El comerç de criptomonedes pot ser una tasca difícil de fer. És per això que es recomana llegir una revisió de Bitstamp i entendre si aquest és l’intercanvi que necessiteu. Hi ha diverses plataformes al mercat, cosa que fa difícil decidir quina utilitzar. Tot i això, podem estar segurs que aquest seria un bon intercanvi per començar a negociar els vostres cryptos.

En aquest article, compartirem amb vosaltres una revisió en profunditat de Bitstamp, explicant els principals serveis que ofereixen.

Revisió de bitstamp: visió general de l’Exchange

Resultat d'imatge per a l'intercanvi de marca de bitsBitstamp va iniciar les seves operacions el 2011, cosa que el converteix en un dels pioners de la indústria de l’intercanvi de criptomonedes. Els seus fundadors són Nejc Kodrič i Damijan Merlak, i el negoci es va establir inicialment a Eslovènia. Va ser un dels primers intercanvis de Bitcoin que va competir amb Mt.Gox durant els seus dies de glòria.

L’intercanvi es va traslladar al Regne Unit el 2013 i després a Luxemburg el 2016 per obtenir la primera certificació disponible en aquell moment per als intercanvis criptogràfics. La llicència emesa per les autoritats luxemburgueses va permetre que l’intercanvi funcionés legalment com a institució de pagament. Bitstamp va ser adquirida per la companyia belga NXMH a finals del 2018.

Bitstamp té el títol del primer intercanvi de criptomonedes totalment regulat de la indústria. A causa de les normes de “passaport” de la Unió Europea (UE), quan un proveïdor de serveis financers té permís legal per operar en un estat membre de la UE, el proveïdor pot estendre els seus serveis als 28 estats de la UE. (Més informació sobre quins països estan disponibles més endavant a la nostra revisió de Bitstamp).

L’intercanvi s’adreça principalment a la clientela amb seu a la UE, però ofereix els seus serveis a altres regions del món.

En el moment de l’escriptura, Bitstamp té un volum de transaccions diàries mitjà de 120.503.271 dòlars.

Monedes i països disponibles admesos

Actualment Bitstamp admet el comerç de cinc criptomonedes diferents a la seva plataforma:

 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Litecoin (LTC);
 • Bitcoin Cash (BCH);
 • Ripple (XRP).

Actualment hi ha 14 parells de negociació. A més, Bitstamp admet el comerç de totes les seves criptes cotitzades contra monedes fiduciàries EUR i USD. Cada criptografia té un parell contra USD i EUR, i tots els moneders alternatius tenen un parell en el qual operen contra BTC.

A més dels 28 estats membres de la UE, Bitstamp també pot accedir a 50 països diferents del continent europeu, inclosos:

Illes Åland Argentina Austràlia Barbados
Brasil Brunei Illes Caiman Xile
Xina Curaçao Dominica República Dominicana
Equador Illes Faroe Polinèsia Francesa Gibraltar
Groenlàndia Guadalupe Hong Kong Índia
Israel Jamaica Japó Jordània
Kuwait Líban Madagascar Moçambic
Nova Zelanda Perú Puerto Rico Qatar
Reunió Aràbia Saudita Singapur Sud-Àfrica

Compatibilitats de marca de bits

Es pot accedir a Bitstamp mitjançant la seva plataforma en línia, que és compatible amb tots els navegadors web habituals de qualsevol PC, tauleta o portàtil..

L’intercanvi també va desenvolupar versions per a mòbils que es poden descarregar gratuïtament a l’App Store d’Apple i a Google Play. Les funcions de les interfícies dels intercanvis es tractaran al següent subpunt de la nostra revisió de Bitstamp.

Interfície d’usuari i experiència

S’ha informat que la interfície d’usuari de Bitstamp és fàcil de navegar, però la zona comercial és més difícil d’entendre per als novells. Podeu accedir a les funcions principals del tauler fent clic a un dels enllaços de la part superior de la pantalla.

En fer clic al botó “comprar / vendre”, se us redirigirà a l’àrea de negociació. A la part esquerra de la pàgina es mostren els 14 parells de criptografia.

Font: Bitstamp

També hi ha l’opció d’una “comanda instantània”, que és una forma més senzilla de comprar i vendre criptografia.

L’aplicació mòbil incorpora algunes de les funcions principals del compte, com ara la compra i venda de criptomonedes, gràfics comercials i visualització del saldo del compte. Podeu desactivar de forma remota l’aplicació del vostre compte d’escriptori en cas que li passi alguna cosa al telèfon.

Com obtenir un compte Bitstamp

 • Compte BitstampAneu a Bitstamp pàgina d’inici.
 • Fer clic a “registre.”A la part superior dreta de la pantalla.
 • Se us demanarà que proporcioneu informació personal, com ara el nom legal complet, l’adreça electrònica i el país de residència.
 • Confirmeu la vostra adreça de correu electrònic fent clic a l’enllaç de verificació enviat per Bitstamp.
 • Després d’això, rebreu el vostre identificador de compte únic.
 • Escriviu el codi.
 • Seleccioneu una contrasenya segura.
 • Configureu l’autenticació de dos factors (2FA).
 • Activeu l’autenticació de dos factors i escriviu la vostra clau d’autenticació.
 • Baixeu Google Authenticator i escriviu la clau.
 • Per als dipòsits criptogràfics, no se us requereix que es verifiqui la vostra identitat. Per als dipòsits fiduciaris mitjançant targeta de dèbit / crèdit o compte bancari, primer heu de passar el control d’identitat.
 • Els documents que s’accepten inclouen un document d’identitat emès pel govern, com ara passaport o permís de conduir, una còpia del comprovant de residència, com ara una factura de serveis públics amb la vostra adreça o un extracte bancari..
 • Aneu al vostre compte i feu clic a “verificar”.
 • Feu clic a “Verificació del compte personal”.
 • Després de proporcionar els documents necessaris, espereu 24 hores perquè Bitstamp els confirmi.
 • Rebrà un missatge de correu electrònic en el qual s’indicarà que està verificat.

Com s’utilitza Bitstamp

Dipòsit de fons

 • Aneu a la part superior de la pantalla i feu clic a “ingressar”.
 • Seleccioneu un mètode de pagament.
 • Escriviu el nombre de fons que vulgueu dipositar.
 • Feu clic a “confirmar”.
 • Espereu que s’acrediti fons.

Comprar criptografia

 • Feu clic a “comprar / vendre” situat a la part superior de la pantalla.
 • Trieu el parell de negociació de criptomonedes que vulgueu comprar o vendre.
 • Se us dirigirà a la pàgina de negociació de la criptomoneda que heu seleccionat. A partir d’aquí, introduïu l’import que voleu canviar i si voleu comprar o vendre l’actiu.

Comissions d’intercanvi Bitstamp

Totes les comissions es calculen en funció del volum de negociació de 30 dies del client. El volum de negociació té en compte tots els parells de negociació i es denomina en dòlars americans al tipus de canvi de la negociació.

Els usuaris es traslladen a un nou nivell de tarifa en un termini de 24 hores des del moment en què compleixen els requisits específics d’aquest nivell.

 • Les compres amb targeta de crèdit comporten una comissió addicional de processament de la targeta del 5%.
 • Els dipòsits criptogràfics no inclouen cap comissió.
 • Les retirades de criptografia tenen les taxes següents: Bitcoin: 0,0005 BTC, Ethereum: 0,001 ETH, XRP: 0,02 XRP, Efectiu de Bitcoin: 0,0001 BCH, Litecoïna: 0,001 LTC.
 • La retirada de fons a la vostra targeta de crèdit o dèbit tindrà una tarifa plana de 10 dòlars per a quantitats inferiors a 1.000 dòlars. Si transfereixes més de 1.000 dòlars, la quota serà del 2%.
 • Els dipòsits SEPA són gratuïts, mentre que les retirades tenen una comissió de 3 euros.
 • Les transferències bancàries tenen una comissió de dipòsit del 0,05% i una comissió de retirada del 0,1%.

Mètodes de Pagament

Bitstamp accepta dipòsits i retirades de totes les seves criptes compatibles, així com opcions fiduciàries mitjançant SEPA, cables bancaris i targetes de crèdit / dèbit..

Temps de transacció

Les transferències mitjançant targeta de dèbit o de crèdit solen abonar-se instantàniament a Bitstamp, però les transferències bancàries poden trigar diversos dies laborables a aparèixer al vostre compte..

Límits de transferència

L’intercanvi té un límit mínim de comanda de 25,00 USD / EUR per a parelles amb USD / EUR i un límit mínim de 0,001 BTC per a parelles contra BTC.

Funcions de seguretat

Bitstamp es pren seriosament la seguretat i la legislació, ja que té una llicència d’institució de pagament de la Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) a Luxemburg. A causa del seu compliment de la normativa, l’intercanvi ha de respectar la normativa internacional AML i KYC, que requereix que els usuaris passin per un procés de verificació.

La plataforma implementa diverses mesures de seguretat per garantir la seguretat dels fons dels clients:

 • Autenticació de dos factors (2FA) en iniciar la sessió i retirar fons;
 • Google Authenticator;
 • Confirmació per correu electrònic;
 • El 98% dels fons dels clients s’emmagatzemen en carteres fredes;
 • Auditories anuals de comptes per part d’una empresa comptable “Big 4”.

El 2015, Bitstamp va patir un hack en què es van robar més de 19.000 Bitcoin. Un any abans, es va produir un altre intent de pirateria, però no es van robar fons en aquell moment. Des de llavors, l’intercanvi ha pres mesures de seguretat addicionals per evitar que es produeixin aquests atacs.

Atenció al client

L’equip d’assistència de Bitstamp només es pot contactar mitjançant un sistema de tiquets de correu electrònic. Fins i tot si hi ha disponible un número de telèfon per a residents al Regne Unit, EUA i Luxemburg, les trucades es responen mitjançant un missatge gravat. El lloc inclou una FAQ detallada i completa amb respostes a les preguntes més freqüents. No hi ha cap funció de xat directe.

A mesura que el nombre de comerciants va créixer durant la gran pujada de Bitcoin, es van enviar molts correus electrònics de venda de bitllets a la borsa i, com a tal, es va produir un desfasament massiu en les respostes. La majoria de les queixes d’aquella època encara es poden trobar als llocs de revisió de Bitstamp. En els darrers temps, l’únic problema que es va informar va ser el llarg procés de verificació d’identitat.

Reputació de Bitstamp Exchange

Degut a la seva llicència i capacitat per operar als Estats Units, Bitstamp es considera un intercanvi de criptografia fiable. Ambdues aplicacions mòbils són molt ben valorades pels usuaris a les seves botigues respectives, amb milers de ressenyes.

Revisió d’intercanvi de bitstamp: veredicte

Bitstamp és un dels intercanvis de criptografia que ha resistit la prova del temps i que continua essent rellevant en el món de les criptografies encara avui, quan cada vegada hi ha més intercanvis i plataformes que apareixen del no-res. Recomanem la plataforma per als comerciants avançats, ja que la seva interfície va ser dissenyada per atendre les seves necessitats.

Revisió d’intercanvi Bitstamp: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Plataforma de negociació avançada;
 • Elevada liquiditat;
 • Tarifes dignes;
 • Admet les transaccions amb targeta de dèbit / crèdit;
 • Compatibilitat bancària i SEPA;
 • Canvi totalment regulat;
 • Admet parells USD i EUR per a tots els cryptos.

Contres:

 • El suport necessita més feina;
 • Llarg procés KYC;
 • Nombre limitat d’opcions de criptografia.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment