Binance Dex

A l’article d’avui revisarem el Intercanvi Binance Dex, fes una ullada a les característiques que ofereix aquesta plataforma de negociació criptogràfica.

Visió general de Binance Dex

Intercanvi descentralitzat | DEX | Binance DEXEl popular intercanvi Binance va llançar el 20 de febrer de 2019 el testnet de Binance DEX, una plataforma descentralitzada de concordança de comandes basada en la tecnologia Binance Chain. Binance Chain és un nou sistema distribuït blockchain i peer-to-peer creat per l’equip per servir com a entorn on la concordança d’ordres es fa dins dels nodes blockchain. Totes les transaccions es registren a la cadena per garantir un llibre de comptes completament auditable i permetre la conversió entre els actius digitals emesos i llistats al DEX.

A través de Binance Chain, les empreses i altres projectes poden emetre el seu propi actiu digital. Els projectes poden suggerir la llista de nous parells comercials entre dos tokens diferents a Dex i també incloure ordres per a aquests nous parells.

Monedes i països disponibles admesos

La plataforma compta amb 135 parells, que es divideixen en 4 mercats: mercats BNB, mercats BTC, mercats Altcoin i mercats Fiat. Als mercats de BNB, es negocien els actius següents contra Binance Coin: VRAB, AVA, AERGO, RUNE, TRXB, ARN, CRPT, CAS, UND i EOSBEAR.

BTC es negocia amb BNB, ANKR, BOLT i COS. L’únic parell del mercat ALTS és BNB / ETH. Els mercats fiduciaris comercialitzen criptomonedes contra monedes estables com ara Rupiah Token (IDRT), Binance USD (BUSD) i StableUSD (USDS). BTC, ETH, LTC, BCH i BNB es negocien contra BUSD.

Els usuaris dels països següents no poden utilitzar Binance DEX: Estats Units d’Amèrica, Albània, Bòsnia i Hercegovina, Bielorússia, Congo (RDC), Costa d’Ivori, Crimea, Cuba, Iraq, Iran, Corea del Nord, Libèria, Macedònia , Myanmar, Sèrbia, Sudan, Síria, Zimbabwe.

Compatibilitats del sistema

Es pot accedir a la plataforma comercial i utilitzar-la des de qualsevol navegador obert en qualsevol sistema d’escriptori. No hi ha cap aplicació mòbil per a Binance DEX; no obstant això, la funcionalitat de comerç DEX es va integrar a l’aplicació mòbil Trust wallet.

Interfície d’usuari i experiència

La interfície d’usuari de la plataforma DEX és similar a la de Binance.com, amb gràfics TradingView i nombrosos indicadors tècnics.

Pantalla de comerç Binance DEX

La interfície d’usuari permet als usuaris crear carteres sense custòdia i també admet carteres de programari i maquinari externs, amb integració amb Trust Wallet i Ledger Nano S.

Com obtenir un compte Binance Dex

 • Aneu a https://binance.org/ i feu clic a “Crea cartera” situat a la part superior dreta de la pantalla.
 • Disposareu de tres mètodes alternatius mitjançant els quals podeu accedir a la vostra cartera:
 1. Fitxer magatzem de claus + contrasenya;
 2. Frase Mnemotècnica;
 3. Clau privada.

 • El fitxer Keystore + contrasenya es demana a tots els usuaris de Binance. Haureu de triar entre la frase mnemotècnica o una clau privada com a mètode secundari.
 • Per crear i descarregar el fitxer Keystore, introduïu una contrasenya de vuit caràcters com a mínim que tinguin una lletra majúscula, un símbol i un número.
 • Escriviu la frase mnemotècnica que apareix i guardeu-la en algun lloc segur.
 • Se us donarà l’opció de veure la vostra clau privada. A més, escriviu-lo i guardeu-lo en un lloc segur.
 • Confirmeu que heu introduït els detalls de la clau privada i del magatzem de claus.
 • Per desbloquejar la cartera, feu clic a qualsevol de les pestanyes corresponents.

 • Pengeu el fitxer Keystore i introduïu la vostra contrasenya, introduïu la vostra frase mnemotècnica de 24 paraules o la vostra clau privada.

Com s’utilitza un compte Binance Dex

Fent un ingrés

 • Accediu a l’aixeta i inicieu sessió al vostre compte de Binance.

 • Introduïu la vostra adreça i feu clic a “+ Afegeix adreça”.
 • Feu clic a “Envia”.
 • Els fons s’enviaran a la secció “Transaccions” del DEX.
 • Un cop confirmat el rebut, podeu començar a negociar.

Negociació

 • Cerqueu els vostres parells comercials preferits al quadre situat a la part superior esquerra de la pantalla.
 • Feu clic al parell amb què vulgueu canviar.
 • Feu una comanda límit.

 • Feu clic a la pestanya “Comprar” o “Vendre”.
 • A la part inferior esquerra de la interfície es mostra informació sobre les vostres comandes obertes, comandes i historial comercial i saldos.

Comissions de Binance Dex

S’aplica l’intercanvi descentralitzat honoraris basat en un sistema de fabricant, però és una mica més complex que això.

Les comissions de negociació per a operacions que no són de BNB són del 0,10% i les operacions que es paguen a BNB tenen una quota del 0,04%, que és la meitat de la comissió de Binance.com.

Tarifes Binance DEX a Mainnet

La plataforma cobra una comissió de 0,000375 BNB per transacció en realitzar una retirada. No es fan càrrecs en fer ingressos.

Mètodes de Pagament

Igual que altres borses descentralitzades, Binance DEX no accepta cap forma de moneda fiduciària. Només podeu fer dipòsits als cryptos compatibles.

Temps de transacció

Els temps de transacció variaran en funció de les xarxes respectives de les monedes que utilitzeu al vostre comerç.

Límits de transaccions

No hi ha límits imposats sobre quant podeu dipositar, retirar o canviar.

Funcions de seguretat

segurCom que la plataforma no té fons d’usuaris, només els comerciants tenen el control total de les seves claus privades. Binance Chain implementa un mecanisme de consens basat en la tolerància a fallades bizantines (BFT) i la prova d’estaca (PoS), que valida les transaccions a través d’una xarxa de validadors qualificats. La cadena de blocs utilitza diversos mecanismes antifunció per mantenir la integritat dels seus negocis.

L’equip també inclou una secció que explica els protocols d’emergència i recuperació de desastres, que s’apliquen per a diversos casos d’emergència.

Atenció al client

Icona d'atenció al clientCom a intercanvi descentralitzat, Binance DEX no té un sistema de tiquets d’atenció al client com Binance.com i Binance.US. En lloc d’això, l’usuari pot contactar amb l’equip a través de Telegram o Twitter oficial de l’intercanvi sobre problemes relacionats amb DEX. També hi ha una pàgina de Github i una secció de preguntes freqüents que es pot consultar per a diversos temes clau.

No obstant això, com que Binance és un gran intercanvi amb suport en una àmplia gamma de països, l’equip és capaç de proporcionar un nivell de suport superior en comparació amb altres intercanvis descentralitzats..

Reputació Binance Dex

A causa de la reputació general que envolta el projecte Binance, Binance DEX també es considera una plataforma fiable.

Binance Dex Review: Veredicte

Binance DEX és una gran opció per als comerciants de criptografia que busquen una manera descentralitzada d’intercanviar diferents tokens, ja que té taxes baixes i el suport d’una empresa de criptografia de bona reputació. Tanmateix, és possible que la plataforma no sigui per a tothom, ja que hi ha pocs parells i els principiants no poden utilitzar Fiat per fer la seva primera compra de criptografia..

Imatge destacada: blockonomi.com

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment