Estem llançant el full de ruta … una mica

Ha estat un trimestre difícil per als altcoins i els ICO. L’eufòria del 2017 sembla un record llunyà.

Llavors, com va CoinFi?

La bona notícia és que ens centrem en el llarg termini, de manera que un cripto hivern (si és que l’hivern és aquí) no afecta els nostres plans.

No obstant això, un mercat baixista com aquest és un moment tan bo com qualsevol per tornar a examinar alguns supòsits fonamentals.

Fem una ullada al nostre full de ruta per al 2018T3, 2018Q4 i 2019Q1

2018Q3


 • Feed de notícies personalitzat amb classificació de tipus de notícies
 • S’ha superposat l’agregació de contingut i de notícies sobre gràfics de preus per criptomoneda
 • S’ha millorat la llista de seguiment personalitzada
 • Mètriques ICO avançades (taxa de retenció de fitxes, gràfic de distribució de fitxes)
 • Canalització de dades millorada
 • Magatzem de dades de mercat
 • Accepteu fitxes apostades per obtenir funcions avançades
 • Examinadors de monedes
 • Calendari d’esdeveniments CoinFi

2018Q4

 • Versions beta inicials de senyals de negociació
 • Prototip d’algoritmes d’aprenentatge automàtic per a la classificació de contingut, garantia de qualitat i detecció de fraus
 • Crowdsourcing incentivat per token
 • Funcionalitat social, inclosa la posició positiva / negativa i la compartició
 • Pàgina d’inici renovada
 • Recerca & Anàlisi

2019Q1: senyals de negociació

 • Detecció de volatilitat anormal
 • Detecció de moviment de preus anormal
 • Detecció de volum anormal
 • Augment de la detecció de menció social
 • Identificació del millor canvi de preu
 • Identificació del millor parell de divises
 • Detecció de llançament de codi font
 • Inicieu la subscripció premium per a senyals de negociació
 • Accepteu els senyals de negociació aportats per la comunitat

Això és un munt de coses!

Per descomptat, vam ser nosaltres els que vam plantejar aquesta llarga llista de funcions en primer lloc. Però, per què existeix aquesta llista??

A la Q2, nosaltres dirigit l’error d’intentar construir massa, amb un equip massa petit.

En el tercer trimestre, ens enfrontem a l’error de seguir un full de ruta creat a finals de 2017, una era completament diferent dels mercats de criptografia..

Llançar el full de ruta … una mica

En el futur, ja no farem pronunciaments de fulls de ruta.

Els elements del nostre full de ruta actual s’han de veure com una col·lecció d’idees que estem validant i provant (entre altres idees que encara no hem anunciat), en lloc d’una llista concreta de funcions que estem construint.

Per a moltes startups, la primera idea en la qual recapten finançament no és el que els posa en el camí cap al creixement del pal d’hoquei:

 • AirBnB va començar posant literalment llits d’aire a les cases de la gent i servint-los l’esmorzar. Els fundadors van investigar el nombre de llits d’aire venuts cada any, perquè aquesta era la mida del mercat que projectaven per al seu lloc web, AirBedandBreakfast.com.
 • Instagram va començar com una aplicació social basada en la ubicació anomenada Burbn. Només es van rellançar com Instagram, l’aplicació popular per compartir fotos, que tots hem conegut, quan es van adonar que la compartició de fotos era l’única funció de la seva aplicació que algú feia servir..
 • Twitch, el lloc de videojocs en directe adquirit per Amazon, va començar com Justin.tv, que va començar com un programa de televisió de realitat en línia sobre una de les vides del cofundador..

Tot i això, els projectes ICO es responsabilitzen d’un full de ruta de més d’un any basat en un llibre blanc que s’ha congelat a temps. Tot i que encara ens entusiasma el que ha fet el model ICO per democratitzar la inversió, creiem que aquesta part del model està trencada per a molts projectes.

Un enfocament acadèmic de primers principis pot funcionar per a projectes que treballin cap a avenços tecnològics innovadors, però CoinFi és una startup de programari que vol servir al mercat d’inversió criptogràfica. Hem d’adaptar-nos a la demanda actual del mercat, no al mercat de fa un any quan vam escriure el llibre blanc.

Les iniciatives inicials no tenen èxit perquè s’adhereixen a la mateixa idea que van plantejar per recaptar fons. L’equip es manté prim i treballa per adaptar-se al mercat dels productes, fins i tot si vol dir fer una desviació aquí o un pivot allà.

A continuació, només quan tenen la sort de trobar el producte adequat al mercat, escalen.

Tot i que encara ens centrem en la mateixa missió d’aportar la intel·ligència de mercat de calibre de Wall Street als mercats de criptografia, la manera que passa pot no semblar el full de ruta que vam planejar fa un any. Pot ser que ni tan sols sembli el full de ruta que vam planejar fa 3 mesos.

També hem après una cosa o dues el darrer any …

A més de les idees del full de ruta, també estem provant idees noves. Idees que sorgeixen a mesura que hem anat recorrent aquest camí actual. El mercat canvia constantment i, a mesura que posem prototips davant dels usuaris i observem què és possible en aquests mercats, com a equip, entenem millor el que funciona i el que no funciona..

Res ha canviat fonamentalment. La nostra missió és la mateixa: ser la plataforma líder d’intel·ligència de mercat per als mercats de criptomonedes. De moment, ens centrem en una cosa: crear un producte que serveixi bé als inversors en criptografia.

En aquest mercat, els únics projectes que prosperaran són aquells que construeixen quelcom que serveixi a una necessitat real de l’usuari, a la xarxa actual mercat.

Què estàvem fent, doncs??

Vam passar un temps al tercer trimestre explorant, investigant i provant noves idees, alhora que treballàvem en les funcions del full de ruta. Vam trigar temps a parlar amb els usuaris i a ajustar el que estem construint a un nou mercat que es va retirar un any complet de quan vam publicar el nostre llibre blanc.

Hem agafat les noves dades que hem ingerit i hem aplicat els nostres recursos de dades per identificar nous senyals comercials que servirien els inversors en criptografia a finals del 2018 i més enllà, i hem vist desenvolupaments prometedors en aquesta àrea.

No fem prediccions més enllà d’aquest trimestre sobre el que estem construint i, probablement, farem ajustos a mesura que concretem els requisits i posem prototips davant d’usuaris reals..

A continuació, es mostra l’estat actual del que estem treballant i d’alguns aspectes en què podeu esperar que treballem a la quarta trimestre:

 • Comunicat públic de CoinFi News
 • Les nostres pàgines de monedes encara necessiten diverses millores abans que us siguin útils. És una cosa que hauríem d’haver abordat fa mesos. Estem treballant per solucionar-ho.
 • Continuem abordant problemes d’integritat de les dades.
 • Estem treballant en una versió beta de senyals comercials. El motiu pel qual no hem publicat investigacions & les peces d’anàlisi darrerament es deu al fet que els nostres científics i comerciants de dades se centren a descobrir nous senyals comercials. Aviat arribaran més detalls.
 • Alliberarem el primer cas d’ús per apostar i explorarem una utilitat addicional per al model de token
 • Hem estat desenvolupant i provant infraestructures comercials. Encara no podem divulgar cap detall sobre això, però en això estem treballant.

Mantenir-se adaptable

Ens adonem sense un llarg full de ruta concret que cal seguir, és possible que tingueu algunes preocupacions.

Però no creiem que sigui útil per a vosaltres com a usuari de la plataforma o titular de tokens si renunciem a noves oportunitats que beneficiaran els titulars de tokens per publicar funcions que no són viables al mercat actual.

Tot i això, continuarem compartint el que fem i oferirem la màxima transparència possible (sense donar massa la mà) en aquestes actualitzacions mensuals.

Sabreu quan progressem i sabreu quan fem ajustos. Tindrem en compte els vostres comentaris a través de Telegram i entrevistes personalitzades, però tingueu en compte que hi ha cent veus diferents que ens diuen cent coses diferents: la nostra feina és actuar com a comissaris i incorporar les vostres idees al nostre propi model..

Agraïm els vostres comentaris constructius i continuarem buscant-los i incorporant-los al que estem construint. Però no podem acollir totes les opinions.

Amb això en ment, fem una ullada al que hi havia al full de ruta de la Q3: què vam fer i què es va desprioritzar a mesura que vam provar prototips, vam recollir dades d’usuaris i vam explorar idees noves i prometedores.

Feed de notícies personalitzat amb classificació de tipus de notícies

Aquestes funcions s’utilitzen a la versió beta de CoinFi News. Teníem més de deu categories etiquetades mitjançant una combinació de moderadors i aprenentatge automàtic.

Després d’examinar què feien servir realment els provadors beta, hem reduït el nombre de categories, eliminant una sèrie de categories infrautilitzades i introduint-ne de noves en funció de les proves de l’usuari.

S’ha millorat la llista de seguiment personalitzada

La llista de seguiment s’ha millorat significativament durant les proves beta de CoinFi News i estem treballant en la integració de la llista de seguiment amb altres dades del mercat..

Mètriques ICO avançades (taxa de retenció de fitxes, gràfic de distribució de fitxes)

Tenim una prova de concepte en directe a les pàgines de testimoni ERC-20. Veure BNB com un exemple.

La infraestructura per a mètriques avançades de token ja està instal·lada. Un dels nostres enginyers de dades, Evgeny Medvedev, és un dels principals experts en ingestió d’ETL de cadenes de blocs. Fins i tot va publicar una peça al bloc de Google Cloud mostrant el conjunt de dades de cadena de blocs Ethereum de codi obert que va ajudar a crear.

Prenem les nostres dades de blockchain i creem mètriques útils que us poden ajudar a generar idees i senyals comercials que us puguin donar avantatge. Actualment, els nostres científics de dades i l’equip de negociació es centren en això i seguiran donant prioritat a això durant el quart trimestre mitjançant els nostres senyals de negociació beta.

Accepteu fitxes apostades per obtenir funcions avançades

Tenim prevista una versió beta que incorporarà funcions d’aposta, de les quals en sabreu més aviat!

Examinadors de monedes

Actualment estem realitzant proves d’usuaris en programadors de pantalla CoinFi per facilitar el vostre flux de treball de criptografia.

Canalització de dades millorada

Com s’esmenta al nostre document última actualització mensual, vam llançar una nova base de dades de monedes. Tanmateix, la manera com es mostren aquestes dades necessita una bona quantitat de treball abans que sigui útil per als usuaris. Estem treballant per millorar les pàgines de monedes per servir millor els inversors en criptografia com vosaltres.

Basant-nos en les nostres proves d’usuaris i canviant les prioritats, s’han desprioritzat les funcions següents:

S’ha superposat l’agregació de contingut i de notícies sobre gràfics de preus per criptomoneda

Tot i que molts usuaris han indicat que trobaven útil aquesta funció, la implementació en si mateixa encara necessitava millores. Els usuaris van indicar que era una característica agradable de tenir, no pas imprescindible. Encara ens agradaria publicar, però no és una prioritat, segons els vostres comentaris.

Si creieu ferm que aquesta és una característica que heu de tenir al vostre flux de treball, no dubteu a respondre a aquest correu electrònic amb una explicació de per què és essencial per al vostre flux de treball i ho tindrem en compte..

Magatzem de dades de mercat

La nostra tasca d’enginyeria de dades s’ha orientat cap a la descoberta de senyals i mètriques comercials accionables a partir de dades de cadenes de blocs, de manera que aquesta funció s’ha despriorititzat de moment.

Calendari d’esdeveniments CoinFi

Basat en entrevistes a usuaris, sembla que molts de vosaltres sentiu que en un mercat baixista, els esdeveniments ja no generen la demanda i les oportunitats de negociació de la mateixa manera que abans. A partir de les nostres dades, hem trobat el mateix.

Vam crear un calendari d’esdeveniments pre-emplenat de feeds de dades existents, amb el pla d’incorporar al calendari la nostra funció de comissari multimèdia. Però, com que simplement hi havia menys esdeveniments en moviment en el mercat baixista, aquesta característica s’ha desprioritzat.

Tot i que encara incorporarem algunes de les dades d’esdeveniments a altres parts de la plataforma, de moment no estem treballant en un calendari d’esdeveniments autònom i autònom.

De cara al futur

El final d’un trimestre és un bon moment per reflexionar.

Tot i que assolim alguns dels objectius trimestrals del nostre full de ruta, el fet de complir un full de ruta previst amb un any d’antelació no ens ajuda a assolir l’objectiu de construir la plataforma d’intel·ligència de mercat líder en criptomoneda..

El 2017 tenia sentit alliberar un bot d’arbitratge minorista. El 2018, aquest és un joc per als jugadors institucionals.

Ens apropem a aquest projecte amb una nova pissarra. En aquest mercat, creiem que són els equips els que segueixen molent, aprenen dels seus errors i fan ajustos que sobreviuran i prosperaran.

Tant si esteu d’acord amb aquesta decisió com si no (i estem segurs que sentireu el vostre desacord a Telegram), podeu estar segur que prenem decisions que creiem que són el millor interès a llarg termini del projecte. titulars.

Hi ha 1 trimestre més el 2018 i intentarem que sigui un bon trimestre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me