Com són Binance i Amazon per igual? Amazon és una de les empreses més versàtils del món amb la seva gamma d’ofertes de productes: des de la venda de productes al detall fins a la publicació de nous llibres fins a la creació de contingut de vídeo fins al desenvolupament d’innovadors aparells electrònics de consum, s’està convertint gradualment en una finestreta única per a les necessitats dels consumidors. Al món de la criptografia, el mateix es pot dir de Binance, que es converteix en un imperi criptogràfic global amb les intel·ligents estratègies d’expansió de CZ.

publicitat Phemex

 

Un dit a cada pastís

Binance té més ofertes de productes que no es poden comptar amb els dits de les dues mans. No es tracta només d’un intercanvi de blockchain i cripto-actius, sinó que també participa en inversions i recaptació de fons, en la investigació d’actius digitals i en l’adopció i adopció de blockchain i crypto..

Font: Binance

La seva varietat de plataformes admet el comerç al comptat, el comerç de marges, el derivat i el comerç p2p, i gaudeixen d’un volum de negociació saludable. Segons les dades disponibles a Coingecko, Binance té 570 parells comercials disponibles per al comerç al comptat.

Té un programa de préstecs i un programa de participació que permet als usuaris guanyar interessos i recompenses respectivament en les seves participacions en criptomonedes. Binance Academy ofereix contingut educatiu sobre criptografia i blockchain als usuaris. Binance Charity utilitza blockchain per promoure causes filantròpiques.

Binance Info és una enciclopèdia de criptomonedes. Binance Labs és un fons d’impacte en infraestructures que incuba, inverteix i potencia els projectes blockchain. Binance Launchpad és una plataforma per llançar les fitxes de nous projectes de blockchain prometedors.

Binance Research proporciona anàlisis, informes i estadístiques basades en dades als grups d’interès del mercat de criptomonedes. Trust Wallet és la cartera oficial d’actius digitals de Binance. Cadena Binance és un sistema de programari de cadena de blocs basat en la comunitat amb desenvolupadors de tot el món que hi contribueixen i Binance DEX s’ha desenvolupat a sobre.

Amb tantes ofertes de productes, Binance s’ha posicionat com una de les principals forces motores per al desenvolupament i l’adopció de criptografia a l’ecosistema criptogràfic.

La presència local és clau, Binance Going Global

Tot i això, Binance no està preparat per aturar-se aquí mateix. No només s’ha expandit horitzontalment, sinó també verticalment. Entre les estratègies de Binance que l’ajuden a convertir-se en un imperi global en l’espai de les criptomonedes hi ha el suport que ha estat oferint per a les transaccions fiat a criptografia. Més passarel·les fiat aportaran un creixement massiu a la base d’usuaris de Binance.

Recentment, Binance va anunciar amb qui s’havia associat Paxful, que habilita la plataforma P2P com a passarel·la Binance. Així, els usuaris de Binance ara podran comprar criptomonedes a través de Paxful mitjançant 167 monedes fiduciàries. Entre les monedes fiduciàries que Binance admetrà ara inclouen el ruble rus, el dong vietnamita, la rupia indonesia, la naira nigèria, el Peso colombià, la lliura britànica, el Peso mexicà, el dòlar canadenc, l’euro i el Peso argentí..

Abans, Binance tenia compartit que havia obert portes d’entrada fiat de pesos reals i argentins brasilers per als usuaris de Binance mitjançant la col·laboració amb Latamex. Segons un bloc de Binance, Latamex / Settle Network és una xarxa de liquidació d’actius digitals que treballa a tota Amèrica Llatina per a intercanvis i pagaments transfronterers ”.

Al novembre, Binance havia afegit el suport a la rupia índia abans col·laboració amb un intercanvi de criptografia local, WazirX. L’expansió a l’Índia va ser un moviment audaç ja que el país ha imposat la prohibició bancària de la criptografia des de l’abril del 2018. Tot i que la criptografia encara no s’ha declarat oficialment il·legal al país, el banc central del país, RBI, és no massa interessat a legalitzar qualsevol moneda digital privada.

Les múltiples cares de l’expansió Fiat-a-criptografia

De Binance objectiu és donar suport a totes les 180 monedes del món en els propers sis a nou mesos, i Binance està molt a prop d’aconseguir-ho.

L’expansió de Binance de les seves passarel·les fiat suposa múltiples avantatges per als diversos grups d’interès de la indústria criptogràfica. En primer lloc, per a la indústria en general, és una notícia positiva, ja que ajudarà a impulsar l’adopció de criptografia. Més passarel·les fiduciàries significa que més persones podran invertir en criptografia amb facilitat, juntament amb la seguretat que les seves transaccions són segures perquè Binance està recolzant-les.

Amb l’oferta de productes que Binance ofereix i els ingressos derivats de milions de dòlars, Binance ja és una empresa de gran importància al món de la criptografia. El moviment cimenta encara més la posició de Binance com una potent criptografia realment mundial al món.

Val a dir que l’estratègia d’expansió també és força intel·ligent perquè ajuda a Binance a moure’s amb més facilitat cap a nous mercats. En lloc de negociar amb les autoritats de diferents jurisdiccions, invertir en infraestructures i equips nous, Binance s’associa amb empreses existents en aquestes jurisdiccions, aprofitant així els seus recursos i compartint riscos en cas que hi hagi una repressió reguladora..

Per a les empreses, les associacions es tradueixen en una major visibilitat al mercat criptogràfic a causa del poder de la marca de potència de Binance i de més recursos per dirigir el negoci, especialment en aquest moment d’incertesa i baixisme..

És una situació de guanyar-guanyar per a tothom, especialment per a Binance, que sembla que estigui preparat per convertir-se en l’Amazònia del món criptogràfic.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment