum real

De conformitat amb el seu informe anterior, la nova investigació va assenyalar que el volum informat de només deu intercanvis es va publicar correctament. La resta d’intercanvis van informar de dades falses ‘no econòmiques’ per obtenir una classificació a CoinMarketCap. Això atrau més clients i la gestió també cobra importants despeses de publicació. Tot i això, el “comerç de rentat” no és econòmic; és a dir, no afecta el preu de l’actiu. 

Arbitratge entre intercanvi criptogràficComerç d’arbitratge entre els “deu” intercanvis esmentats a l’informe Bitwise

A més, els intercanvis puntuals esmentats a l’informe també executen un entorn de preus molt vigilat en què la manipulació no és possible a causa de la naturalesa digital de Bitcoin, que proporciona una oportunitat d’acció immediata que torna a parar els mercats..

“L’arbitratge en intercanvis ha millorat significativament” També va incloure el fet que “La fungibilitat i la transportabilitat del bitcoin creen un entorn gairebé perfecte per a l’arbitratge entre diferents llocs de negociació”.

Bitcoin Futures Trading

L’informe també va destacar que el mercat de comerç de futurs de Bitcoin és significatiu en comparació amb el volum de negociació al comptat real de la borsa. A més, el preu de futurs en els mercats més estimats extreu el seu índex d’aquests deu borsaris de confiança esmentats anteriorment. A més, en comparació amb el volum real de negociació spot, el volum de negociació de Bitcoin Futures és al voltant del 30% del volum spot.

“El preu CME Futures es deriva dels intercanvis que contribueixen a la metodologia bitwise NAV”

Informe bitwiseIntercanvis institucionals que obtenen preus dels intercanvis puntuals

Els intercanvis inclouen Bitstamp, Coinbase, itBit i Kraken. D’altra banda, es va establir una rellevància mundial del preu als borses i als mercats regulats fora dels EUA. Amun AG és una empresa amb seu a Suïssa que ha llançat quatre productes basats en criptografia basada en Exchange a SIX Exchange.

… Tots els productes criptogràfics regulats que s’han llançat –tant als Estats Units com a Europa– han extret preus íntegrament o, en el cas de XBT Provider, gairebé íntegrament d’un subconjunt dels 10 intercanvis destacats en aquesta presentació com a “reals”.

Proposta d’ETF bitwise

Les troballes anteriors als models estadístics suggereixen que el mercat de Bitcoin és més sa i més madur que la percepció comuna. A més, segons les directrius de la SEC, un volum petit no afecta l’aprovació sempre que sigui segur. Les dues garanties que la SEC necessita per a l’aprovació de l’ETF són:

1) Resistència única: que el mercat de bitcoins sigui únicament resistent a la manipulació del mercat i a l’activitat fraudulenta

2) Compartiment de vigilància: que l’intercanvi de llistats ha participat en un compartiment de vigilància

acord amb un mercat regulat de mida important

Llegiu també: SEC no és contra ETF criptogràfics: Bitwise Explains

Segons aquest informe, els mercats de Bitcoin compleixen ambdues condicions. A més, l’ETF Bitwise obtindrà el seu preu dels mateixos “deu” borsaris.

“Extraiem preus de 10 borses criptogràfiques que representen pràcticament tot el volum de negociació del mercat spot de bitcoins”.

Finalment, però no menys important, l’informe també va citar que, contràriament al que es creu, l’ETF no tindria un impacte tan enorme en el mercat. Tot i que Bitwise va reconèixer el fet que el mercat es podria veure desbordat amb el llançament d’un ETF, el mercat serà absorbit aviat..

“Al llarg de l’any, un mercat spot que cotitza 273 milions de dòlars al dia pot absorbir fàcilment 3.000 milions de dòlars en entrades totals … Avui, aquestes plataformes [Plataformes de negociació ETF] tenen processos d’aprovació i de diligència deguda detallats que suavitzen el creixement dels actius”.

Creieu que Bitwise ha creat un cas fort per a l’aprovació de l’ETF la propera vegada? Comparteix les teves opinions amb nosaltres. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment