Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) entren en recuperació, XRP arrossega més pèrdues


publicitat Phemex

L’última setmana al mercat de criptografia va continuar sent una mica emocionant, no pel que fa al moviment del mercat, sinó pel que fa als desenvolupaments institucionals que s’estan produint a la criptosfera. El mercat global de criptomonedes va romandre sota pressió mentre va perdre al voltant de 25.000 milions de dòlars de la capitalització del mercat.

Les tres criptomonedes principals: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Ripple (XRP) van experimentar importants retrocessos provant alguns nivells de suport clau. Fem una ullada amb una mica de detall.

Pujada-tardor-pujada de Bitcoin (BTC) la setmana passada

Bitcoin (BTC) no va poder mantenir l’impuls de la primera setmana i va experimentar un gran retrocés quan s’acostava als nivells de 19.400 dòlars. Durant un període majoritari de la setmana passada, la criptomoneda més gran del món va romandre en una trajectòria descendent trencant alguns nivells de suport crucials.

Bitcoin-BTC- 19.000 dòlarsCortesia: CoinMarketCap

Divendres, el preu de Bitcoin (BTC) va caure per sota del seu suport crucial de 18.000 dòlars, però va registrar un fort retrocés dels nivells de 17.600 dòlars i va guanyar prop de 1200 punts en les darreres 36 hores. D’altra banda, la participació institucional a Bitcoin (BTC) continua augmentant cada setmana.

  • Bitcoin continua rebent el reconeixement dels inversors de Wall Street i de les grans institucions. L’inversor multimillonari i cap de Bridgewater Associates – Ray Dalio – va reconèixer que BTC sorgeix com una forta alternativa a l’or. A més, JPMorgan assenyala les sortides sistemàtiques d’ETF d’or des d’octubre de 2020 i les principals entrades que es produeixen en els fons Bitcoin, d’altra banda. La percepció que Bitcoin menja en quota de mercat d’or es va convertint lentament en realitat i es fa més forta cada dia que passa.
  • Les empreses criptogràfiques i altres institucions bancàries han començat a escalfar-se a Bitcoin (BTC). Aquestes empreses han començat a construir serveis que cobreixen la bretxa entre els mercats tradicionals i Bitcoin. L’intercanvi criptogràfic Bittrex va anunciar una instal·lació de negociació de valors tokenitzats, mentre que Fidelity Digital Assets va anunciar préstecs en efectiu garantits per Bitcoin per a institucions en col·laboració amb BlockFi. De la mateixa manera, la multinacional bancària britànica Standard Chartered va anunciar que començarà a oferir serveis de custòdia criptogràfica el 2021, prèvia aprovació de l’Autoritat de Conducta Financera (FCA) del Regne Unit..
  • La setmana passada els fons de cobertura i les grans institucions van continuar abocant més bitcoins a Bitcoin (BTC). MassMutual, el gegant assegurador de 169 anys, va anunciar una inversió de 100 milions de dòlars a Bitcoin a través del gestor d’actius NYDIG. La firma d’intel·ligència empresarial MicroStrategy també va confirmar l’oferta de bitllets convertibles per valor de 650 milions de dòlars i té la intenció d’utilitzar els ingressos nets a Bitcoin (BTC).

El preu ETH es corregeix un 10%, però es recupera ràpidament

Ethereum (ETH) va lluitar per mantenir-se per sobre dels nivells de 600 dòlars a mesura que es va esvair la moda al voltant del llançament d’Ethereum 2.0 Beacon Chain. A principis de setmana, el preu de l’ETH va fer una forta correcció perdent el 10% del seu preu. No obstant això, va tenir un fort rebot dels nivells de 540 dòlars. Ethereum va provar aquest suport de 540 dòlars dues vegades la darrera setmana. ETH s’ha recuperat en tornar a 600 dòlars i actualment cotitza a 583 dòlars, amb una capitalització de mercat de 66.300 milions de dòlars.

Cortesia: CoinMarketCap

A part de Bitcoin, Ethereum (ETH) continua sent una de les millors opcions per a les institucions. A informe presentat per Grayscale a la SEC assenyala que el Grau de grisos Ethereum Trust (ETHE) ha comprat prop de 11444 ETH per un valor massiu de 75 milions de dòlars. L’ETHE és el segon fons de criptografia més gran de Grayscale i representa el 14% del total d’actius gestionats (AUM).

XRP de Ripple sota pressió de venda

Ripple XRP continua sota pressió de venda, ja que ha corregit gairebé el 20% durant la darrera setmana. XRP continua amb el seu ritme descendent durant l’última setmana i fins i tot va baixar del suport crucial de 0,50 dòlars. A diferència de Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH), el preu de XRP s’ha negat a veure cap reversió.

Cortesia: CoinMarketCap

Recentment, Flare Network va gravar una instantània oficial del llibre principal XRP. L’objectiu aquí és introduir XRP a l’ecosistema DeFi a la xarxa blockchain d’Ethereum. Per iniciar l’activitat, tots els grups d’interès de XRP seran cedits per Flare’s Spark (FRXP).

“És fantàstic veure empreses que construeixen sistemes que afegeixen utilitat a XRP i crec que la capacitat d’utilitzar XRP directament en contractes intel·ligents serà tremendament útil”, va dir el director general de Flare.

A mesura que es publiqui l’actualització Flare, els titulars de tokens XRP poden generar els tokens XRP pegged Spark (FXRP) i utilitzar-los dins de l’ecosistema DeFi basat en Ethereum.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment