Actualització de l’estat d’Ethereum 2.0 i DeFi, anàlisi de preus de l’èter (ETH) i molt més de Delphi Digital Report


publicitat Phemex

Al seu nou informe de recerca, «Entrant a Ethereum‘, Delphi Digital ha esbossat i analitzat la sostenibilitat a curt i llarg termini d’Ethereum amb les properes actualitzacions i una forta competència.

Ethereum 2.0, s’espera que l’actualització de la serenitat finalitzi l’any 2021 (estimat). La nova actualització de serenitat implementarà PoS i sharding per millorar l’escalabilitat i reduir el cost de la transacció. No obstant això, hi ha altres plataformes com EOS, Cardano i Tron que ofereixen transaccions més ràpides i “contractes intel·ligents” escalables. No obstant això, Ethereum encara lidera el paquet en termes de capitalització de mercat i popularitat a la comunitat de criptografia..

Ethereum és la segona criptomoneda de primer rang w.r.t. Capitalizació del mercat. El domini d’Ethereum sobre el mercat de criptomonedes el 21 d’abril de 2019 és del 10,1%. 

Investigació DelphiActualització de Delphi Research Ethereum a partir del 7 de març de 2019

DeFi (finançament descentralitzat) a Ethereum

DeFi, finançament descentralitzat, és un nou sistema de finançament interoperable que pretén construir un sistema omnipresent de productes financers basat en blockchain i contractes intel·ligents.

“Actualment, el 3 de març de 2019 es participen més de 2 milions d’ETH a les aplicacions DeFi”.

No obstant això, la investigació també va revelar que MakerDAO participa en un 98% del total d’Ethereum que participa actualment en sistemes DeFi. Per tant, si DeFi guanya un impuls considerable, es pot esperar que s’obrin apostes Ethereum més altes. DeFi ofereix un sistema financer accessible per a tothom que tingui internet.

Amb els dies de les ICO enrere, s’espera que l’Ethereum reservat per a noves fitxes sigui 0 (zero) el 2019. A més, s’aposta aproximadament 275.000 Ethreum al mes per facilitar els sistemes DeFi, que s’espera que augmenti amb el temps. No obstant això, els miners també publiquen noves monedes cada 2 minuts. Per tant, crea més pressió de venda que compra.

Llegiu també: Vitalik troba defectes a la investigació Ethereum de Digital Delphi, segons l’informe “Molt poc probable que sigui cert”

Correlació entre actius criptogràfics

Delphi Digital també va confirmar estadísticament que actualment els actius criptogràfics s’acoblen significativament a Bitcoin. La tendència va començar aviat amb l’inici dels mercats baixistes. Segons l’informe, la correlació entre els moviments de preus a Bitcoin i Ethereum ha estat forta durant els darrers dotze mesos.

L’informe també incloïa: “Tenint en compte les correlacions intra-mercat extremadament altes que hem comentat anteriorment, aquesta és una tendència que estem monitoritzant de prop, ja que l’ETH pot superar si BTC es manifesta”.

En una nota de precaució, els llargs a la ràtio curta de Bitfinex van arribar a mínims extrems durant el desembre, després de la qual cosa va augmentar el preu de 85 a 150 dòlars. A més, el llarg al curt ha arribat al màxim de cinc mesos.

Preocupacions a llarg termini en el desenvolupament d’Ethereum 2.0

Delphi Digital va realitzar un estudi exhaustiu dels plans proposats amb Ethereum 2.0. Segons la seva anàlisi, tot i que el nou mecanisme proposat reduirà les taxes i acomodarà més projectes, hi ha una barrera substancial a l’entrada a causa de les ‘taxes de gas’ actualment.

A més, la xarxa PoS necessitarà necessàriament un gran nombre d’usuaris a la plataforma. La investigació va afegir:

“Una xarxa de validadors diversificada i rendible és crucial per a la seguretat i la longevitat de la xarxa, però això no es pot assolir segons les especificacions proposades actualment sense comissions de xarxa significatives. Al mateix temps, l’ampliació de les tarifes de la xarxa només es produirà amb un creixement substancial del dapp i l’adopció general, i és difícil imaginar que es construeixi en una xarxa que no es considera segura “.

El anàlisi de preus de la investigació també va revelar que mentre Ethereum ha entrat a la regió sobre-comprada segons RSI. Tot i això, Ethereum ha mantingut un impuls alcista moltes vegades després d’haver assolit aquest nivell en el passat.

Ethereum DappsComparació entre EOS i Ethereum Dapps

Per últim, però no menys important, l’informe també incloïa l’informe Dapp i la comparació amb la plataforma EOS.

L’informe esmentava que hi ha més de 2000 Dapps desenvolupats a Ethereum i EOS. Tot i això, encara són complicats d’utilitzar i necessiten millores.

Llegiu l’informe complet de Delphi Research aquí. Comparteix la teva opinió sobre la investigació. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment