Anàlisi de preus de Bitcoin, Ethereum i Ripple per a la setmana del 24 al 30 de setembre

publicitat Phemex

Google fa una oferta per prohibir els anuncis criptogràfics, encara que parcialment. Ripple Craziness continua, ja que la nova política de fitxes de Coinbase podria obrir portes a la fitxa de XRP. Entre les empreses, Walmart explica als proveïdors, “Blockchain o Bust”. Atendre la demanda de Stablecoin Circle llança Stablecoin (USDC). Entre les novetats reguladores, els líders criptogràfics es reuneixen amb Capitol Hill per parlar del futur de la criptomoneda. Entre els intercanvis, Mt. Gox Trustee informa de la venda de criptomonedes per valor de 230 milions de dòlars nord-americans des del març del 2018. A nivell internacional, l’important intercanvi de criptomonedes índies Zebpay es converteix en la primera calamitat de la prohibició de la criptografia del regulador indi, mentre que s’espera que es conegui el cas al tribunal àlgid contra la prohibició aquesta setmana

Google va anunciar aquesta setmana que la seva prohibició general d’anuncis relacionats amb criptomonedes acabarà a l’octubre. La política actualitzada no vol dir, però, que sigui publicitat gratuïta. Els anuncis d’ICO, carteres i consells comercials continuen a la llista negra i els anuncis aprovats només es poden publicar als Estats Units i al Japó. Seguint el lideratge de Facebook, les empreses relacionades amb la criptografia han d’emplenar una sol·licitud per anunciar els seus productes o serveis.

Els preus de XRP augmenten a mesura que l’intercanvi Bitcoin de Coinbase, amb seu als Estats Units, es prepara per llistar més actius criptogràfics, va anunciar la companyia. Actualment, Coinbase ofereix Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic i Litecoin. Al seu bloc, la companyia va anunciar que actualment està treballant en qüestions normatives i de compliment que obriran el camí per obtenir més actius. Va dir: “El nou procés comença amb un formulari perquè els emissors puguin enviar actius per cotitzar a Coinbase, que avaluarem en comparació amb el nostre marc d’actius digitals. El formulari de sol·licitud i el marc d’actius digitals s’actualitzaran periòdicament i el nostre formulari indicarà l’última versió del marc amb què s’està avaluant. ”


El XRP també té una altra notícia en el seu nom, ja que la caiguda del preu en les últimes setmanes es va associar amb la venda de XRP de Jed McCaleb. El testimoni digital va veure disminuir significativament el seu preu les setmanes anteriors i el cofundador de la companyia, Jed McCaleb, va “accelerar” la venda de XRP en aquest procés, venent fins a 40.000 fitxes al dia fins al juliol. Després, va vendre prop de 500.000 XRP cada dia a l’agost. Ara que el preu de les ondulacions ha augmentat els darrers dies, es podria esperar que McCaleb hagués canviat la seva estratègia. Tot i això, ha seguit venent uns 150.000 dòlars de la fitxa cada dia. McCaleb no ha divulgat la seva estratègia més enllà de dir al Wall Street Journal que “no ven més del que ha acordat amb Ripple”.

Aquesta setmana, Walmart ha informat els socis que els proveïdors de productes amb seu a Califòrnia han d’adherir-se al seu sistema de cadenes de cadena de subministrament o perdre el seu negoci. El pas al seguiment de productes blockchain hauria d’ajudar a Walmart a reduir l’abast de les recuperacions en cas de contaminació. El vicepresident de seguretat alimentària de Walmart, Frank Yiannas, va dir als periodistes que Walmart pilotava la tecnologia blockchain durant dos anys, de manera que el requisit “no hauria de ser realment una sorpresa”.

Les Stablecoins tornen a les notícies mentre Circle llança Stablecoin (USDC). Potser en una de les tendències més estranyes de l’espai de les criptomonedes, l’empresa de pagaments amb seu a Boston Circle va llançar la seva moneda estable establerta en dòlars anomenada USDC. Aquesta versió es produeix després del llançament de l’intercanvi de criptomonedes Gemini’s stablecoin (GUSD). Tot i que aquestes stablecoins no estan en competència directa, ja que probablement només seran natives de cada borsa (Circle = Poloniex), es preveu que retallaran algunes de les quotes de mercat del líder de la stablecoin Tether (USDT).

Més de cinquanta participants es van unir dimarts a una taula rodona organitzada pel representant Warren Davidson, R-Ohio, per debatre sobre el futur del món de les criptomonedes. Un punt clau que es va fer és que el pes de la incertesa reguladora sufocarà la innovació, ja que les empreses tindran por de comprometre excessivament els recursos per cometre infraccions legals a causa de la mala interpretació de les lleis..

Llegiu també: Bitcoin & Els experts en Crypto Market estan preparats per a un Ral·li Bull, els experts expliquen el perquè

Segons el recent llançament al lloc web de Mt Gox, Mt. Gox Trustee, segons Kobayashi, va vendre 230 milions de dòlars de Bitcoin i Bitcoin Cash des del març de 2018, va revelar un informe sobre Mt. Lloc web de Gox. Mt. Gox va ser, sens dubte, l’intercanvi de Bitcoin més popular del món abans de ser piratejat el 2014.

El principal operador d’intercanvi de criptomonedes de l’Índia, Zebpay, ha tancat les seves operacions d’intercanvi, a partir del 28 de setembre. En un comunicat emès al seu bloc, Zebpay va dir: “En aquest moment, no podem trobar una manera raonable de dur a terme el negoci d’intercanvi de criptomonedes. Com a resultat, estem aturant les nostres activitats d’intercanvi. A les 4 de la tarda d’avui (28 de setembre de 2018), cancel·larem totes les comandes de criptografia a criptografia no executades i tornarem a acreditar les vostres monedes / fitxes de criptografia a la vostra cartera Zebpay. No s’acceptaran comandes noves fins nou avís ”. Tanmateix, va afegir: La cartera Zebpay continuarà funcionant fins i tot després que s’interrompi l’intercanvi i es pot dipositar i retirar monedes / fitxes a la seva cartera de franc..

De nou des de l’Índia, el tribunal principal pot tenir una audiència la setmana vinent sobre la prohibició de les empreses criptogràfiques del Banc de Reserva de l’Índia. Parlant del cas, el cofundador i CEO de Koinex, Rahul Raj, va ser citat dient als mitjans que “Depenent del veredicte del tribunal suprem hi haurà algun altre tipus de sentiment o moviment en el marc regulador, els reguladors o els intercanvis o els usuaris es trobaran en situacions amb molta més claredat sobre com serà aquest espai en les properes setmanes o mesos “.

bitcoinFont: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Després d’haver estat en verd durant l’última parella de setmanes, BTC diu que algunes vendes menors aquesta setmana que acaben la setmana cauen un 2%. Els preus van arribar al punt màxim de 6.785,03 USD i al punt més baix de 6.381,86 USD durant la setmana. A part dels valors atípics de BitMEX que tenien volums del 19,31%, els intercanvis més actius, en volums, amb BTC en diversos parells aquesta setmana van ser, Bithumb (3,00%), Binance (2,57%) i DOBI Trade (2,31%),

Entre les veus més destacades, Tom Lee de Fundstrat va dir que l’estabilitat de Bitcoin a 6.000 dòlars independentment dels seus màxims inferiors és optimista. Lee va ser citat per blooomberg dient que “6.000 dòlars és un nivell que és més important del que ens vam adonar. A principis d’aquest any, assenyalàvem 6.000 dòlars com a punt d’equilibri per a la mineria de Bitcoin perquè aquest nivell es mantingués. El fet que Bitcoin es mantingui aquí és una molt bona notícia. Crec que hi ha catalitzadors al final de l’any, així que crec que, malgrat els màxims més baixos que hem vist, crec que estem començant a invertir “.

Ethereum (ETH)

Ethereum es va tornar a veure intercanviant llocs amb XRP a la llista de criptomonedes més grans per marketcap. Tot i que va recuperar el seu lloc, XRP es troba a una distància amenaçadora. Els preus de l’èter, a la part superior, aquesta setmana es van situar en 245,11 dòlars nord-americans i es van reduir a mínims de 206,49 dòlars, gairebé a prop dels 200 dòlars d’obstacle. Els mercats més actius, en volums, amb ETH en diversos parells aquesta setmana van ser DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) i Huobi (4,40%)

Igual que Bitcoin, per a Ethereum també, Tom Lee va ser citat dient aquesta vegada per CNBC que les darreres quatre de cada quatre vegades va retardar als seus companys que, amb dues desviacions estàndard, l’èter va veure una “inversió de tendència important”. Lee també va dir que el sentiment cap a l’ETH era excessivament negatiu i que el testimoni no tenia un rendiment inferior als seus companys per dues desviacions estàndard eren un “signe de capitulació”.

Ripple (XRP)

El XRP de Ripple encara passa un moment boig amb l’esperança que el canvi de política de Coinbase pugui obrir portes a XRP al reconegut intercanvi. A la part superior, aquesta setmana els preus de XRP es van situar en 0,587431 USD i, cap a la part inferior, van cotitzar 0,441519 USD. Els intercanvis més actius, en volums, amb XRP en diversos parells aquesta setmana van ser Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) i Binance (11,10%)  

Aquesta setmana, per XRP, CoinField, l’intercanvi de Bitcoin i criptomonedes més avançat del Canadà, va anunciar que explora la possibilitat de convertir XRP com a moneda base.

La resta de mudances i agitadors

Les altres monedes que van arribar a la part superior i inferior aquesta setmana segons Coin Market Cap (accedit el 30 de setembre a les 23:30 IST) eren

Movers

  • TOKEN ETERN: mostra un augment del 714,23%
  • EJOY: mostra un augment del 390,55%
  • ONG: mostra un augment del 220,57%

Sacsejadors

  • Moneda de consergeria: mostra una caiguda del 69,69%
  • Coin2Play: mostra una caiguda del 57,31%
  • Banyan Network: mostra un descens del 39,07%

Quin creieu que seria el sentiment dels mercats de criptografia la setmana vinent? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me