Avui revisarem l’intercanvi Binance, una plataforma popular que presenta una gran varietat de parells de criptografia i que és respectada a la comunitat pel seu enfocament transparent. Li proporcionarem tota la informació necessària per gestionar les seves criptomonedes.

Visió general de Binance Exchange

Binance és un conegut intercanvi de criptomonedes que va sortir a la llum el 2017 després d’un ICO reeixit a la Xina, que ofereix als usuaris la possibilitat d’intercanviar un gran nombre d’actius criptogràfics. Binance es va establir inicialment a Hong Kong i posteriorment es va traslladar a Tòquio. Recentment, l’intercanvi ha traslladat la seva seu a Malta, una nació molt amable cap a la criptografia.

El conseller delegat de l’intercanvi és Zhao Changpeng, que és molt actiu als comptes de xarxes socials i ràpidament avisa la comunitat de qualsevol de les activitats de Binance. Abans de llançar una de les plataformes comercials més populars a l’espai criptogràfic, el conseller delegat treballava a la Borsa de Tòquio i a Bloomberg.

La companyia ha llançat moltes altres subdivisions, com ara Binance EUA, Binance Uganda, i també ha desenvolupat diverses plataformes per al préstec, la participació i el comerç de marges.

Binance DEX i Binance Chain

Si esteu llegint aquesta revisió de Binance, és important entendre que Binance és un intercanvi descentralitzat. A més, la plataforma també ha llançat la seva pròpia xarxa blockchain anomenada Cadena Binance.

Tot i que els intercanvis centralitzats són ràpids i fàcils d’utilitzar, les plataformes descentralitzades es queden enrere. Binance està intentant canviar-ho amb la seva solució Binance DEX. Aquesta plataforma ja s’ha llançat al mercat i ha atret diversos operadors.

La cadena Binance també és un projecte massiu per a Binance. Algunes empreses ja estan llançant les seves fitxes a sobre d’aquesta xarxa independent de blockchain.

Avui en dia, els projectes poden començar a treballar a la cadena Binance i crear les seves pròpies solucions. Algunes empreses ja han llançat stablecoins, i tot Binance DEX està funcionant a sobre.

Monedes i països disponibles admesos

Binance compta amb una àmplia gamma de monedes, comptant centenars de criptos a la plataforma. Algunes de les monedes compatibles inclouen Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, NEO, Ripple i OmiseGo.

L’intercanvi també ha eliminat diverses monedes i parells de la plataforma, inclosos ANKR / PAX, ANKR / TUSD, ANKR / USDC, BCPT / PAX, BCPT / TUSD, BCPT / USDC, BTT / BTC, DENT / BTC, DOGE / PAX, DOGE / USDC, ERD / PAX, ERD / USDC, FTM / PAX, FTM / TUSD, COMBUSTIBLE / ETH, GTO / PAX, GTO / TUSD, GTO / USDC, LUN / ETH, NCASH / BNB, NPXS / BTC, ONE / PAX, ONE / TUSD, PHB / PAX, PHB / USDC, TFUEL / PAX, TFUEL / TUSD, TFUEL / USDC, WAVES / PAX, WIN / BTC. Bitcoin SV també havia estat retirat.

Binance està disponible a tots els països del món, tret dels següents:

 • Afganistan;
 • Xina;
 • Congo (Brazzaville);
 • Congo (Kinshasa);
 • Cuba;
 • República Democràtica Popular de Corea;
 • Eritrea;
 • Iran;
 • Iraq;
 • Costa d’Ivori;
 • Kirguizistan;
 • Líban;
 • Líbia;
 • Sudan del Sud;
 • Sudan.

A més, els serveis de Binance no estan disponibles per als residents dels EUA dels estats següents: Nova York, Connecticut, Hawaii, Geòrgia, Nou Mèxic i Washington.

Binance Jersey i Binance EUA donen suport a totes les residències dels Estats Units.

Compatibilitats

L’intercanvi ha desenvolupat aplicacions d’escriptori per a la seva plataforma comercial, que són compatibles amb els sistemes operatius Microsoft i MAC, així com aplicacions mòbils per a dispositius Android i iOS. També es pot accedir a la plataforma obrint qualsevol navegador web.

Interfície d’usuari i experiència

La plataforma té dues opcions disponibles per als comerciants: bàsica i avançada.

La versió avançada permet als usuaris veure una anàlisi tècnica completa del preu de la moneda digital al llarg del temps. El tauler de la versió bàsica inclou diversos gràfics i gràfics per a parells de negociació, a més dels llibres de comandes i de l’historial comercial de la moneda.

L’opció bàsica té una interfície estètica i neta, que mostra a la part esquerra els preus, gràfics al mig i a la dreta les caixes de compra i venda, així com l’historial comercial.

Pantalla Binance Trading

La vista avançada té un tema fosc, els gràfics comercials s’amplien i els preus comercials actuals es troben a la dreta amb les caixes de compra-venda que apareixen a sota..

compte binanceCom obtenir un compte Exchange de Binance

 • Aneu al lloc web de Binance i registre per a un compte.
 • Proporcioneu un correu electrònic i una contrasenya vàlids.
 • Feu clic a l’enllaç de verificació enviat a la vostra adreça electrònica.
 • Verifiqueu la identitat carregant el vostre identificador nacional; es recomana una autofoto amb el vostre DNI nacional i una nota.
 • Espereu que l’empresa us enviï un missatge de correu electrònic de confirmació indicant que s’ha verificat la vostra identitat.

Com utilitzar Binance Exchange

Comprar criptografia

 • Seleccioneu el xifratge que vulgueu dipositar al vostre compte de Binance.
 • L’adreça de dipòsit per enviar les monedes es mostrarà a la llista d’opcions. També podeu comprar les millors monedes, com ara BTC o ETH, amb targeta de crèdit.
 • Feu clic a “Intercanviar” i seleccioneu “Bàsic”. També podeu fer clic a la moneda que vulgueu canviar a la llista que es troba al centre de la pantalla per fer que aparegui la pàgina principal del comerç.
 • A la part superior esquerra de la pantalla, apareixerà el parell que us interessa negociar. A continuació es mostrarà el llibre de comandes de les ofertes de compra i venda.
 • Feu clic al preu que vulgueu comprar la moneda i el formulari de comanda s’omplirà automàticament. També podeu escriure al quadre de comandes comercials (ordre de mercat, límit o límit límit) l’import que desitgeu.
 • Espereu a que s’executi l’ordre i a dipositar les noves monedes a la cartera Binance.

Retirar fons

 • Feu clic a “Retirada” que es troba a “Fons” a la part superior de la pantalla.
 • Seleccioneu la criptografia que vulgueu retirar i enganxeu-la a l’adreça de la cartera.
 • Escriviu quant voleu retirar i feu clic a “Envia”.
 • Envieu el vostre codi d’autenticació de Google de dos factors.
 • Feu clic a l’enllaç de confirmació enviat al correu electrònic.
 • Confirmeu la retirada.

Comissions d’intercanvi de Binance

Binance té una quota mitjana del 0,1% per les seves transaccions. Els usuaris que vulguin fer pagaments amb Binance Coin (BNB) poden reduir substancialment els seus honoraris.

Els pagaments amb targeta de crèdit en altres fiats a part de USD o EUR tindran una comissió de processament estàndard del 3,5% (mínim de 10 dòlars) aplicada a la transacció.

Les comissions de retirada varien en funció de la moneda comercialitzada.

Mètodes de Pagament

La plataforma Binance admet dipòsits i retirades de criptografia, però en els darrers anys també ha afegit compres i retirades fiduciàries mitjançant targetes de crèdit. No obstant això, l’opció de targeta de crèdit es limita a diversos cryptos:

 • Bitcoin;
 • XRP;
 • Binance Coin;
 • Ethereum;
 • Litecoin;
 • Bitcoin Cash ABC.

També podeu pagar amb Binance Coin, la moneda nativa de la plataforma, pels vostres honoraris comercials. Això us ofereix un descompte del 25%, la qual cosa significa que de la quota de negociació estàndard del 0,1%, només haureu de pagar el 0,075%. Les tarifes amb descompte es reduiran amb el pas del temps, sent el 12,5% el següent percentatge que es descomptarà.

Temps de transacció

Els temps de dipòsit varien segons el trànsit de la xarxa de la moneda que utilitzeu en la vostra operació. Les retirades poden trigar fins a 12 hores, ja que l’empresa afirma que no poden proporcionar retirades instantànies.

Límits de transaccions

Actualment no hi ha límit de quantes monedes podeu dipositar al vostre compte. Els usuaris que no han verificat el seu compte tenen límits de retirada, mentre que els usuaris verificats de “segon nivell” no estan limitats.

Funcions de seguretat

La plataforma Binance ha implementat protocols de seguretat ISO / ICO_27001: 2013 i CCSS. Els comptes fan servir un sistema d’autenticació de dos factors SMS i Google Authenticator per a la verificació de la retirada i els canvis de seguretat. Els usuaris han de tenir activada una d’aquestes funcions perquè es pugui verificar el seu compte.

La política de privadesa de Binance estableix que l’intercanvi guarda informació de l’usuari, com ara adreces IP, i emmagatzema les dades als seus servidors.

La plataforma va ser l’objectiu d’un hack al març del 2018, en què els atacants van intentar robar els fons dels usuaris, però els seus sistemes automatitzats van evitar l’intent. Durant mesos, els pirates informàtics havien estat recopilant els inicis de sessió de la gent a través d’un lloc web de pesca que instal·lava secretament l’accés a l’API als comptes infectats. Els fons dels comptes de les víctimes es van convertir a BTC i es van invertir a Viacoin, cosa que va fer augmentar la moneda. Després d’això, els pirates informàtics van vendre el seu propi subministrament de Viacoin al seu preu més alt, abans d’intentar transferir el BTC a les seves pròpies carteres..

seguretat binance

Però, afortunadament, no van aconseguir robar cap fons, ja que van ser atrapats a temps, ja que els fons dels pirates informatius van ser cedits a beneficència..

Vist que aquest pirateig s’ha aconseguit a causa de les persones que introduïen els seus inicis de sessió al lloc i informació de 2FA en un lloc web fals, comproveu sempre si teniu l’URL de Binance correcte abans d’iniciar la sessió.

Després d’aquest intent de pirateria, Binance va introduir el Fond d’actius segurs per a usuaris (SAFU) el 2018. La funció SAFU Acts és un fons de reserva que hi ha per cobrir les possibles pèrdues d’un pirateig. El SAFU de reserva s’emporta el 10% de totes les comissions de negociació de Binance.

Al maig de 2019, es va piratejar la plataforma, amb els pirates informàtics que van robar 7.000 Bitcoin, que en aquell moment es calculava que rondava els 40 milions de dòlars. Però com que l’intercanvi tenia el compte SAFU per cobrir les pèrdues, cap dels clients afectats de Binance va perdre diners.

Per norma, Binance està regulat a Malta i opera sota la llei d’actius financers virtuals (VFA). La plataforma compleix les obligacions contra el blanqueig de diners, però no està autoritzada per cap altre organisme regulador.

Per a les seves altres plataformes, Binance US i Binance Jersey, l’empresa ha sol·licitat i obtingut les llicències necessàries per oferir criptografia per fiat i viceversa als països en què aquestes plataformes operen..

Atenció al client

Icona d'atenció al client

El suport de Binance s’ofereix en forma de tiquets de suport, que s’envien a través d’un formulari en línia disponible al seu lloc web, i les respostes es donen per correu electrònic. A la pàgina oficial de Reddit de l’intercanvi s’indica que un agent d’assistència que conegui el sistema que utilitzeu respondrà als bitllets. El servei de xat en directe i un número de telèfon no estan disponibles en aquest moment.

La plataforma és tanmateix molt activa a les plataformes de xarxes socials, com Telegram i Twitter, de manera que també s’indica que seguiu aquests comptes per obtenir informació. El seu bloc i Preguntes freqüents La secció del lloc principal també respon a una àmplia gamma de preguntes i proporciona detalls sobre l’empresa, les seves plataformes, parells i altres problemes.

Reputació de Binance Exchange

Malgrat els seus hacks, Binance és altament considerat com un dels millors intercanvis del món criptogràfic, ja que ha sabut gestionar molt bé totes les seves pèrdues i ser completament transparent quan es produeix alguna cosa a la plataforma..

Binance Exchange Review: Veredicte

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més importants, que s’ha desenvolupat per oferir una diversitat de plataformes i productes dirigits als comerciants de criptografia. L’intercanvi és convenient d’utilitzar i ha demostrat ser fiable.

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 29 d’octubre de 2018 i s’ha actualitzat totalment per tal de comprovar la veracitat i la completitud del contingut el 10 de març de 2020..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment