Bitcoin s’ha convertit ara en l’últim refugi segur?

Bitcoin: resum de previsions

Previsió de Bitcoin: H1 2021

Preu: 70.000 $ – 80.000 $

Conductors de preus: sentiment del mercat, Elon Musk / Tesla, COVID-19

Previsió de Bitcoin: 1 any

Preu: 100.000 $ – 120.000 $

Conductors de preus: estat de refugi segur, Post COVID-19, bancs centrals falcons

Previsió de Bitcoin: 3 anys

Preu: De 150.000 a 200.000 dòlars

Conductors de preus: sentiment de risc positiu, estat de refugi segur, evolució de Bitcoin, economia global

 

L’augment de les criptomonedes va ser fort durant la major part del febrer, però s’ha aturat ara, després de la important retirada de la darrera setmana de febrer. Hi ha més grans noms que entren en aquest mercat, ja que Elon Musk va caminar a mitjan febrer, després d’haver parlat una setmana abans, enviant Bitcoin per sobre dels 50.000 dòlars, arribant als 58.300 dòlars. Elon Musk qui va plantejar #Bitcoin en un missatge a Reddit i la primera onada després del retrocés del gener va arribar poc després. Bitcoin va produir un gir en l’última setmana de gener, després que s’hagués retirat durant la major part del mes passat. Va sortir de les màximes, però va tornar a revertir per sota dels 30.000 dòlars, on sembla que va formar una zona de suport per sobre del nivell de 29.000 dòlars. Aleshores, el preu va augmentar i va pujar fins als 38.000 dòlars, a mesura que començava l’última setmana de gener. El missatge d’Elon Musk va ser un dels motius del salt de 9.000 dòlars en dos dies.

Després de l’augment de la primera setmana de gener, les setmanes següents van ser baixistes per a Bitcoin, retrocedint per sobre dels 40.000 dòlars. Però, l’incessant impuls alcista dels cryptos va fer que Bitcoin tornés a pujar, juntament amb el comentari d’Elon Musk a Reddit. Aquest dilluns, la segona setmana de febrer, la companyia Tesla de Musk va comprar un material massiu Bitcoin per valor de 1.500 milions de dòlars i espera començar a acceptar aquesta criptografia com a forma de pagament. Això va ser segons un Sol·licitud SEC al respecte, amb Tesla dient que:

“A més, esperem començar a acceptar Bitcoin com a forma de pagament dels nostres productes en un futur pròxim, subjecte a les lleis aplicables i inicialment de forma limitada, que podem liquidar o no un cop rebuda”.

Avui Bitcoin es va unir a un altre fort moviment alcista, ja que els compradors van superar els màxims de principis de gener. Ara mateix, Bitcoin cotitza al voltant dels 53.000 dòlars nord-americans després de trencar els 50.000 dòlars enrere i l’impuls a l’alça només agafa ritme a llarg termini, malgrat l’últim retrocés de les màximes, que va fer que el preu fos inferior als 50.000 dòlars. Aquella retirada va venir després Els comentaris de Musk suggerint això Bitcoin no és precisament Or físic, que va fer baixar el preu més de 15.000 dòlars durant algun temps, però ha tornat a superar els 50.000 dòlars. que cotitza a 550,00 dòlars ara i es dirigeix ​​a nous màxims mentre els criptos reboten després de la retirada del febrer.

L’any passat va produir un canvi enorme al mercat de les criptomonedes. Les criptomonedes es van convertir dels actius de risc en refugis segurs en qüestió de mesos, creixent com mai, amb Bitcoin liderant el paquet amb diferència. Aquesta criptomoneda es negociava a uns 42.000 dòlars la primera setmana de gener de 2021 segons la majoria dels corredors de Bitcoin. A la predicció anterior del preu de Bitcoin a llarg termini al setembre de l’any passat, vam predir que el preu augmentaria, tal com suggereixen les indicacions; ara Bitcoin ha superat les nostres prediccions. Amb tot el que va passar l’any passat, inclosa la incertesa sobre el futur de l’economia i la política mundials, totes les monedes van augmentar enormement i les criptomonedes van començar a cridar molt l’atenció, per certa seguretat.

El mercat de les criptomonedes va augmentar, sobretot en els darrers tres mesos del 2020 i, fins ara, l’impuls continua el 2021, cosa que suggereix un nou impuls alcista. Tanmateix, tot i que Bitcoin ha estat absolutament creixent, poques altres monedes digitals han aconseguit màxims rècord que poden coincidir amb el rendiment de Bitcoin, i fins i tot hi ha certs cryptos que estan perdent completament l’augment. Per tant, Bitcoin continua sent el líder del paquet al mercat de criptografia i atrau molts diners dels principals inversors, cosa que l’ha convertit en un instrument d’inversió respectable..  

 

Actual BTC / USD Preu: $

Canvis recents en el preu de Bitcoin

Període Canvi ($) Canvia el%
3 mesos +34.530 +178%
6 mesos +41.430 +341%
1 any +44.075 +487%
3 anys +42.700 +465%
5 anys +52.665 +9.244%

Per tant, la predicció de preus de Bitcoin i l’anàlisi tècnica, que aprofundirem en aquesta previsió, apunten a un nou impuls alcista per a la criptografia principal, mentre que els darrers desenvolupaments de Bitcoin també són positius a la llarga. El sentiment al mercat de divises digitals ha estat extremadament positiu en els darrers mesos i només millora per a les monedes altcoins, i això s’està estenent fins al 2021, de manera que tot apunta a Bitcoin a principis d’aquest any, tot i que la situació podria canviar, com va passar després de la primera “febre de l’or”, quan es va estavellar el 2018, però us mantindrem al dia amb les previsions de divises i criptomonedes en viu.

Bitcoin, que es considera la criptomoneda més important, ha complert totalment la seva reputació de líder en el mercat de criptografia, que va guanyar des de la concepció del fundador Satoshi Nakamoto. Després de la pujada que vam veure al mercat de criptografia a finals de 2017, quan Bitcoin gairebé arribava als 20.000 dòlars, el preu va tornar a baixar i va cotitzar en un interval durant dos anys, fins als darrers tres mesos del 2020, quan es va produir la “febre de l’or”. perquè les criptomonedes van tornar a tornar i vam veure que Bitcoin augmentava prop dels 42.000 dòlars.  

Pròxims esdeveniments que afectaran el preu de Bitcoin

 

  • Febrer de 20221 Els plans de govern de l’Índia per prohibir Bitcoin     
  • La propera Tesla acceptarà Bitcoin com a pagament
  • 4-5 de juny de 20221    Bitcoin es trasllada a Miami   

 

 

Gràfic en viu de Bitcoin

 

Predicció de preus de Bitcoin durant els propers 5 anys

Sentiment de mercat criptogràfic

El sentiment al mercat de les criptomonedes va continuar activant-se i apagant-se els anys anteriors, convertint-les en alcistes i després baixistes fins a finals del 2020. No obstant això, des de l’octubre de l’any passat, el sentiment del mercat s’ha tornat força positiu per al conjunt del mercat de criptografia i no mostra signes de gir enrere. Després de la pujada que vam veure en aquest mercat a finals de 2017, seguida de la reversió a principis de 2018, el sentiment al mercat de criptomonedes va ser majoritàriament neutral fins a principis de 2020. Com a resultat, la major part de les criptomonedes negociades majoritàriament de costat fins a principis de 2020. El sentiment va millorar al mercat de criptomonedes a principis de l’any passat i van començar a baixar en els dos primers mesos, però l’esclat del coronavirus a Europa a finals de febrer va fer que el sentiment fos negatiu inicialment. , enviant altcoins caiguts fins a mitjan març. Però, vam veure una inversió sobtada en aquell moment, i el sentiment al mercat de criptografia ha anat millorant des de llavors, com podeu veure al CryptoIndex 100 a continuació..

Índex CIX 100

Aquest índex de criptografia es va iniciar a finals del 2018 i, inicialment, va saltar amunt i avall entre 0,20 i 1 fins a finals d’octubre del 2020, quan va ocórrer el trencament. L’anunci de Paypal d’adoptar criptomonedes com a mitjà de pagament a la seva plataforma va ajudar a millorar el sentiment a l’octubre, però el trencament es va produir al novembre i, al gener del 2020, l’índex CIX 100 va arribar a 2,75 punts. Bitcoin ha aprofitat al màxim els sentiments positius del mercat de criptografia durant els últims mesos, mentre que altres monedes alt, com Ripple o Litecoin, no s’han beneficiat gaire. Ethereum es dirigeix ​​cap a les màximes a 1.420 dòlars.

Bitcoin s’ha convertit en el nou or?

A finals de 2017, l’atenció dels mercats financers i del públic en general es va dirigir al mercat de criptomonedes per primera vegada, reconeixent-lo com un mercat independent i important. Però, amb el 2020 resultant massivament alcista per a les criptomonedes i el sentiment alcista que continua fins al 2021, el 2017 ja no sembla tan dramàtic. Potser la caiguda que va succeir el 2018, després de l’augment de finals de 2017, va ser dramàtica, però aquí, a FXLeaders, no preveiem cap altra caiguda d’aquest tipus al mercat de les criptografies, sobretot pel que fa a Bitcoin. És possible que hi hagi un fort retrocés, per exemple, des de 40.000 dòlars, on es cotitzava el 10 de gener, fins a 20.000 dòlars, que anteriorment era la resistència definitiva. Però no esperem una inversió inferior als 10.000 dòlars.

La raó d’això és que l’estat del mercat de criptografia sembla haver canviat. Les monedes digitals es consideraven un mercat amb alt risc, on els comerciants invertirien en moments de sentiment de risc positiu, tenint en compte l’alta volatilitat i els grans diferencials. Ara, els comerciants recorren a les criptomonedes en moments en què la incertesa és elevada, cosa que els converteix en refugis segurs, i encara més que els tradicionals, com el JPY o l’Or, sobretot des que el primer ministre japonès Shinzo Abe va donar la dimissió a l’agost 2020. La incertesa va ser realment alta el 2020, a causa del coronavirus, la caiguda econòmica, la política nord-americana, etc. Tot es va tornar massa arriscat per comprar, excepte potser els mercats borsaris, que es van beneficiar de tots els programes d’estímul dels governs i els bancs centrals món.

El mercat de criptomonedes va tenir un any massivament alcista, absolutament pel seu propi mèrit. Com que el risc és massa elevat per a les monedes normals, els comerciants i els inversors es van adreçar al mercat criptogràfic, donant-li l’estatus de refugi segur. La tendència alcista de l’or i la plata va acabar a l’agost del 2020, mentre que les criptomonedes, i Bitcoin en particular, han augmentat positivament. Això ha atret importants inversors     

Bitcoin, líder del mercat en criptomonedes 

Com hem explicat anteriorment, el mercat de divises digitals va esdevenir extremadament alcista en els darrers mesos del 2020 i, fins ara, la tendència ha continuat durant les primeres setmanes del 2021. El mercat de criptografia ha assolit finalment la marca d’un bilió de dòlars, que semblava molt lluny a principis de 2020. Fins i tot fa uns mesos, a l’octubre de 2020, la capitalització total del mercat per a tot el mercat de criptografia només rondava els 330.000 milions de dòlars, que era només un terç del valor tres mesos després. La capitalització borsària de Bitcoin a partir del 10 de gener de 2021 és de la friolera de 726.000 milions de dòlars, que representen la major part del mercat al voltant del 70%.   

Bitcoin ha estat el líder en el mercat de criptografia des del principi, ja que va ser la primera moneda digital que es va publicar. Hi ha hagut molts alts i baixos, amb noves monedes que sortien de les forquilles dures de Bitcoin, i escàndols, etc., però Bitcoin ha mantingut la seva condició de líder en aquest nou mercat i, de fet, ha reforçat el seu estatus amb l’última pujada, augmentant la diferència de valor i el límit de mercat en comparació amb altres criptomonedes. Va ser Bitcoin, de fet, el que va començar el repunt el 2017 i de nou el 2020. Com a líder del mercat de criptografia, Bitcoin també atrau les inversions més grans.

Bitcoin ha superat a tots els altres mercats

A més de ser un objectiu d’inversió per als comerciants que els agrada invertir en actius de risc, en el quart trimestre del 2020, Bitcoin va atreure grans fons de grans empreses d’inversió i inversors institucionals públics i privats, cosa que va fer que els seus fonaments siguin encara més sòlids. De fet, la concentració dels últims mesos ha estat impulsada principalment per grans inversors institucionals, com MassMutual, que va comprar Bitcoin 100 milions de dòlars el desembre de 2020, Skybridge Capital, que va invertir 182 milions de dòlars, també al desembre, i Guggenheim, que va presentar una inversió fins a 500.000 milions de dòlars o fins al 10% del seu fons macro de 5.000 milions de dòlars a Bitcoin. Això suggereix que no veurem cap bloqueig com el que vam veure a principis del 2018, ja que es tracta de diners importants invertits a la llarga.

Possibles desavantatges de la pujada de Bitcoin

Tot i que el rendiment de les criptomonedes va ser excel·lent durant el 2020, hi ha alguns factors que podrien restringir o alentir els nous guanys de Bitcoin. A més de l’estat de refugi segur que Bitcoin ha adquirit durant el darrer any, una de les principals raons de l’augment va ser el fet que la moneda fiduciària ha estat fluint intensament. Els governs i els bancs centrals han estat llançant efectiu a través dels programes d’estímul monetari i fiscal i una part d’aquests efectius han anat fluint al mercat criptogràfic. Però, tot i que els bancs i els governs no tancaran l’aixeta el 2021, és probable que no augmentin encara més els paquets, pel que s’ha anunciat fins ara. Però poden deixar entreveure començar a acabar aquests programes el 2022, cosa que tindrà un efecte negatiu sobre la demanda de criptomonedes.

La dificultat minera ha augmentat juntament amb l’augment del preu

Un altre factor que podria afectar l’impuls alcista de Bitcoin en els propers mesos és la dificultat de la mineria. A mesura que Bitcoin es fa més car, els ingressos miners han augmentat, ja que s’ha triplicat des de l’agost. Però això ha atret molts més miners cap al joc, especialment institucionals de gran escala, com ara empreses mineres com Riot Blockchain (RIOT) i Marathon Patent Group (MARA), que van realitzar comandes similars per a 31.000 i 90.000 màquines respectivament el 2020 Els fabricants de màquines mineres no poden mantenir-se al dia amb la demanda, cosa que ha contribuït a augmentar la dificultat en la mineria. El gràfic anterior mostra que, a mesura que Bitcoin es dirigia a 40.000 dòlars, la dificultat va augmentar per sobre dels 20 bilions de dòlars i continuarà creixent, cosa que suposarà una càrrega per a Bitcoin, en termes de mantenir el ritme de l’increment a la llarga. Tot i això, la predicció de preus de Bitcoin per als propers trimestres continua sent alcista. 

Anàlisi tècnica

El nivell de 40.000 dòlars ara s’ha trencat

Veient el gràfic mensual de Bitcoin, veiem que el preu es va negociar en un rang molt ajustat durant diversos anys, fins a principis del 2017, a part d’un salt a finals del 2013, que es va refredar força ràpidament. Això demostra que l’atenció a les monedes digitals va ser baixa fins que va augmentar el 2017. Les mitjanes mòbils donaven suport, però van perdre el contacte amb el preu el 2017, tot i que després de la reversió del 2018, els 50 SMA van reprendre aquesta feina i van aturar la declivi. Es va establir un fons per a Bitcoin per sobre dels 3.000 dòlars i vam veure un rebot fins als 13.847 dòlars el 2019. El rebot no va durar, però, per a l’any següent, la tendència es va tornar baixista una vegada que Bitcoin es va dirigir a 3.000 dòlars. , després de l’accident inicial del coronavirus. Però, les mitjanes mòbils es van mantenir, tot i ser perforades, i va començar el gran rebot, tot i que l’augment va ser oficial després de la ruptura del màxim de 2017, poc menys de 20.000 dòlars.

Els 10 SMA finalment han assolit el preu del gràfic diari

Taxa de Bitcoin en viu 

Al gràfic setmanal de la part superior d’aquest article, el 200 SMA (porpra) era l’últim suport de Bitcoin, tot i que les mitjanes mòbils i els nivells anteriors de suport i resistència han perdut importància, ja que els compradors no esperen que els posin al dia, preferint per canviar de sentiment pur. Al gràfic diari, els 20 SMA es van mantenir com a suport el novembre de 2020, després de la primera pujada a l’octubre, i des del trencament del nivell de 20.000 $ al desembre, Bitcoin no ha mirat enrere i els 20 SMA no han estat capaços per posar-se al dia. Per tant, els gràfics es mantenen força alcistes al gener i la predicció de preus de Bitcoin no suggereix una inversió baixista com vam veure el 2018. 

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment