Hi ha apostes i, després, hi ha apostes bàsiques. Seguidors fidels de Bitcoin Gambling Guide, us avisem. Si us dediqueu a Bitcoin i us dediqueu als jocs d’atzar, hi ha la possibilitat d’estar aficionats al risc que estigui ben viu. Al cap i a la fi, esteu arriscant en jocs de taula i apostes esportives i també en Bitcoin i altres monedes digitals. El preu de les criptomonedes pot oscil·lar entre el 30 i el 40% en un DIA per amor del cel, sense importar ni una setmana ni un mes.

Però, què creieu que és més volàtil, les vostres inversions en criptomoneda o la vostra estratègia d’apostes?

Les probabilitats són per respondre a aquesta pregunta que necessiteu per reflexionar personalment i ser honest amb vosaltres mateixos sobre com col·loqueu les vostres apostes i com decidiu en quines criptomonedes invertireu. En aquest post es repassaran algunes de les coses que hauríeu de pensar. sobre com determinar quina mena de volatilitat podeu manejar i si el que esteu fent actualment mou el vaixell massa en aquest departament.

Què fa una estratègia d’inversió sòlida??

Per a un inversor principiant, independentment de si l’instrument d’inversió és una acció, un bo, un fons d’inversió o un Bitcoin, la mitjana del cost en dòlars funciona bé. Us comprometeu a invertir una quantitat determinada cada setmana o cada mes, o fins i tot cada any, i us en fixeu sense importar el que faci el mercat en cada moment.

D’altra banda, els inversors més avançats podrien dedicar el seu temps a intentar esbrinar si el mercat va pujant i baixant en les pròximes hores i intentant capitalitzar la volatilitat. Aquest és el dia de la negociació. Només el percentil superior dels comerciants del dia guanya diners seriosos. La majoria de la gent falla amb l’estratègia.

Al final, el que fa que una estratègia d’inversió sòlida es redueixi a la preferència personal. La persona mitjana, independentment del que sàpiga sobre la criptomoneda o qualsevol altra classe d’actius, és millor invertir en una cartera diversificada que toqui un ventall de classes i introdueixi el seu patrimoni en diferents indústries i diferents tipus d’inversions.

Què fa una bona estratègia d’apostes?

Una bona estratègia d’apostes us permet fer créixer el vostre banc a un ritme desitjable sense que hàgiu de córrer el risc de passar per complet. Part d’evitar anar va trencar-lo, ja que podia jugar molt bé les probabilitats a les taules o bé entenia les apostes esportives com per triar els guanyadors de manera constant. Si no ho podeu fer, cap estratègia de gestió de fons bancaris us estalviarà.

La majoria dels jugadors esportius astuts no apostaran més del 5% de la seva inversió en un sol joc, i aquest 5% de poques vegades no es produeix, perquè els millors jugadors saben que només s’ha de fer aquest tipus d’aposta si el seu grau de certesa és el resultat donat és molt alt. La manera més ideal d’apostar és probablement apostar entre l’1 i el 2% de les vostres participacions en un moment donat.

Una altra estratègia és apostar el vostre banc en funció de les unitats. La unitat és simplement una mesura igual que una aposta que us sentiu còmodament imposats en esdeveniments una i altra vegada. Si només us sentiu còmode apostant per valor de 10 dòlars de Bitcoin alhora, apostareu per 10 dòlars i només augmentareu el nombre d’increments de 10 dòlars si teniu confiança en l’aposta.

L’estratègia d’apostes més volàtil de totes

El sistema Martingale és sens dubte l’estratègia d’apostes més volàtil de totes. Es manté que si perdeu una aposta per un esdeveniment que paga gairebé les probabilitats parells, només haureu de doblar la vostra aposta en la propera aposta. Continueu duplicant l’aposta fins que guanyeu i, a continuació, torneu a iniciar el procés amb una aposta més petita. D’una banda, aquesta estratègia pot ser una manera molt ràpida d’augmentar el vostre volum de fons. D’altra banda, no calen moltes pèrdues seguides perquè la mida de la vostra aposta augmenti exponencialment i, per descomptat, la majoria de la gent no té un fons financer il·limitat per jugar.

Llavors, què és més volàtil??

Com a jugadors i entusiastes de Bitcoin, si tots fóssim honestos amb nosaltres mateixos, a llarg termini és probable que a llarg termini les nostres estratègies de joc no ens siguin necessàriament enriquidors, cosa que significa que la gestió de fons de la persona mitjana és molt més volàtil que el mercat de criptografia. Això és especialment cert si es té en compte que el valor de Bitcoin s’aproximava als 20.000 dòlars nord-americans al final del 2017, s’ha desaparegut tan baix com 3.100 $ el passat mes de març i ara està rebotant al voltant dels 11.000 dòlars. Qualsevol persona que mantingui un llarg termini abans del 2017 riu fins al banc ara, però només si té ganes de mantenir-se al joc tot el temps. En realitat, això és guanyar a llarg termini.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment