Notícies Prova beta tancada, nova base de dades i molt més

Sembla que el temps només s’aconsegueix amb cremallera. En part, això es deu al fet que la criptografia avança ràpidament, però també cada dia s’ha embalat a l’oficina de CoinFi.

L’agost no ha estat una excepció!

Notícies de CoinFi Proves beta tancades

A finals de juliol, vam llançar CoinFi News a un petit nombre de primers beta testers.

Des de llavors, hem estat recopilant comentaris dels usuaris i realitzant entrevistes individuals, prioritzant les sol·licituds de funcions, i millorar el producte en conseqüència.


Tot i que diàriament hem rebut sol·licituds i suggeriments sobre funcions, parlar directament amb els nostres usuaris és la part bàsica del cicle de desenvolupament de productes.

A l’agost vam tenir converses múltiples amb 22 usuaris. Algunes d’aquestes entrevistes eren per a proves d’usabilitat, però també només volíem parlar amb els usuaris de CoinFi i entendre millor com comercieu criptografia en aquests dies..

Els aspectes més destacats de l’ús de CoinFi News per als participants van ser 1) tenir un únic destí on obtenir les notícies importants 2) un disseny intuïtiu per navegar i llegir notícies criptogràfiques i 3) una experiència de filtratge que facilita la cerca de notícies sobre projectes i temes que t’interessen.

Per descomptat, també hi va haver poca llum. Alguns de vosaltres volíeu que sortíssim només les notícies en moviment del mercat (una característica que encara estem desenvolupant). També heu suggerit diverses millores en UX, com ara afegir una funció de no llegir / llegir, fer que els gràfics de preus siguin més funcionals, afegir un component social, millorar la velocitat de càrrega i més.

Tindrem en compte els vostres comentaris a mesura que continuem millorant les notícies de CoinFi i els nostres propers productes, i esperem rebre els vostres comentaris sobre les novetats de funcions que vindrem en un futur proper..

Us deixarem alguns comentaris positius dels provadors beta de CoinFi News:

1

6

7

Les proves beta tancades de CoinFi News continuaran sent un gran focus per a l’equip al setembre. Ens comprometem a construir una plataforma d’alta qualitat i només pensem llançar-los quan el producte estigui realment a punt per al públic en general.

Si ens heu estat ajudant a provar beta de CoinFi News, agraïm els vostres suggeriments i suggeriments. Si encara no us han donat accés, estigueu atents!

Nova base de dades de CoinFi: des de 1.971 monedes i ICO fins a 6.900 monedes i ICO

Si heu seguit des del nostre ICO, ja sabeu que ha estat un viatge amunt i avall. En pressar-nos per complir un termini molt públic el 6 d’abril, la beta pública que vam llançar no va complir les expectatives, ni les vostres ni les nostres.

Des de llavors hem ampliat el nostre equip de dades. Amb un nou científic de dades i un enginyer de dades que s’uneix a nosaltres a temps complet aquest estiu, l’equip de dades de CoinFi compta ara amb quatre membres de l’equip a temps complet. Han estat treballant molt per construir una infraestructura de dades sòlida aquí a CoinFi.

Ara, podreu explorar més 6.900 monedes i ICO a la base de dades CoinFi amb dades precises que s’actualitzen i es comproven diàriament, en comparació amb les 1.971 monedes i ICO que teníem anteriorment.

Analitzem la web a través d’un gran nombre de fonts de dades públiques i utilitzem algoritmes de coincidència intel·ligents per reconèixer la mateixa moneda entre diversos recursos. A més, fem avaluacions de qualitat automatitzades de les nostres dades i comptem amb moderadors que s’encarreguen de mantenir la qualitat de les dades.

És el que hauria d’haver estat la base de dades CoinFi des del principi.

Les principals diferències entre la base de dades anterior i la nova

La base de dades actual és probablement la base de dades de criptografia més extensa disponible al mercat, que cobreix aproximadament 6.900 monedes i ICO. Aquest nombre creix cada dia.

Les dades de cada pàgina de moneda són més precises i completes.

Utilitzem 0x com a exemple per veure la diferència visual.

Antiga pàgina de monedes 0x a CoinFi

0x pàgina de moneda antiga

Nova pàgina de monedes 0x a CoinFi

0x pàgina de monedes nova

A curt termini potser no notareu cap canvi important a la plataforma. Però si comenceu a cercar monedes individuals, veureu que la base de dades és molt més completa.

També veureu la primera iteració de les nostres mètriques avançades de token que es mostren a moltes pàgines de testimoni ERC-20. Podeu comprovar-ho la nova pàgina 0x i veureu les noves mètriques en acció per vosaltres mateixos. Si detecteu algun problema de dades, només cal que premeu el botó Notificar un error botó a l’extrem inferior dret de cada pàgina.

Aquest és només un pas més en la direcció correcta per a CoinFi. L’equip de productes treballa per convertir les nostres dades en mètriques i senyals accionables que els usuaris de CoinFi poden utilitzar per descobrir oportunitats comercials rendibles.

CoinFi al centre d’atenció

A l’agost, el conseller delegat de CoinFi, Timothy Tam, va compartir dues vegades amb Bloomberg els seus pensaments sobre els moviments recents del mercat en un curt període de dues setmanes. La pròxima publicació de criptografia ThirtyK també va fer un perfil en profunditat a Tim i CoinFi.

Seguirem pressionant per obtenir una major exposició a CoinFi a mesura que llancem noves funcions de producte. Per a més informació, consulteu la nostra pàgina de premsa.

Captura de pantalla 2018 08 30 a les 11.11.01 AM

Al setembre, Tim tornarà a sortir a la carretera i visitarà Corea i Vietnam. Parlarà a:

A més, el nostre CTO Han Chang sortirà de darrere de l’ordinador per parlar ETHIS, Ethereum Industry Summit a Hong Kong, juntament amb altres tecnòlegs de blockchain com Vitalik Buterin, Loi Luu, etc..

Estem encantats d’aquests propers esdeveniments. Si estàs per aquí, no siguis tímid, vine i saluda!

El testimoni COFI va aparèixer a Kyber Network

A principis d’agost, testimoni COFI va figurar oficialment a Kyber Network, la xarxa de liquiditat descentralitzada que permet l’intercanvi sense problemes d’una varietat de tokens entre múltiples plataformes.

Kyber Network no és només un intercanvi, sinó que és una plataforma de pagament de tokens que resol un problema clau per a l’ecosistema de tokens. Kyber permet als venedors acceptar pagaments de comerç electrònic en una varietat de fitxes diferents, però es paguen en un testimoni específic que triïn, un avanç en la tecnologia de pagament de token que CoinFi implementarà a la nostra utilitat d’apostes de fitxes.

A la nostra pàgina hem detallat més detalls sobre la fitxa nota de premsa aquí.

AMA mensual amb l’equip CoinFi Core

El mes passat, vam iniciar una AMA mensual a Reddit per respondre algunes de les preguntes de la nostra comunitat. Podeu trobar les preguntes i respostes de l’AMA d’agost aquí.

AMA mensual

L’AMA de setembre ara és en directe a Reddit i respondrem les 10 preguntes triades per la comunitat (per vots positius) abans del 8 de setembre de 2018 HKT. Així que feu foc amb les vostres preguntes.

Així és com funciona.

Si teniu alguna pregunta que voleu fer a l’equip principal de CoinFi, només cal que la publiqueu a l’àrea de comentaris.

Podeu fer diverses preguntes.

Només heu de separar cada pregunta en un comentari diferent. Al cap d’una setmana, es respondrà a les deu preguntes principals que reben més vots positius de la comunitat.

Pensaments finals

A les nostres entrevistes d’usuaris, vau indicar que el que més voleu veure dels projectes en què invertiu és l’adhesió al full de ruta, l’adopció del món real, les associacions reals que ofereixen valor empresarial i la cotització en grans borses..

T’escoltem fort i clar. El nostre únic objectiu com a equip ara mateix és crear un producte que serveixi per a inversors en criptografia com vosaltres.

Ara, més que mai, es necessita una plataforma com CoinFi, i això és el que vam saber de vosaltres constantment durant les nostres entrevistes amb els usuaris. A mesura que ens acostem al final del tercer trimestre, esperem oferir funcions que aprofitin les nostres dades per ajudar-vos a descobrir oportunitats comercials accionables, fins i tot en un mercat baixista..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me