Anàlisi de preus de Bitcoin, Ethereum, Ripple per a la setmana del 8 al 14 d’octubre

publicitat Phemex

El testimoni de Nouriel Roubini al Senat dels EUA rep les crítiques de la indústria criptogràfica, mentre que Peter Van Valkenburgh afirma que Bitcoin és revolucionari. Charles Hoskinson i IOHK es van separar de la sobrecentralització de la Fundació Cardano i de les ineficiències de la fundació. En intercanvis, Coinbase tanca el fons iniciat per a inversors institucionals, que ara se centrarà en inversors minoristes. Bitfinex respon als rumors en línia de fallida. Participació majoritària de Bithumb en un consorci amb seu a Singapur. Circle Financial inverteix en SeedInvest.

El tema més calent d’aquesta setmana va ser quan El Comitè de Banca, Habitatge i Afers Urbans es va reunir en una sessió oberta per debatre sobre l’estat actual i el futur de la criptomoneda i l’ecosistema Blockchain l’11 d’octubre del 2018. Com a part de la vista, el Senat va escoltar la perspectiva escèptica de Nouriel Roubini, professor d’Economia i Negocis Internacionals de la Stern School of Business de la Universitat de Nova York i una perspectiva positiva de Peter Van Valkenburgh, director del Research Coin Center, que intenta treure una conclusió sobre els millors i els pitjors del món de la cadena de blocs i criptomonedes. En el seu testimoni, el doctor Nouriel Roubini va anomenar l’espai de criptomonedes la “mare de totes les estafes”. A més, va afirmar que les criptomonedes no són escalables, estan plenes d’estafes i que no són utilitzades per ningú més que per criminals. Mentre el doctor Roubini va vessar verí amb els seus comentaris, Peter Van Valkenburgh va afirmar que Bitcoin és revolucionari. Va assenyalar que el bitcoin no és perfecte, però cap dels dos va ser enviat per correu electrònic el 1972, quan es va introduir per primera vegada al món, cosa que implica que el bitcoin encara està en els seus inicis i encara té molt espai per créixer, sempre que se li doni l’oportunitat.

En un altre conflicte, Charles Hoskinson, creador de Cardano, va explicar en un vídeo càndid les lluites que va amb la Fundació Cardano i el seu president, Michael Parsons. També va esmentar els problemes que enfrontaven IOHK i Emurgo amb la fundació i, per tant, la millor manera de seguir era desvincular-se de la Fundació Cardano. Segons Hoskinson, mentre que Emurgo i IOHK es van mantenir en la seva feina, segons Hoskinson, la Fundació Cardano no va fer la seva part de treball. En el vídeo, Hoskinson assenyala que la comunitat Cardano es va presentar a dir que la Fundació Cardano simplement no estava fent la seva feina, el consell no ha executat “les seves responsabilitats i deures bàsics”.


En algunes notícies basades en l’intercanvi, Coinbase, el cartell de la indústria nord-americana de criptomonedes, caga el seu fons índex dirigit a inversors rics, ja que canvia el seu enfocament cap a un nou producte minorista. El motiu que hi ha darrere, una persona familiaritzada amb la qüestió, va dir que el producte del fons índex no va aconseguir atreure el nombre necessari de clients, recaptant menys fons del que l’empresa esperava. Segons informen els mitjans de comunicació, Coinbase està canviant el seu enfocament cap a una nova característica anomenada “Coinbase Bundle”, que permet als usuaris comprar en un sol clic un paquet de monedes que apareixen al bescanvi. El producte orientat al detall permet als usuaris invertir tan sols 25 dòlars a la cistella de monedes.

Com que alguns usuaris de xarxes socials van acusar Bitfinex de fallida, la borsa va emetre una notificació oficial que es titula

“Resposta a rumors en línia recents” que surt a la llum. Bitfinex va refutar emfàticament totes aquestes afirmacions infundades i va apuntar als crítics que “són ràpids a cridar insolvència, aparentment amb poca comprensió del que significa aquest concepte i de què parlen generalment”.

Per a Bithumb, BK Global Consortium va pagar 400 milions de won (353 milions de dòlars) per una participació majoritària de la borsa, ja que anteriorment havia ocupat una posició minoritària a la companyia. En virtut del nou acord, que els funcionaris esperen finalitzar el mes vinent, el líder de BK, cirurgià plàstic i inversor Kim Byung-gun, passarà del cinquè major de la borsa al principal accionista. Anteriorment, la participació majoritària la posseïa BTC Korea Holdings, la renda variable canviava de mans per una suma notablement inferior a la que apareixia en una avaluació de febrer d’uns 880 milions de dòlars..

Una altra de les novetats d’inversió d’aquesta setmana va ser la de l’inici del cercle blockchain peer-to-peer recolzat per Goldman Sachs, que està adquirint la plataforma de finançament participatiu més gran i el SeedInvest Broker-Dealer registrat. Amb aquesta adquisició, Circle estaria fent un gran impuls cap a l’espai simbòlic de seguretat, i aquesta adquisició permetrà a les startups captar capital a través d’una plataforma regulada, accedir a carteres diversificades d’inversors minoristes a través de Circle Invest i obtenir liquiditat del mercat secundari mitjançant l’actiu digital de Circle. intercanviar Poloniex.

bitcoinFont: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

L’estabilitat de Bitcoin continua aquesta setmana i va caure al voltant del 3,65% aquesta setmana. La debilitat reportada encara es trobava a la zona estable. Els preus van assolir el punt màxim de 6.675,06 USD i el punt més baix de 6.236,47 USD durant la setmana. A part dels valors atípics de BitMEX que van tenir volums del 15,08%, els intercanvis més actius, en volums, amb BTC en diversos parells aquesta setmana van ser, Bithumb (4,38%), ZB.com (2,99%), Binance (2,43%) )

Entre veus destacades, Roubini va anomenar Bitcoin i cryptos la mare de tota estafa, mentre que Peter Van Valkenburgh afirmava que Bitcoin és revolucionari.

Ethereum (ETH)

Ethereum es va tornar a veure intercanviant llocs amb XRP a la llista de criptomonedes més grans per marketcap. Tot i que va recuperar el seu lloc, XRP es troba a una distància amenaçadora. Els preus de l’èter, a la part superior, aquesta setmana es van situar en 245,11 dòlars nord-americans i es van reduir a mínims de 206,49 dòlars, gairebé a prop dels 200 dòlars d’obstacle. Els mercats més actius, en volums, amb ETH en diversos parells aquesta setmana van ser DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) i Huobi (4,40%)

Igual que Bitcoin, per a Ethereum també, Tom Lee va ser citat dient aquesta vegada per CNBC que les darreres quatre de cada quatre vegades va retardar als seus companys que, amb dues desviacions estàndard, l’èter va veure una “inversió de tendència important”. Lee també va dir que el sentiment cap a l’ETH era excessivament negatiu i que el testimoni no tenia un rendiment inferior als seus companys per dues desviacions estàndard eren un “signe de capitulació”.

Ripple (XRP)

El XRP de Ripple encara passa un moment boig amb l’esperança que el canvi de política de Coinbase pugui obrir portes a XRP al reconegut intercanvi. A la part superior, aquesta setmana els preus de XRP es van situar en 0,587431 USD i, cap a la part inferior, van cotitzar 0,441519 USD. Els intercanvis més actius, en volums, amb XRP en diversos parells aquesta setmana van ser Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) i Binance (11,10%)  

Aquesta setmana, per XRP, CoinField, l’intercanvi de Bitcoin i criptomonedes més avançat del Canadà, va anunciar que explora la possibilitat de convertir XRP com a moneda base.

La resta de mudances i agitadors

Les altres monedes que van arribar a la part superior i inferior aquesta setmana segons Coin Market Cap (accedit el 30 de setembre a les 23:30 IST) eren

Movers

  • TOKEN ETERN: mostra un augment del 714,23%
  • EJOY: mostra un augment del 390,55%
  • ONG: mostra un augment del 220,57%

Sacsejadors

  • Moneda de consergeria: mostra una caiguda del 69,69%
  • Coin2Play: mostra una caiguda del 57,31%
  • Banyan Network: mostra un descens del 39,07%

Quin creieu que seria el sentiment dels mercats de criptografia la setmana vinent? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me