Binance Academy

L’espai de les criptomonedes està ple d’informació enganyosa i pot resultar una mica confús per als nous comerciants que inverteixin en cryptos. Hi ha diversos temes que són més complexos i que requereixen una explicació exhaustiva, i trobar una font que ofereixi un enfocament “imparcial” és realment útil. Aquí és on entra Binance Academy.

Què és Binance Academy?

Resultat de la imatge de Binance Academy

Font: Twitter

Binance, la popular companyia d’intercanvi criptogràfic, és coneguda per la creació de noves oficines i plataformes que serveixen per a diversos propòsits en el seu vast ecosistema. El 12 de desembre de 2018, van decidir afegir a la seva llista d’ofertes una plataforma especial dedicada als usuaris que vulguin obtenir més informació sobre la tecnologia blockchain i altres qüestions relacionades amb els cryptos i el seu ús..

La plataforma conté més de 500 articles diferents que proporcionen informació imparcial sobre diversos temes relacionats amb el món de la criptografia.

Els articles que apareixen normalment són peces explicatives i tutorials, amb els temes principals que expliquen en profunditat el procés de mineria, els intercanvis de criptografia, així com què són els actius de criptografia i com funcionen en general. Binance Academy no inclou cap anunci als seus vídeos ni a la seva plataforma, cosa que permet als usuaris gaudir de la seva experiència d’aprenentatge sense interrupcions.

Ted Lin, director general de creixement de Binance, va fer la següent declaració sobre la plataforma i el seu propòsit:

“L’educació és el pilar integral per a la proliferació de l’ús de criptografia i blockchain. Amb l’adopció encara en els seus inicis, el món necessita una font de coneixement consolidada, fàcil d’utilitzar i fiable per avançar en la comprensió de la criptomoneda i la tecnologia del llibre major distribuït “.

“Amb Binance Academy el nostre objectiu és proporcionar una plataforma completament neutral amb una plataforma educativa de qualitat, imparcial. Els usuaris poden aprendre sobre tot el que té a veure amb Blockchain, Seguretat i Economia, a més de tutorials i guies útils, en els seus idiomes preferits “.

Categories disponibles

Per facilitar la cerca dels usuaris que accedeixen a la plataforma, Binance Academy ha dividit els seus articles en quatre categories diferents: blockchain, economia, seguretat i tutorials. També hi ha una secció de vídeos que explica els temes ràpidament en vídeos curts.

Categoria Binance

El Economia de Binance Academy La secció explica en profunditat totes les coses relacionades amb el comerç. Aquí podeu obtenir informació sobre els indicadors tècnics i com s’utilitzen en anàlisis, patrons de canelobres, gràfics, liquiditat i altres termes..

El Blockchain a la secció s’explica què és blockchain, els seus casos d’ús, forquilles, tipus de blockchains i protocols de consens, així com altres tecnologies basades en ell, com ara oracles, SegWit, contractes intel·ligents, Mimble Wimble, swaps atòmics, signatures digitals i molts altres temes..

En accedir al fitxer Seguretat categoria, els usuaris poden obtenir més informació sobre l’emmagatzematge criptogràfic i quines tecnologies implementen les carteres per treballar i mantenir la criptografia segura. També hi ha articles sobre criptografia, diversos atacs de seguretat i eines per millorar la privadesa i la seguretat dels actius de criptografia emmagatzemats.

En Tutorials, el lloc us ensenya a utilitzar diverses funcions de l’ecosistema Binance, com ara préstecs, comerç de marges, retirar, fer comandes de mercat, com utilitzar la seva interfície avançada, intercanvi descentralitzat i cadena d’exploradors. També hi ha articles que mostren com utilitzar diverses carteres.

El Vídeo La secció té una Guia per a principiants de Binance, que consisteix en una sèrie de nou vídeos dedicats a introduir nous usuaris als actius de criptografia. Altres vídeos que apareixen a la plataforma inclouen “Guia de negociació de marges”, “Què és PGP”, “Què són els contractes de futurs perpetus”?

A més de tot això, hi ha un FAQ i Glossari secció que cobreix una àmplia varietat de preguntes relacionades amb la criptografia i el blockchain.

Binance també va publicar un tauler de sol·licitud de funcions, on els lectors poden votar quines funcions s’afegeixen al costat d’Academy. La plataforma també va llançar tres divertits i atractius concursos, amb altres a venir en el futur.

Estadístiques

Es va informar que els usuaris han dedicat a Binance Academy un total de 6.450.000 minuts llegint els seus articles durant un període de 12 mesos. És l’equivalent a 13 anys dedicats a conèixer blockchain i cryptos. Els seus vídeos de YouTube han registrat un total de 12.515 hores (521 dies) de reproducció.

Interfície d’usuari

Des del seu llançament fa més d’un any, l’equip de Binance Academy ha anat incorporant constantment més membres i treballant intensament per augmentar el nombre d’articles educatius d’alta qualitat. Però la contribució de l’equip no es limita només a crear contingut nou.

Els desenvolupadors de Binance també han estat treballant el 2019 per reconstruir tot el seu lloc des de zero per tal de fer la plataforma més fiable i ràpida. La interfície també es va redissenyar per introduir una de les funcions més sol·licitades pels seus usuaris, la llum & mode fosc. Aquesta actualització va resultar molt benvinguda, ja que es va classificar entre els 3 millors productes de ProductHunt.

Interfície d'usuari de Binance

Idiomes compatibles

La plataforma es va crear per donar suport als seus nombrosos articles en diferents idiomes per tal de fer que la seva informació estigui disponible per a un públic mundial, que pot incloure persones que no parlen anglès ni altres idiomes importants. D’aquesta manera, Binance Academy pot accedir i entendre’s per una base d’usuaris més gran que vulgui educar-se sobre monedes virtuals i tecnologia de llibres distribuïts..

Actualment, la interfície de la plataforma està disponible en 17 idiomes principals:

El 2019, van ampliar el seu contingut a dos idiomes més, l’indonèsia i el japonès. L’equip també ha millorat l’accessibilitat del seu lloc mitjançant la implementació de text a veu en tots els seus articles.

Alguns dels continguts de l’Acadèmia ja estan traduïts en els idiomes esmentats, mentre que altres materials són traduïts per un grup de traductors del seu Programa de Recompensa de Traducció..

Les aplicacions

Per augmentar l’accessibilitat al seu contingut, Binance Academy també ha desenvolupat i llançat diverses aplicacions. A principis del 2019, van llançar la seva aplicació web Progressive, que permet la instal·lació de Binance Academy en ordinadors personals i permet als usuaris llegir els articles fora de línia.

Més tard aquell mateix any, Binance Academy va afegir dues aplicacions mòbils, una per a iOS i una per a dispositius Android. Les aplicacions es poden descarregar de les seves respectives botigues.

Aplicació Binance Academy

Com poden contribuir els usuaris?

Binance va crear un programa on els usuaris poden seleccionar un dels temes predeterminats, crear-ne el contingut i enviar-lo per guanyar fins a 50 tokens BNB com a recompensa. El contingut ha de complir les regles següents per obtenir la recompensa promesa i publicar-se a la plataforma:

  • No hi ha anuncis als vídeos;
  • Utilitzeu Binance en tots els exemples;
  • El vídeo ha d’estar en anglès;
  • Tots els vídeos enviats han de signar els drets d’ús de Binance;
  • El contingut enviat ha de ser contingut original.

Conclusió

Binance Academy és una plataforma que ofereix una gran varietat de contingut educatiu per a usuaris que volen obtenir més informació sobre criptografia i blockchain, i es pot accedir a tot de forma gratuïta i sense anuncis.

Imatge destacada: Binance.vision

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment