Alfacash Store permet als usuaris obtenir una exposició criptogràfica sense ser exposats


publicitat Phemex

Les criptomonedes s’estan convertint en corrents principals. Des de l’aprovació de Visa i Mastercard fins a la incursió de Paypal i Revolut en criptografia, la criptografia ha arribat finalment a les masses. Tot i això, atesa la naturalesa sense permisos de la tecnologia blockchain, encara hi ha molts obstacles regulatoris que s’enfronten al camí cap a l’adopció massiva completa.

Una d’aquestes barreres són els exigents requisits de coneixement de client (KYC) establerts per les institucions financeres que han conduït a un percentatge creixent de població no bancària i poc bancària tant als països desenvolupats com als països en desenvolupament..

Fins i tot si els usuaris aconsegueixen accedir als serveis bancaris, sovint se’ls nega els serveis financers bàsics que els donarien l’oportunitat de millorar la seva vida. Les criptomonedes democratitzen les finances i ajuden a bancar els que no són bancaris: per moure Bitcoin només cal una cartera receptora, ja està. Segons a les dades del Banc Mundial, 1.700 milions de persones es van retirar de banc el 2017.

En un intent per frenar el blanqueig de diners, el finançament del terrorisme i altres usos il·lícits de criptomoneda, els reguladors de tot el món han obligat la plataforma de criptografia a fer complir els controls KYC als seus usuaris. Sovint, això condueix a pràctiques invasives de plataformes criptogràfiques i molts mals de cap perquè els usuaris puguin ser explotats amb taxes massives.

Tanmateix, hi ha empreses a l’espai que apliquen solucions a aquests problemes, fins i tot mentre compleixen els requisits Comprovacions KYC. Una d’aquestes empreses és Botiga Alfacash, un intercanvi de criptomonedes sense custòdia que funciona des del 2012.

Alfacash Store, com a empresa regulada que compleix la 5a Directiva contra el blanqueig de diners de la Unió Europea, fa complir els controls KYC. Ho fa de manera diferent, però, mitjançant un procés impulsat per Sumsub, un líder del mercat que permet la verificació KYC gairebé instantània..

A Alfacash, els usuaris simplement han de registrar-se i verificar la seva identitat mitjançant un dels tres documents identificatius emesos pel govern:

  • DNI nacional
  • Carnet de conduir
  • Passaport

Després de verificar la seva identitat amb un document emès pel govern, poden procedir a fer-se una foto amb el document a la mà per intentar evitar el frau. Un cop feta la selfie i sempre que l’usuari i el document hi siguin ben visibles, la verificació es fa automàticament al cap de tres minuts.

Això és. No hi ha vídeos que continguin rètols escrits a mà, ni riscos innecessaris en utilitzar els vostres documents ni cap sol·licitud humiliant que exigeixi informació personal. Un cop superat KYC, els usuaris no han de tornar a passar pel mateix procés.

A més de tot això, passar per KYC no és ni tan sols necessari si intercanvien una criptomoneda per una altra i, com a tal, només és necessari per negociar criptoconjunts per a moneda fiduciària. El senzill giny d’Alfastore té una interfície d’usuari coneguda i intuïtiva.

Seguir aquests passos de manera natural requereix que els usuaris comparteixin informació sensible. Alfastore aplica una protecció ferma de les dades dels consumidors segons el Reglament general de protecció de dades (RGPD) principis.

En alguns casos, les dades sensibles lliurades s’exploten i els mals actors els utilitzen per intentar estafar els usuaris. En alguns casos rars, les dades filtrades van ser suficients perquè aquests actors poguessin amenaçar i intentar atacar els usuaris per anar a buscar els seus fons de criptomoneda.

Seguir els principis del RGPD i garantir que es recopili la mínima informació possible garanteix la seguretat dels usuaris. Treballar amb líders del mercat i organitzacions de confiança emfasitza encara més el compromís d’Alfastore amb la seguretat.

En definitiva, això significa que Alfastore és una plataforma de negociació de criptomonedes segura. Com que no és una plataforma de custòdia, els usuaris poden començar a negociar els seus actius de criptografia immediatament després de registrar-se en el cas de transaccions de criptografia a criptografia o després de passar per KYC en el cas de transaccions de criptografia a criptografia..

 En el futur, Alfastore expandirà el seu ecosistema amb processament de criptomonedes i serveis de cartera. La plataforma ja admet la majoria dels criptoactius principals, inclosos BTC, ETH, XRP i LTC. També admet tokens principals de l’espai de finançament descentralitzat (DeFi), inclosos UNI, YFI, DAI, MKR i Bitcoin embolicat.

A llista completa de criptoconjunts compatibles es pot trobar al lloc web de la plataforma. Alfastore també està preparat per afegir promocions, descomptes i altres programes especials per ajudar els usuaris a bord a l’espai de criptomonedes.

L’empresa està dirigida per un equip d’exportacions en economia i programació criptogràfiques que creuen fermament en el poder de les criptomonedes. Té com a objectiu construir un negoci sostenible i transparent alhora que ofereix als usuaris i oportunitats amb tarifes baixes. Tu pots registreu-vos a la plataforma per començar a negociar criptografia sense estar exposat.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment