Bitcoinpaygate

Encara és necessari que les indústries facin un pas endavant per accelerar l’adopció de Bitcoin malgrat el creixement del Intercanvi de Bitcoin mercats i Cartera Bitcoin proveïdors de servei.

El conseller delegat de Bitcoinpaygate, Christian Kirk Zøllner, creu que més empreses haurien de començar a proporcionar als consumidors més opcions de pagament, inclòs Bitcoin. El seu equip va preveure una passarel·la de pagament per “facilitar l’adopció més ràpida i salvar la bretxa tecnològica amb el nucli de Bitcoin per als clients finals”, i això és exactament el que Bitcoinpaygate és avui.

Com descriuríeu la relació entre el vostre negoci i Bitcoin?

En primer lloc, som una passarel·la de pagament. La nostra relació amb les criptomonedes és que hem decidit portar-ho al mercat massiu i permetre que la indústria financera l’adopti i, finalment, arribi a la gent “al carrer”..

Quin és el propòsit o el paper principal de la vostra empresa dins de l’ecosistema Bitcoin?

Com a passarel·la de pagament, el nostre paper és augmentar l’adopció de comerciants tant com sigui possible. Si fem la nostra feina bé i donem als consumidors l’opció d’escollir Bitcoin com a forma de pagament, ja no hi hauria excusa per no utilitzar-lo com a pagament.

Com descriuríeu l’economia Bitcoin actualment?

L’adopció és molt lenta perquè cal que hi hagi més empreses com la nostra per facilitar als consumidors l’ús de Bitcoin en les seves operacions quotidianes amb els pagaments. Veiem que la indústria de Bitcoin creix, però lentament, a causa de l’alt coneixement tècnic que la gent necessita per adoptar-la plenament. Creiem que el problema és un problema de la indústria i no un problema del consumidor. Hem de ser millors i esforçar-nos perquè sigui més senzill que els laics utilitzin Bitcoin com a xarxa de transaccions de backend.

De quines maneres Bitcoinpaygate té un impacte positiu en la promoció i adopció global de Bitcoin?

Podeu dir que som la connexió directa amb l’ecosistema Bitcoin per cada vegada que inscrivim un nou comerciant.

Heu mencionat que l’adopció és lenta. Com veieu Bitcoin en els propers cinc anys i teniu una predicció del preu de Bitcoin?

A menys que les principals tendències polítiques donin a Bitcoin una raó per florir, probablement continuarà creixent lentament, però lentament, com ho fa ara mateix. Però entenem que, de vegades, tot el que cal són esdeveniments importants perquè les coses canviïn bruscament.

No som una empresa d’especulació de preus. Tanmateix, entenem que l’adopció tendeix a créixer amb el preu, de manera que sempre estem agraint un augment del preu.

Pressupost de BitcoinpaygateCom a actor clau als mercats de Bitcoin, quins han estat els majors èxits o els millors moments que heu viscut mentre operava el vostre negoci?

El negoci ha estat molt interessant, principalment pel fet de tractar amb un territori desconegut. Ens ha permès mantenir converses força interessants amb la gent i capbussar-nos en el potencial d’una tecnologia innovadora de maneres que ni tan sols ens imaginàvem fa només 5 anys.

Què tal els principals reptes als quals s’enfronta?

La barrera tecnològica per entendre Bitcoin o entendre per què s’ha d’utilitzar en lloc d’una targeta de crèdit dificulta l’adopció. A la gent li interessa pagar els seus productes el més ràpidament possible i no haver d’aprendre sobre SHA256 abans de fer-ho. Això ens torna a ser un problema de la indústria i no un problema de consum. Una vegada que puguem oferir al consumidor les mateixes eines i millorar aquestes eines de pagament i, alhora, utilitzar Bitcoin com a mecanisme subjacent, haurem realment mogut la barrera.

Què poden esperar els usuaris de Bitcoin de Bitcoinpaygate? Hi ha previst ampliar aviat?

El proper any més o menys no pensem fer res més que millorar la nostra infraestructura i continuar inscrivint nous comerciants. De moment, estem millorant el nostre programari afegint una implementació més amigable per als nostres clients, mentre que també contractem nous comerciants.

Quins consells podeu donar als milers d’entusiastes de Bitcoin, especialment als nous adoptants i als emprenedors?

Gasta el Bitcoin que tens. No horde. Mai cap comerciant s’apuntarà a Bitcoin com a mecanisme de pagament si realment ningú no gasta els seus bitcoins. Les empreses volen ingressos i si Bitcoin només és per als especuladors, s’estancarà i mai provocarà l’adopció massiva.

Abans de tancar, podeu compartir qualsevol opinió sobre el joc Bitcoin?

Apostes Bitcoin definitivament és una de les indústries que més ràpid adopta Bitcoin com a mètode de pagament.

Gràcies pel vostre temps, Christian. Ho agraeixo molt!

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment